يکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۱۰
کد مطلب : 18358
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم:

67 درصد از تولید گوشت قرمز در قم مازاد بر نیاز است

قم نيوز : قم نیوز: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در زمینه گوشت قرمز 67 درصد از تولید استان مازاد بر نیاز است که به استان‌های دیگر به صورت دام زنده و کشته شده صادر می‌شود.
67 درصد از تولید گوشت قرمز در قم مازاد بر نیاز است
به گزارش قم نیوز، حسین علی‌بیگی امروز در گفت‌وگویی با اشاره به مجتمع‌های دامشهر و لبن اظهار کرد: مجتمع دامشهر بزرگترین مجتمع دامپروری خاورمیانه است و یک‌هزار و 300 واحد دامداری پرواربندی سبک و سنگین در این مجتمع وجود دارد و مجتمع لبن نیز دارای 360 واحد دامداری شیری است.
 
وی ادامه داد: میدان دام که در مجتمع دامشهر وجود دارد، بزرگ‌ترین میدان دام تبادل دام کشور بوده و از 23 استان کشور دام در این میدان تبادل شده و روزانه به طور متوسط بین 2 تا هفت هزار راس دام در این میدان خرید و فروش و تبادل می‌شود.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به تولید گوشت قرمز استان قم در سال گذشته گفت: 42 هزار تن گوشت قرمز و 156 هزار و 600 تن شیر خام در سال گذشته در استان قم تولید شده است.
 
وی ادامه داد:‌ در زمینه گوشت قرمز، 67 درصد از تولید استان مازاد بر نیاز است که به استان‌های دیگر به صورت دام زنده و کشته شده صادر می‌شود و در بحث شیر خام 37 درصد تولید مازاد بر نیاز بوده که به خارج از استان صادر می‌شود.
 
علی‌بیگی خاطرنشان کرد: تعداد گاو شیری در استان 35 هزار راس، دام پرواری سنگین 75 هزار راس، دام سبک 800 هزار راس، دام داشتی 280 هزار راس، دام پرواری سبک 480 هزار راس و شتر 6 هزار و 500 نفر در استان قم وجود دارد.
 
وی عنوان کرد:‌ تعداد واحد دامداری در بخش گاوداری شیری یک‌هزار و 560 واحد و اشتغال مربوط به آن سه هزار و 310 نفر بوده است.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم یادآور شد: 2 هزار و 300 واحد دامداری در زمینه گوسفند و بز داشتی فعالیت دارند که شامل 280 هزار راس دام داشتی و اشتغال چهار هزار و 200 نفر بوده است.
 
انتهای پیام/125
https://qomnews.ir/vdcevx8z.jh8vni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما