قم نيوز : قم نيوز:مدیرکل استاندارد قم از تولید آرد مخصوص نانهای تافتون، لواش، بربری و سنگک در استان خبر داد.
به گزارش قم نيوز، به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان قم، محمدرضا واعظی پور گفت: پس از هدفمندی یارانهها و افزایش قیمت حاملهای انرژی و با هدف افزایش کیفت نان، استاندارد جدید برای انواع آرد در کشور تصویب شده که در این راستا انواع آرد یاد شده در استان قم تولید میشود.
وی اظهار داشت: با انجام این مهم در حال حاضر پنج کارخانه آرد استان مجوزهای لازم را برای تولید انواع آرد ذکر شده اخذ کردهاند.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان قم تصریح کرد: با تولید انواع آرد ذکر شده، خبازی های استان موظفند در راستای افزایش کیفیت نان، از آرد مورد نظر برای تهیه نان استفاده کرده و استفاده از آردهای دیگر تخلف محسوب میشود.