قم نيوز : قم نیوز: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قم از فعالیت 18 کارخانه تولید فرآوردههای گوشتی در قم خبر داد.
به گزارش قم نیوز، مجتبی احمدزاده قمی امروز با اشاره به فعالیتهای بخشهای مختلف معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: واحد نظارت بر داروی این معاونت با نظارت بر کارخانههای تولید دارو بر ارائه خدمات دقیقتر و منسجمتر بر مردم تاکید دارد.
وی به مصرف بیرویه مسکنها از سوی مردم اشاره کرد و گفت: توصیه میشود مردم با نظر پزشک داروساز مسکن را مصرف کنند چراکه برخی اوقات مشاهده میشود مردم با سردردی که با خواب تسکین و مداوا میشود بلافاصله به مسکنها مراجعه میکنند که این داروها عوارض کبدی و کلیوی را به همراه دارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قم با با بیان اینکه ۱۸ کارخانه تولید فرآوردههای گوشتی در استان در حال فعالیت هستند، عنوان کرد: این کارخانهها مجوز قانونی داشته و نظارت بر آنها با بازدیدهای مکرر صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه سوسیس و کالباس باید در حد کم و متعارف استفاده شود، گفت: توصیه نمیشود افراد دارای فشار و چربی خون بالا، دیابت، بیماریهای کلیوی، قلبی و عروقی هستند به دلیل افزودنیهای مجاز از این مواد استفاده کنند.
استقبال از غذاهای با طبخ سریع علاوه بر مشغله انسان امروزی، مواجهه با محدودیت منابع غذایی توام با رشد روزافزون جمعیت، بشر را ناگزیر از به کارگیری غذاهای نیمه آماده و فستفود کرده است.
طبخ سریع و قابلیت تهیه با کمترین امکانات از جمله امتیازات مهم این غذاهاست. سوسیس و کالباس بخش اعظم فرآوردههای گوشتی مصرفی کشورمان تشکیل میدهد و تفاوت چندانی بین این دو محصول از لحاظ تکنولوژی وجود ندارد و اختلاف آنها به قطر، درصد رطوبت، مقدار و نوع گوشت، چربی، فرمول مواد افزودنی و چاشنی و ادویهجات بازمیگردد.
اگر به دلیل دوری از خانواده مجبور به استفاده بیشتر از این محصولات هستید توصیه میشود مصرف سبزیجات و میوههای تازه را فراموش نکنید.
تذکرات درباره مصرف سوسیس و کالباس میزان مصرف این فرآوردههای گوشتی باید مشخص باشد و نباید در مصرف این مواد زیادهروی شود و لازم است در خرید فرآوردههای گوشتی به تاریخ تولید و انقضا، علامت استاندارد و پروانه بهداشتی محصول دقت شده و این مواد از مراکز معتبر خریداری شود.