قم نيوز : قم نیوز: آیتالله مکارم شیرازی گفت: یکی از موادی که باید مورد مطالعه قرار بگیرد عرفانهای کاذب است که بایداین موضوع توسط مسئولان مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.
به گزارش قم نیوز، آیت الله العظمی مکارم شیرازی که در دیدار با روحانیون عقیدتی سیاسی ناجا سخن میگفت، با تبریک اعیاد ماه ربیع الاول، اظهار کرد: روحانیون عقیدتی سیاسی در یکی از پستهای کلیدی در جمهوری اسلامی در حال فعالیت هستند و وظیفه مهمی را به دوش دارند.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به مقام علم و عالم در گفتار امیرالمومنین(ع)، افزود: امام علی(ع) درباره مقام علما سنگ تمام گذاشته و در کلام معروف ایشان خطاب به کمیل بن زیاد، که در بخش کلمات قصار ایشان آمده است، دست کمیل را میگیرند و از شهر کوفه بیرون میبرند و به وی مسائل خاصی را میآموزند.
استاد عالی حوزه علمیه تصریح کرد: در گفت و گو با کمیل، امام علی(ع) جامعه را به سه بخش تقسیم میکند که بخش نخست علمای ربانی هستند و عالم ربانی دو تفسیر دارند، یکی عالم الهی که مردم را به سوی خدا دعوت میکند و تفسیر دیگر از مایه رب به معنی تربیت یعنی عالمی که مربی جامعه است.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: مانعی از اینکه جمع را اختیار کنیم، نداریم و میتواند هم عالم ربانی باشد و هم عالم مربی جامعه و گروه دوم متعلمان در راه نجات جامعه هستند و متعلم در صورتی صدق میکند که تعلیم گیرنده ای وجود داشته باشد.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: در حدیث آماده است خداوند پیمان تعلیم مردم را نگرفت مگر اینکه پیمان تعلم را از مردم گرفت.
مرجع تقلید شیعیان افزود: به گفته امام علی(ع)، گروه سوم گروهی هستند که نه از مربیان هستند نه از تعلیم گیرندگان و در وصف آنان آمده است که افرادی هستند که دنبال هر صدایی که بلند شود، راه میافتند، صف دیگر این افراد این است که هر بادی از هر طرف بوزد، با همان حرکت میکنند.
استاد عالی حوزه علمیه تصریح کرد: این افراد تکیه گاه محکم ندارند و مانند اشیائی میمانند که در موقع طوفان، همراه با آن میروند به خلاف کوهها که نه تنها همراه کوهها نمیروند، بلکه مسیر کوهها را عوض میکنند.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خطاب به روحانیون عقیدتی سیاسی ناجا خاطرنشان کرد: کار شما آقایان این باید باشد که افرادی که دنبال باد راه میافتند و تکیه گاهی در جامعه ندارند، در جامعه پیدا نشوند.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: در زمانی زندگی میکنیم که از طریق ماهوارها و اینترنت و حتی همین موبایل، هر فسادی که در جامعه هست، وارد میشود و عوامل فساد بسیار زیاد است اما نباید مایوس و منفعل شد زیرا ابراز یأس کار کسانی است که نا امید شدهاند زیرا آن قدر فرهنگ اسلام قوی است که میتواند در برابر این فسادها بایستد.
مرجع تقلید شیعیان افزود: خداوند نیز برای ایستادن در مقابل فساد ما را یاری میکند و باید قدر مسئولیتی را که به دوش دارید، بدانید زیرا کار شما عبادت است و بهترین ذخیره شما از طریق انجام وظیفه کامل، فراهم میشود.
استاد عالی حوزه علمیه تصریح کرد: یکی از ویژگیهای جمهوری اسلامی این بوده که سیاست را با دیانت آمیخته است و دشمنان سعی در جدا کردن اینها از هم دارند که به عنوان مثال میتوان فرقه ضاله را نام برد که میگویند سیاست با دیانت کاری ندارد و جهاد معنی نمیدهد زیرا آنها از مذهبی که در آن جهاد و سیاست آمده، واهمه دارند.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) در حجة الوداع میگوید هر چه شما را به خدا نزدیک میکند، از آتش دور میکند.
آیت الله مکارم شیرازی تاکید کرد: اگر بخواهیم مطبوعات و دانشگاهها و رسانهها را اصلاح کنیم، فقط نمیتوان با در مسجد صحبت کردن این کارها را انجام داد. یکی از مفتیان کشور تونس میگفت که من باید به مردم خودم بگویم که روحانیون در ایران چه پیشرفتی را سبب شدهاند و کشور را چگونه اداره میکنند.
مرجع تقلید شیعیان افزود: فلسفه وجود روحانیت در نهادهای مختلف این است که نگذارند این نهادها از اسلام دور شوند زیرا ما گفتهایم جمهوری اسلامی نه جمهوری لیبرالی یا دموکراتیک و اسلامیت در نهادها، با وجود شما روحانیون، تضمین میشود و باید محکم ایستاد و از خدا کمک گرفت.
استاد عالی حوزه علمیه تصریح کرد: یکی از موادی که باید در مورد آن مطالعه کنید، عرفانهای کاذب است که باید در مورد آن مراقبت کنید.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: به شما توصیه میکنم که برخورد خوب را همانند پیامبر اسلام(ص) سرلوحه کار خود قرار دهید زیرا این برخورد خوب است که کار شما را پیش میبرد و بدون عصبانیت و با متانت و محبت هر چه بیشتر کار خود را ادامه دهید.