قم نيوز : قم نیوز: یک متخصص ریه گفت: افراد و کودکانی که بیشتر فست فود میخورند بیش از دیگر افراد در معرض ابتلا به آسم شدید و انواع آلرژیها هستند
به گزارش قم نیوز، ابوالفضل مظفری اشاره به اهمیت رعایت نکات در کاهش آلرژی و آسم گفت: بیماران آلرژیک و آسمی باید بیش از دیگران مراقب سلامتی خود باشند زیرا هر عاملی می تواند دستگاه تنفسی آنها را با مشکل روبرو سازد.
این متخصص ریه افزود: کودکان و نوجوانانی که در طول هفته چندین بار فست فود استفاده می کنند در خطر ابتلا به آلرژی هستند و باید خانواده ها مراقب سلامتی فرزندان خود در رابطه با نوع تغذیه باشند.
وی استفاده فست فود را یکی از خطرات جدی در افزایش بیماری های آلرژی برشمرد و تصریح کرد:با پیشرفت جوامع، گرایش مردم به سمت فست فودها افزایش چشم گیری یافته است که علاوه بر چاقی، خطرات دیگری را در رابطه با بیماری های تنفسی و آلرژی دارد.
مظفری خاطرنشان کرد: باید رژیم غذایی افراد بیمار به گونه ای باشد که موجب ایجاد آلرژی و یا تشدید آن نشود به خصوص غذاهای کنسروی و فست فود که دارای مواد نگهدارنده و یا مواد تند است می تواند این بیماری ها را تشدید کند و سلامت فرد را به مخاطره بیندازد.
وی تعادل در رژیم غذایی را عاملی مهم در سلامت افراد دانست و اظهار داشت:افراد بیمار نیز می توانند از غذاهای فست فودی استفاده کنند اما باید تعادل در رژیم غذایی را از یاد نبرند و در کنار تغذیه سالم، در صورت استفاده از دارو مراقب های ویژه را در نظر داشته باشند و کمتر از غذاهای بسته بندی شده و یا فست فود استفاده کنند.
این متخصص ریه یادآور شد: غذاهای سرخ شده نیز مضرات زیادی در بیماری های تنفسی دارد همچنین فست فودها ضمن اینکه فاقد مواد مناسب برای بدن هستند بر دستگاه تنفسی تاثیر بدی دارند و می توان به جای استفاده از این نوع غذاها، به سمت مصرف میوه، سبزیجات و غذاهای سالم حرکت کرد.
مظفری در مورد علائه مهم آلرژی گفت:برخی آلرژی را با سرما خوردگی اشتباه می گیرند در حالی که آلرژی علائم عفونی ندارد و حتی در فصل بهار نیز با توجه به گرده افشانی گیاهان نیز به طور موقت در انسان ایجاد می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: علائم مهم آلرژی جوش، خارش، تنگی نفس، سرفه های شدید و آبریزش و گلو درد است و باید نکاتی را برای کاهش علائم این بیماری در نظر گرفت.