قم نيوز : قم نگار: قائم‌مقام جمعیت رهپویان گفت: دولت دستورات رهبری در موضوع برجام را الگوی فعالیت‌های خود قرار دهد.
تهدیدهای برجام با ارائه الزامات 9 گانه رهبر انقلاب به فرصت تبدیل شد
به گزارش قم نگار، پرویز سروری ، با اشاره به نامه اخیر مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور درباره موضوع برجام، اظهار داشت: نامه اخیر مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور درباره موضوع برجام یکی از مهمترین اسناد ملی و ماندگار در تاریخ ایران محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری با طرح موضوعات بسیار حساس و حیاتی توانستند جلوی اکثر روزنه‌هایی که می‌توانست زمینه رخنه و نفوذ دشمنان را فراهم کند و فرصت‌های برجام را به تهدید تبدیل کند، بگیرند و ایشان با این نامه و ارائه الزامات ۹ گانه تهدیدهای برجام را به فرصت تبدیل کردند.

قائم‌مقام جمعیت رهپویان افزود: برخی تلاش می‌کردند با طرح موضوع برجام برای مقاصد انتخاباتی دست مایه‌ای درست کنند، اما رهبر معظم انقلاب با اقدام مناسب و به جای خود، همه اختلافات و تشتت‌ها را به وحدت تبدیل کرده و همه ظرفیت‌های موجود کشور را در مسیر درست تبدیل برجام به یک فرصت برای کشور مبدل کردند و ملاحظات ۹ گانه رهبر معظم انقلاب در راستای همین موضوع شکل گرفت.

سروری گفت: نخستین موضوعی که رهبر معظم انقلاب روی آن دست گذاشتند و خیلی دارای اهمیت است، این بود که کشور باید بداند با دشمن مذاکره می‌کند، یعنی آمریکایی که در پرونده خود جز جنایت، خیانت، توطئه و حرکات براندازانه چیزی ندارد، نباید به عنوان یک دوست تلقی شود. اگر ما بدانیم با دشمن مذاکره می‌کنیم، تلاش می‌کنیم که با نگاه خوشبینانه این موضوع را در دستور کار نگذاریم، بلکه با نگاه بدبینانه و رصد دائمی اهداف دشمن و تلاش برای استفاده بهینه از موقعیت‌ها حرکت می‌کنیم.

وی افزود: رهبری در نامه خود به رئیس‌جمهور به این موضوع اشاره کردند که موضوع مذاکرات "تحریم‌هاست"، یعنی تمام این مذاکرات بر این مبنا صورت گرفت که تحریم‌ها لغو شود، پس مسئله اصلی ما لغو تحریم‌هاست و باید تمام تلاش برای لغو تحریم‌ها بدون بازگشت آنها انجام شود.

قائم‌مقام جمعیت رهپویان یادآور شد: امروز دشمن دنبال این است که از ما امتیاز بگیرد و صنعت هسته‌ای ما را از مدار خارج کند و با مسئله تعلیق تحریم‌ها نه لغو تحریم‌ها، آن را به موضوعات دیگر مثل حقوق بشر سرایت دهد. رهبر انقلاب تأکید کردند که مسئله هسته‌ای لغو تحریم‌هاست و این باید در دستور کار دولت قرار بگیرد، لذا دولت نباید اجازه دهد تحت هیچ شرایط دشمن تلاش کند که موضوع را از این مسیر خارج کند.

سروری خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب موضوع را به گونه‌ای طراحی کردند که موضوع هسته‌ای در یک فرآیند گام به گام شکل بگیرد، یعنی این‌گونه نیست که ما همه تعهدات را انجام دهیم و فرصت‌های هسته‌ای را از بین ببریم و بعد با بهانه‌های واهی آژانس هیچ چیز دست ما را نگیرد. اقدامی که رهبر انقلاب در این ملاحظات عنوان کردند، می‌خواهد این بهانه را از دست دشمن بگیرد و آنها را مجبور کند که در پسِ هر اقدامی از طرف ما، آنها ورود عملیاتی داشته باشند، یعنی این مذاکرات قرار نیست دغدغه‌های ۱+۵ را برطرف کند، بلکه قرار است دغدغه‌های هر دو طرف رفع شود. راستی‌آزمایی از طرف ما و پذیرش حقوق هسته‌ای و لغو تحریم‌ها از طرف آنها.

وی ادامه داد: ما باید طبق مصوبه مجلس ۱۹۰ هزار سو را در دستور کار خود داشته باشیم و نباید ما همه تعهدات را در طول ۱۰ تا ۱۵ سال انجام دهیم و بعد با عدم تضمین‌های لازم از طرف آنها و با مسئله عدم امکان برای رسیدن به ۱۹۰ هزار روبه‌رو شویم. این موضوع مهمی بود که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید کردند و نقض عهد و فریبکاری‌های دشمن را تذکر دادند.

قائم‌مقام جمعیت رهپویان گفت: با توجه به اینکه گمان می‌رود، نقض عهد و فریبکاری از طرف دشمن صورت گیرد، باید هیئت آگاه و هوشمندی برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهدات طرف مقابل ایجاد شود و باید رصدگاهی داشته باشیم که دائماً تعهدات غربی‌ها را بررسی کند و این گونه نشود که در پایان مدت قرار داد ببینیم آنها "دبه" می‌کنند. باید تعهدات آمریکا و ۱+۵ رصد شود و مجلس باید بُعد نظارتی خود را تقویت کرده و دولت نیز باید تلاش کند، آنها را به عنوان دستورات و اوامر ولی فقیه در نظر بگیرد و آنها را به عنوان الگوی کار خود قرار دهد.

سروری تصریح کرد: اگرملاحظات ۹ گانه رهبری در مورد برجام رعایت شود، می‌تواند به سرانجام خوبی برسد.

وی یادآور شد: مهمترین نکته‌ای که رهبر انقلاب تذکر دادند این بود که ما اقتصاد مقاومتی و نگاه معطوف به تولید داخلی را باید به عنوان دستورالعمل اصلی در دستور کار قرار دهیم تا به صورت جدی وابستگی ما به اقتصاد غیرملی و نفتی کاهش پیدا کند؛ کاهش زمینه‌های وابستگی به اقتصاد نفتی باعث افزایش توانمند‌ی‌های ملی می‌شود و امکان توطئه‌های دشمن را کاهش می‌دهد.

قائم‌مقام جمعیت رهپویان در پایان تصریح کرد: توجه به تولید داخلی و افزایش مشارکت مردم می‌تواند زمینه‌های اجرایی این مطالبات ۹ گانه را تقویت کند. باید بدانیم که مهمترین موضوع به عنوان اقدام جدی برای واکسینه کردن اقتصاد کشور و جلوگیری از توطئه‌های بعدی دشمن یا موضوع هسته‌ای، تقویت اقتصاد ملی (اقتصاد مقاومتی) است.

انتهای‌ پیام/۱۳۷
https://qomnews.ir/vdcgnn9w.ak9wq4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما