قم نيوز : قم نیوز: عضو هیئت علمی جامعة المصطفی گفت: یکی از کارهایی که امام علی (ع) در نهج البلاغه در این دنیا نزد خود محبوب میداند روزه داری در فصل تابستان است و خداوند متعال میفرمایند یک درب از دربهای بهشت ویژه روزه داراران است.
به گزارش قم نیوز و به نقل از مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام ناصر رفیعی که پیش از ظهر امروز در همایش نکات مدیریتی در نهج البلاغه سخن می گفت، این کتاب را سترگ و ژرف اندیشانه برای تمامی اعصار خواند و اظهار کرد: نهج البلاغه کتابی است که هم اهل سنت و هم شیعیان بسیار به آن تمسک جسته اند.
استاد حوزه علمیه قم نهج البلاغه را را منبعی غنی از مباحث آموزنده برای امور مدیریتی و خصوصی افراد دانسته و تاکید کرد: در کشورهای اسلامی مانند ایران کتبی مانند نهج البلاغه باید در صدر امور فکری جامعه قرار گیرند.
وی افزود: در نهج البلاغه به ۵ نکته مدیریتی شامل "امید به خداوند متعال"، "نهراسیدن از بیان جهل و نادانی"، "استقبال از آموختن در همه مواقع" و "صبرپیشه کردن" اشاره شده است.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) همچنین با ذکر نکاتی در فضیلت ماه مبارک رمضان و روزه داری، افزود: امام علی (ع) در نهج البلاغه سه چیز در این دنیا را نزد خود محبوب می داند که یکی از آنها روزه داری در فصل تابستان است و خداوند متعال می فرمایند یک درب از درب های بهشت مخصوص روزه داران ماه رمضان است.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی، نهج البلاغه را کتابی سترگ و ژرف اندیشانه برای تمامی اعصار خواند و تصریح کرد : نهج البلاغه کتابی است که هم اهل سنت و هم شیعیان بسیار به آن تمسک جسته اند.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: باید مدیران ما تمهیداتی را در راستای تشویق جوانان به مطالعه و مخصوصا کتب مذهبی بیندیشند، تا بتوانیم در پرتو منابع دینیمان به اهداف مورد نظرمان دست یابیم.