قم نيوز : قم نگار: مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم از استخدام ۱۲۰ آتشنشان تا پایان سال برای راهاندازی ۱۰ ایستگاه جدید آتشنشانی خبر داد تا تعداد ایستگاهها به استانداردهای ملی برسد.
به گزارش قم نگار، عباس جعفری با اشاره به قولهایی که درباره احداث ۱۰ ایستگاه آتشنشانی به مردم داده شده، اظهار داشت: در همین راستا از چندی پیش به مردم قم قول ساخت ۱۰ ایستگاه آتشنشانی بهصورت همزمان داده بودیم که عمده بودجه از سفر مقام معظم رهبری به قم بود که کار ابنیه اینها ۱۰۰ درصد انجام شده و سه تا از این ایستگاهها به بهرهبرداری رسیده و خودرو و همکاران در آن مستقر هستند و به مردم عزیزم قم خدمات میدهند.
وی ادامه داد: هفت ایستگاه با خریدن تجهیزات تا پایان سال راهاندازی خواهد شد که برای این کار ۱۰ میلیارد تومان از ردیف سفر مقام معظم رهبری به قم تأمین شده و قرار شده در کنار آن ۲۰ میلیارد تومان شهرداری قم به این منظور اختصاص دهد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به اینکه از مسائل مهم در تأمین ایمنی شهرها وجود نیروهای آتشنشان کارآمد و تازه نفس است، اضافه کرد: در گذشته آتشنشانی قم از معدود کلانشهرهایی بود که نیروها در آن ۲۴ ساعت کار و ۲۴ ساعت استراحت میکردند. با پیگیریهایی که داشتیم در سال گذشته توانستیم مجوز استخدام ۳۰۰ نیروی آتشنشان را بگیریم که از این تعداد ۲۰۰ نیروی جدید اضافه شد و نوبت کاری مانند کلانشهرهای دیگر ۲۴ ساعت کار و ۴۸ ساعت استراحت شد.
وی ادامه داد: امسال هم مجوز ۱۲۰ نیرو را گرفتیم که اقدامات نهایی انجام شده است که این مضاف بر نیروهای سال گذشته است که ۳۰۰ نیرو استخدام شدند.
خریداری تجهیزات به روز جعفری با اشاره به اینکه مسئله مهم دیگر تجهیزات به روز آتشنشانی است که در کنار نیروی کارآمد ایمنی شهر را تضمین میکند اظهار کرد: خرید یک دستگاه بالابر هیدرولیکی ۵۵ لیتری یکی از اقداماتی بود که سازمان آتشنشانی شهرداری قم سال گذشته آن را پیگیری کرد و که این بالابر پشت مرز است و بر اساس قولی که دادند تا بیستم مهر وارد کشور خواهد شد.
وی افزود: ۱۰ دستگاه خودروی سبک شامل ۵ دستگاه تویوتای مدل ۲۷۰۰ و ۵ دستگاه نیسان هم خریداری شده که درصدد تجهیز این خودروها هستیم. ۴۰۰ دست لباس ضد حریق، ۴۰۰ دستگاه تنفسی، تشکهای نجات ... و دیگر تجهیزات تک نفره از جمله خریدهای امسال ما بودند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به شرایط گذشته این سازمان گفت: اگر نگاهی به امکانات اندک آتشنشانان قم در گذشته بیندازید، متوجه میشوید اضافه شدن این تجهیزات میتواند تراز جدیدی در عملکرد سازمان آتشنشانی قم رقم بزند.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی ۱۰ ایستگاه شهر قم را به استاندارد هر ۵۰ هزار نفر یک دستگاه خواهد رساند، افزود: منتهی موضوعی که در این میان نباید از نظر دور شود این است که شهر قم علاوه بر جمعیت ساکن، حدود ۲۰ میلیون زائر در سال دارد که باید این موضوع را در برنامهریزیهایمان بگنجانیم.
قم به یک ایستگاه مادر آتشنشانی نیاز دارد جعفری اظهار داشت: با توجه به بررسیهای فنی که صورت گرفته شهر قم به طور حتم به یک ایستگاه مادر آتشنشانی نیاز دارد تا تمام امکانات امدادی و خودرویی در آن مستقر شود.
وی گفت: ما نیاز به حداقل یک ایستگاه بزرگ مادر داریم که بتوانیم در مواقع اضطرار از امکاناتی که در این ایستگاه هست استفاده کنیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم افزود: این ایستگاه در گذشته در بلوار پیامبر اعظم(ص) جانمایی شد که با توجه به لزوم استقرار خودروهای سنگین در آن به نظر میرسد باید ایستگاه را به زمینی بزرگتر و در نقطه دیگری از شهر انتقال دهیم.
وی گفت: موضوع دیگری که در سال اخیر برای ارتقای سطح ایمنی شهر قم در نظر گرفتیم، احداث یک ایستگاه در هسته مرکزی شهر است که برای این منظور یک زمین را شهرداری منطقه هفت در کوچه وحدت، حد فاصل خیابان ارم و آستانه در اختیار ما قرار داده و فعلاً داریم آن ایستگاه را به صورت موقت راهاندازی میکنیم.
جعفری افزود: برنامه بعدی ما تملک زمین پشت این مکان است تا بتوانیم یک ایستگاه مناسب برای هسته مرکزی شهر که حرم مطهر در آن قرار داشته و بزرگترین تجمعات در آن صورت میگیرد، احداث کنیم.