قم نيوز : قم نیوز: عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به گسترش اختلاف در میان مسئولان تاکید کرد: مسئولان در ایران اسلامی قبل از آنکه چهره سیاسی باشند باید چهره اخلاقی باشند.
به گزارش قم نیوز، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی ظهر سه شنبه همزمان با دهه مبارک فجر در مراسم تجدید عهد اصحاب رسانه استان قم با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی که در بیت قدیمی امام راحل برگزار شد، گفت: سئوال این است که چرا برخی از مسئولان به جای اینکه الگوی اخلاق باشند الگوی ضد اخلاقی شدهاند.
وی با طرح این سئوال که آیا امام و رهبری از این رفتارها راضی هستند اضافه کرد: امام علاوه بر اینکه در فقه و فلسفه سرآمد بودند مبرزترین استاد اخلاق حوزه بودند و در هیچ حرکتی از ایشان کار خلاف اخلاق دیده نشد حتی ایشان در ماجرای بازرگان و بنی صدر و در برخورد با دشمنان نیز رفتار و گفتار خلاف اخلاق نداشتند.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه رفتارهای اختلاف برانگیز مسئولان خوراک رسانههای خارجی را تامین می کند اظهار داشت: مسئولان نظام اسلامی بیش از آن که سیاسی باشند باید اخلاقی باشند زیرا امام اینگونه بود و به راحتی حیثیت افراد را از بین نمیبرد.
انتقاد از قانون گریزی وی با اشاره به افزایش قانون گریزی در دهه اخیر تصریح کرد: در دهه اخیر بیش از یک مقدار تخلف از قانون را شاهدیم در حالی که امام در اجرای قانون و پایبندی به آن الگو بودند و میفرمودند پیامبر(ص) هم حق ندارد از قانون الهی تخلف کند.
آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه امام عمیق ترین باور را به مردم داشت، بیان داشت: این باور را در رهبری معظم هم میتوان دید. امام مردم را به خوبی میشناخت و بر روی وحدت اقشار مختلف تکیه می کردند وحدتی که ریشه در قرآن و دین دارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه امام تاکید زیادی بر وحدت داشتند اظهار داشت: ایشان با افرادی که مخل وحدت عمومی بودند برخورد میکردند و میفرمودند کسانی که در جامعه اختلاف ایجاد میکنند مرتکب گناهی نابخشودنی میشوند و اگر توبه هم کنند توبه آنان قبول نخواهد شد.
وی تاکید کرد: ما اگر عدالت و مهرورزی و اقتصاد میخواهیم در سایه اسلام و ارزشهای الهی میخواهیم زیرا امام بر روی اسلام تکیه زیادی داشتند و نمی گذاشتند مبادا مسئولی در نظام بخواهد ارزشها را زیر پا بگذارد.
ابعاد شخصیتی امام به درستی شناخته و معرفی نشده است آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه ابعاد شخصیتی امام در هیچ بعدی به درستی شناخته و معرفی نشده است اضافه کرد: قیام امام تنها شکستن رژیم شاه نبود بلکه قیام برای خدا بود قیامی که برای شکفتن استعدادهای بشری و رسیدن به معرفت الهی است و مبارزه با ظلم گوشه ای از آن است.
وی تاکید کرد: امام دنبال مادیگرایی و دنیا طلبی و قدرت نبود دنبال اینکه حاکمی را بردارد و خودش جای او بنشیند نبود دنبال اینکه مردم به او قهرمان ملی بگویند نبود بلکه فقط برای خدا قیام کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه تاکید کرد: رسانهها باید ابعاد زندگی امام را بشناسند و به نسل جدید انتقال دهند.
پیام راهپیمایی ۲۲ بهمن وی با اشاره به اینکه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضوری پرشور خواهند داشت، تصریح کرد: این حضور دو پیام داخلی و خارجی دارد.
آیت الله فاضل ادامه داد: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن برای خارجیها این پیام را دارد که مردم با وجود تحریمها و فشارها و دشمنیها دست از امام و انقلاب نکشیده اند و برای مسئولان نیز این پیام را دارد که آنها در مقابل تک تک مردم مسئول هستند و در روز قیامت باید جوابگوی اعمال خود باشند.