قم نيوز : قم نیوز: با پایان سال ۹۲ نگاهی داریم بر سال پر فراز و نشیب باشگاه ماهان تندیس و نخستین حضور این باشگاه در لیگ برتر فوتسال.
به گزارش قم نیوز، تیم فوتسال ماهان تندیس قم در حالی در فصل ۹۲ جایگزین تیم صبای قم در لیگ برتر فوتسال شد تا برای نخستین بار طعم حضور در لیگ برتر فوتسال را بچشد.
امیر جلالی مدیر عامل باشگاه ماهان تندیس در شرایطی تصمیم به حضور در لیگ برتر فوتسال گرفت که تیمش در مسابقات فوتسال جام رمضان قم در مرداد ۹۲ با هدایت سید وحید غیاثی به مقام قهرمانی رسید و پس از آن در پی مذاکرات با باشگاه صبا و استانداری قم، امتیاز تیم فوتسال صبا را در اختیار گرفت تا وارد لیگ برتر فوتسال شود.
صبا که سال گذشته با درخشش اصغر حسنزاده نایب قهرمان لیگ برتر شده بود انتظارات کارشناسان و هواداران فوتسال در قم را بالا برد و همین امر سبب شد فشار روانی زیادی بر مجموعه ماهان تندیس وارد شود.
خروج اصغر حسنزاده از صبا و سفر وی به روسیه ماهان تندیس را با یک خلا بزرگ مواجه کرد و پارهای تغییرات در این تیم سبب شد ماهان تندیس با آرایشی جدید و نفراتی تازه وارد پا به کارزار لیگ برتر فوتسال بگذارد.
در حالی که زمان اندکی تا آغاز فصل لیگ برتر باقی مانده بود امیر جلالی، رضا کردی را به سمت سرمربیگری ماهان منصوب کرد و کردی نیز با کمک سید وحید غیاثی و حسین صبوری در شرایطی که فرصت مناسب برای تمرینات بدنسازی پیش فصل در اختیار نداشت سکان هدایت ماهان تندیس را با ترکیبی از بازیکنان جوان و نفرات با تجربه در دست گرفت.
پس از چند نتیجه متوسط در ابتدای فصل، رضا کردی ماهان تندیس را به مقصد العربی قطر ترک کرد و خروج این مربی در شرایطی شکل گرفت که هم رضا کردی و هم باشگاه ماهان تندیس تایید کردند که کردی پیش از عقد قرارداد با ماهان اعلام کرده که به زودی راهی قطر میشود.
پس از حضور کردی در العربی، باشگاه ماهان تندیس وحید غیاثی را جانشین کردی کرد و سپس در اقدامی غافلگیر کننده حسین شمس سرمربی سابق تیم ملی فوتسال در جام جهانی را به قم آورده و به عنوان مدیر فنی ماهان تندیس معرفی کرد.
ترکیب ۲ نفره حسین شمس و سید وحید غیاثی در تغییر مسیر ماهان و موفقیت این تیم بیاثر بود و همین امر سبب شد حسین شمس پیش از پایان نیم فصل بیسر و صدا قم را ترک کند و عطای مسئولیت مدیریت فنی ماهان تندیس را به لقایش بسپارد.
پیش ار پایان نیم فصل نخست، در شرایطی که علاوه بر مشکلات روحی و فنی ماهان تندیس حواشی موجود در بازیهای خانگی ماهان تندیس را به شدت آزار میداد هیئت میدره باشگاه ماهان تندیس محسن حسنزاده سرمربی فصل گذشته تیم فوتسال صبای قم را جانشین وحید غیاثی کرد و غیاثی را به عنوان کمک مربی محسن حسنزاده برگزید.
این تصمیم در پی ایجاد شوک به تیم در اثر کسب نتایج ضعیف و مقابله با برخی حواشی اطراف باشگاه ماهان تندیس اتخاذ شد و گذشت زمان نشان داد این تصمیم درست و به موقع بود و حداقل در شرایط آن زمان ماهان تندیس، از سقوط تیم به قهقرا و ردههای پایینتر جدولر ده بندی لیگ برتر پیشگیری کرد.
حضور حسنزاده در راس هرم فنی تیم فوتسال ماهان تندیس در شرایطی رخ داد که حتی مسئولان ماهان نیز میدانستند حضور حسنزاده تنها یک شوک روانی به بازیکنان است و از نظر فنی نمیتوان از محسن حسنزاده انتظار معجزه داشت ضمن اینکه در همان زمان قدرت الله باقری به عنوان مربی بدنساز ماهان تندیس به این تیم ملحق شد و در تعطیلات نیم فصل لیگ برتر، تلاشهای پر رنگی را در جهت آماده سازی جسمانی بازیکنان و رفع مشکلات آسیب دیدگی بازیکنان انجام داد.
