قم نيوز : قم نيوز:رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا گفت: در جشنواره ملکومت تثبیت و تحکیم پایههای فرهنگ عمومی قرآنی مد نظر بود زیرا پایداری جامعه از قرآن و اهل بیت(ع) است.
به گزارش قم نيوز، حجت الاسلام مرتضی واعظجوادی در مراسم اختتامیه جشنواره ملی ملکوت درباره اهداف برگزاری این همایش اظهار کرد: جشنواره ملی ملکوت بر پایه یک تعامل اصیل و پایدار و بر اساس همفکری و همکاری عمیق مبتنی بر معرفت قرآنی بین جهاد دانشگاهی و مرکز بین المللی نشر اسرا آغاز شد.
رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا با تأ کید بر تمایز فرهنگ عمومی از فرهنگ عوامی، افزود: فرهنگ عوام نمیتواند برای یک جامعه دینی اصیل مفید باشد بلکه آسیب زیادی به آن میرساند اما تبدیل فرهنگ عوامانه به فرهنگ عمومی که ریشه در عقلانیت، معارف کتاب، سنت و هماهنگی بین این دو دارد میتواند جامعه را پویا و فعال کند و آن را از آسیبهای غرب و شرق در امان دارد.
وی با اشاره به عمده رسالتهای جشنواره ملکوت، تصریح کرد: در این فعالیت قرآنی دو هدف و رسالت عمده وجود داشت، رسالت اول تثبیت و تحکیم پایههای فرهنگ عمومی قرآنی است، زیرا جامعهای پایدار میماند که از قرآن و اهل بیت (ع) و هماهنگی بین این دو اخلاق، احکام و عقایدش را استوار و مجکم کند.
حجت الاسلام واعظ جوادی با بیان رسالت دوم جشنواره ملکوت در وارد کردن منظومه فکری حضرت آیت الله جوادی آملی به فرهنگ عمومی جامعه، عنوان کرد: رسالت دوم جشنواره ملی ملکوت جمع کردن نخبگان، اساتید و فرزانگان کشور حول یک اندیشه برتر بود تا بتوانند این اندیشه را به علم تبدیل کنند و از آن استفاده لازم را ببرند.
رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا با اشاره به شرکت بیش از ۱۷۷۰۰۰ نفر در این جشنواره ملی ملکوت، گفت: این جشنواره توانسته است زمینه یک حرکت بزرگ مطالعاتی را در منظومه فکری آیت الله جوادی آملی به وجود آورد.
وی افزود: آنچه از افکار و اندیشههای حضرت آیت الله جوادی آملی تولید میشود برخاسته از عقلانیت هماهنگ با قرآن و عترت است و بنابراین لازم است که این اندیشه به وسیله نخبگان و اساتید کشور تبدیل به یک دانش و محصول آموزشی شود و باید بستری فراهم شود تا فضلا و اندیشمندان در کنار هم جمع شوند و این میراث گرانبهای جهان اسلام را در یک فرایند علمی یه یک محصول آموزشی تبدیل کنند تا بر اساس آن فرهنگ عمومی اسلامی در جامعه شود.