قم نيوز : قم نیوز:استاندار قم با تاکید بر اهتمام جدی دستگاه ها به موضوع آمایش، گفت: پیشبرد برنامه های استان باید در مسیر چشم انداز باشد.
به گزارش قم نیوز،به نقل از روابط عمومی استانداری قم، کرمرضا پیریایی در نشست صمیمی با مدیران و مسولان ادارات و سازمان های دولتی استان در محل سالن همایش های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) طی سخنانی اظهار کرد: این سومین نشست از سری نشست های کارگاهی پیرامون موضوع آمایش سرزمین است که با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از مدیران، معاونین و کارشناس مسولان دستگاه های اجرایی استان برگزار می شود.
وی با بیان این که قرار بود این همایش هر دو ماه یکبار برگزار شود، تصریح کرد: هدف از تشکیل این گونه جلسات عمومی سازی مفهوم و گفتمان آمایش در استان است و در آینده نیز استمرار خواهد داشت.
استاندار قم مرور وضعیت موجود با هدف شناخت فرصت ها، تهدیدها و نقاط ضعف و قوت را پیش نیاز و لازمه برنامه ریزی برای برنامه های بالادستی توسعه عنوان و خاطرنشان کرد: نشست با مجموعه های اداری استان در راستای این مهم برگزار می شود.
پیریایی با اشاره به این که تدوین آمایش سرزمین به عنوان یک کار بزرگ و از کلیدی ترین برنامه های توسعه نیازمند عزم و مشارکت جدی همگانی است، افزود: آحاد مدیران، کارشناسان و نخبگان در بخش های مختلف دولتی و خصوصی باید در تدوین چنین سند راهگشایی برای آینده توسعه استان دلسوزانه همکاری و تعامل داشته باشند.
وی با قدردانی از اهتمام جدی دستگاه ها به موضوع آمایش استان، گفت: هر یک از جمع حاضر به مثابه قطعه ای از پازلی هستند که با کنار هم قرار گرفتن، پازل کلی توسعه استان را تکمیل می کنند.
استاندار قم با اشاره به این که در دستگاه های استان هنوز نسبت به مقوله آمایش و جایگاه مهم آن آشنایی و شناخت کافی وجود ندارد، بر ضرورت طراحی وب سایتی ویژه آمایش تاکید کرد و افزود: راه اندازی چنین سامانه ای می تواند به افزایش سطح آگاهی ها و تبادل موثر اطلاعات پیرامون این موضوع کمک نماید.
پیریایی با بیان این که گفتمان آمایش در استان باید جدی تر از گذشته ترویج شود، افزود: در این راستا استانداری از تالیفات، تحقیقات و مقالات کاربردی نوشته شده در زمینه آمایش در دستگاه های اجرایی استان حمایت می کند.
وی با اشاره به این که پیشبرد برنامه های استان باید در مسیر چشم انداز باشد تصریح کرد:رسیدن به اهداف، اهداف، ماموریت ها و راهبردهای پیش بینی شده چشم انداز قم در افق ۱۴۰۴ ،مستلزم شناخت شرایط و توجه به عوامل تاثیرگذار در سطح ملی، منطقه ای و جهانی است.
استاندار قم با اشاره به این که بر اساس این سند قم باید در سال ۱۴۰۴ مرکزیت تولید و نشر علوم و معارف دینی باشد، افزود: توسعه زیرساخت های حوزه علمیه قم در سطوح عالی آموزش و گسترش موسسات تخصصی با هدف افزایش تعداد متخصصین، محققین و نظریه پردازان علوم دینی و تربیت مروجان شیعی برای جهان اسلام و تشیع، راهبرد اصلی در این زمینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
پیریایی همچنین پیش بینی زمین هایی با کاربری حوزوی در برنامه های توسعه شهر، نقشه جامع و تفضیلی برای سطوح عالی حوزه و نیز حمایت از توسعه زیرساخت های حوزوی را از سیاست های مرتبط با هدف رسیدن قم به جایگاه مرکزیت تولید و نشر علوم و معارف دینی دانست و ابراز امیدواری کرد که راهبردها و سیاست های پیش بینی شده در چشم انداز به جد از سوی سازمان ها و نهادهای مسول پیگیری و عملیاتی شود.