قم نيوز : قم نیوز: فرماندار قم توسعه و آبادانی روستاهای قم را نیازمند همکاری و مساعدت روستائیان عنوان کرد.
به گزارش قم نیوز، فرماندار قم به همراه معاونان عمرانی و برنامهریزی خود، روز دوشنبه سومین سفر از دور اول بازدید از روستاهای استان قم را آغاز کرد که طی آن از ۱۷ روستای بخش کهک بازدید به عمل آورد.
روستاهای کرمجگان، بیدهند، فردو، خاوه، ویریچ و وشنوه تنها بخشی از روستاهایی هستند که در برنامه بازدید عبدالسعید حقیقی مقدم و همراهانش از روستاهای بخش کهک قرار گرفت و از آنجا که اولویت نخست در عمران و آبادانی روستاها، همکاری و مشارکت مردم روستا را نیازمند است، اجرای بسیاری از طرحهای روستایی نیازمند همکاری مردم است و در این بازدیدها با دهیاران و شوراهای روستایی در این رابطه مذاکره شد.
نخستین مرحله از دور اول سفر فرماندار برای بازدید از روستاهای استان قم مربوط به بخش قاهان است که طی آن از ۱۸ روستای این بخش سرکشی شد و در مرحله دوم ۲۴ روستای بخش خلجستان میزبان فرماندار و همراهانش بود.
سرکشی موردی از خانههای بهداشت، دهیاریها، ادای احترام به مزار شهدا و پیگیری تلفنی مشکلات موجود در روستا از دستگاههای اجرایی، تنها بخشی از فعالیتهای این سفر بوده است.
بیان رودر روی مشکلات روستاها از جانب دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها از دیگر برنامههای کاربردی این سفر بود.
بررسی کیفیت آب آشامیدنی، شبکه توزیع و فاضلاب، بهره مندی از امکانات رفاهی از قبیل برق، گاز و تلفن، استفاده از فراوردههای نفتی، ارزیابی فعالیتهای کشاورزی و دامداری، وجود خانه بهداشت و پزشک سیار، نظارت بر نحوه ساخت مسکن و ساخت و سازهای غیر مجاز، ارزیابی اجرای طرح هادی، بررسی وضعیت علائم جادهای و راهسازی، بررسی نحوه ساخت خانه عالم، پیگیری ساخت یادمان شهدا، مدرسه و سرویس آن، مسجد و حسینیه، مسائل زیست محیطی و سیستم دفع زباله، اشتغال، بررسی مسائل اجتماعی و امنیتی، اماکن متبرکه و موقوفات و خانواده شهدا و ایثارگران بخشی از موضوعاتی هستند که طی این بازدیدها مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت.
فرماندار قم در حاشیه بازدید از روستاهای بخش کهک، با بیان اینکه بازدید از روستاهای استان از جمله وظایف جدی مسئولان است، اظهار داشت: شناخت مشکلات روستا از نزدیک، شناسایی موانع پیشرفت روستاها، دستهبندی اطلاعات کسب شده برای برنامهریزی صحیح و آگاهانه و انجام هماهنگیهای لازم بین دستگاههای اجرایی سطح استان تنها بخشی از فواید این سفرها است.
وی با اشاره به خدمترسانی دستگاههای اجرایی در سطح روستاها، اعلام کرد: روند توسعه در سالهای ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ رو به رشد بوده است و پیشرفت در این زمینه آشکار است چرا که توجه به بخش عمرانی روستاها روند سریع و رضایت بخشی را طی میکند که ناشی از سفرها و پیگیریهای شخص استاندار است که منجر به تخصیص اعتبار و تبیین برنامه مورد نیاز روستاها شده است.
حقیقی مقدم در ادامه با بیان اینکه روستاها از خمودگی و کسالت خارج شدهاند، از مردم روستاها برای توسعه و پیشرفت روستاها درخواست یاری کرد و در این رابطه افزود: دولت برای توسعه عمران و آبادانی روستاها نیازمند همکاری و همیاری مردم است، چرا که محیط روستا برای خود مردم است و اگر آنها نخواهند و تلاش نکنند، امر توسعه و پیشرفت محقق نمیشود.