ماهان تندیس در نیم فصل نخست ۲ بازیکن جدید جذب کرد که محمد وزیرزاده بازیکن سابق هلال احمر تبریز به ماهان آمد و نقش پررنگی در موفقیتهای بعدی ماهان داشت ضمن اینکه ماهان تندیس نیز به وی در راه احیا و بازگشتش به شرایط آرمانی کمک شایانی کرد.
سوال برانگیزترین قرار داد ماهان تندیس مربوط به مسعود دانشور بازیکن سابق تیم ملی فوتسال بود که گفته میشود با آسیب دیدگی کهنهای از ناحیه کمر مواجه بود و با همین وضعیت با ماهان قرار داد بست و پس از هفتهها حضور در ماهان و انجام چند دقیقه بازی برابر شهرداری ساوه در هفته نخست نیم فصل دوم لیگ برتر فوتسال به شکلی بیسر و صدا و نامحسوس به همکاری خود با ماهان تندیس خاتمه داد.
ماهان تندیس در نیم فصل دوم به نسبت نیم فصل نخست عملکرد بهتری داشت و حضور کادر فنی جدید از یک سو و رفع مشکلات آسیب دیدگی زنجیرهای بازیکنان کلیدی این تیم در نیم فصل نخست سبب شد دست محسن حسنزاده برای کسب نتایج بهتر بازتر باشد.
البته در میان تعریف و تمجیدهایی که نسبت به ماهان تندیس نیم فصل دوم ارائه میشد، شکست ماهان تندیس در نیمه دوم اغلب مسابقات این تیم از نظرها پنهان ماند که خود نیازمند بررسی کارشناسی و یافتن علل فنی و غیر فنی مرتبط با آن است.
ماهان در نیم فصل دوم نتایج خوبی مثل پیروزی برابر دیبری تبریز قهرمان لیگ برتر در قم، برتری برابر شهید منصوری در قم، پیروزی ۱۰ گله بر راه ساری در مازندران و تساوی ارزشمند برابر حفاری اهواز در خارج از خانه به دست آورد اما کسب نتایج متناقضی مانند شکست تلخ در مشهد برابر فرش آرا و یا تساوی برابر هلال احمر تبریز و شهرداری ساوه و باخت به شهرداری تبریز سبب شد ماهان نتواند پای خود را از دتبه ششم فراتر بگذارد.
نماینده قم در پایان لیگ برتر فوتسال کشور در سال ۹۲ به کسب رده ششم به کار خود پایان داد تا تیمی که امیر جلالی آن را برای قهرمانی بسته بود در نهایت با این رتبه فصل را به پایان ببرد.
ماهان تندیس در سال ۹۲ در نخستین دوره مسابقات جام حذفی فوتسال کشور شرکت کرد و پس از عبور از سد حریفان خود به مرحله نیمه نهایی رسید که برای کسب عنوان قهرمانی باید اردیبهشت ماه ۹۳ به مصاف حریفان خود برود.
قهرمانی ماهان تندیس در جام حذفی فوتسال میتواند امیر جلالی مدیرعامل این باشگاه را به تداوم حضور در عرصه ورزش دلگرم کند و پایان خوشی برای تلاشهای مجموعه بازیکنان، کادر فنی و اعضای باشگاه ماهان تندیس باشد و نام این باشگاه را در تاریخ مسابقات جام حذفی فوتسال ماندگار کند.
باشگاه ماهان تندیس در سال ۹۲ فعالیت ویژهای در ردههای سنی پایه نداشت و تنها تیم فوتسال امید در رده سنی نوجوانان با نام امید ماهان تندیس در لیگ فوتسال نوجوانان قم شرکت کرد و به مقام قهرمانی رسید که البته باشگاه ماهان تندیس تنها حمایت مالی و نام خود را با این تیم داشت و نگرش متمرکزی بر فعالیت در ردههای سنی پایه در سال ۹۲ انجام نداد.
ماهان تندیس در سال ۹۲ در فوتبال بانوان برای نخستین بار وارد مسابقات فوتبال لیگ دسته اول کشور شد و توانست جواز حضور در لیگ برتر را به دست آورد و در جام حذفی نیز با شکست برابر نمانده ایلام حذف شد.
صعود ماهان تندیس قم در حالی به لیگ برتر بانوان کشور شکل گرفت که در مسابقات دسته اول تنها ۳ تیم حاضر بودند که ۲ تیم از این ۳ تیم به لیگ برتر صعود میکردند و نماینده قم نیز با قرار گرفتن در صدر گروه ۳ تیمی به لیگ برتر ۹۳ صعود کرد.