سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۴
کد مطلب : 31163
یک محقق و مدرس طب سنتی عنوان کرد:

حلیم برای افراد گرم مزاج مناسب نیست

قم نيوز : قم نیوز: یک محقق و مدرس طب سنتی گفت: خوردن حلیم با مقداری روغن حیوانی و دارچین برای افطار فقط برای سردمزاجان مفید است و گرم مزاجان بهتر است از سوپ جو و آش‌های خنک که از ماش، جو و سبزی‌ها در آنها به کار برده شده است, بیشتر استفاده کنند.
حلیم برای افراد گرم مزاج مناسب نیست
به گزارش قم نیوز، یوسف اصغری درباره تدابیر افطار ماه رمضان اظهار داشت: یکی دیگر از تدابیر ماه مبارک تدابیر هنگام افطار است که شخص روزه دار اگر از آن غافل شود می‌تواند بدنش را دچار بیماری کند.

تدابیر افطار ماه رمضان
- خوردن مایعات داغ و گرم (بالفعل و بالقوه) برای افراد گرم مزاج خیلی مناسب نیست و بهتر است این افراد از نوشیدنی‌های خنک نه خیلی سرد به صورت جرعه جرعه استفاده کنند.

این محقق و مدرس طب سنتی ادامه داد: خوردن حلیم با مقداری روغن حیوانی و دارچین برای افطار فقط برای افراد دارای مزاج سرد مناسب و مفید است.

- حلیم برای افراد گرم مزاج مناسب نیست و باید از سوپ جو و آش‌های خنک که از ماش، جو و عدس در آنها استفاده شده است, بیشتر استفاده کنند.

-در فصل تابستان به خاطر کوتاهی شب بهتر است شام به صورت مختصر و از غذاهای مقوی و کم حجم استفاده شود تا در زمان سحر از معده و روده کوچک عبور کرده باشد.

به گفته وی توصیه می‌کنم از غذاهای سنگین و دیرهضم هنگام شب استفاده نکنند و سعی کنند تا می‌توانند از مواد غذایی متناسب با مزاج بدنشان استفاده کنند.

-نوع غذای شام در ماه مبارک با ایام دیگر احتیاج به تفاوت زیاد ندارد و همان شام‌هایی که در سایر ایام و متناسب با مزاج شخص مصرف می‌شود, می‌توان در این ایام نیز مصرف شود تنها نکته مهم آن زود هضم بودن آن و متناسب با مزاج شخص بودن است.

انتهای پیام/۱۳۲
https://qomnews.ir/vdcdsf0s.yt0f96a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما