به گزارش قم نیوز، مرتضي گودرزي ديباج در نشست خبري دومين جشنواره ملي نمادهاي شهري رضوي، با اشاره به برگزاري نخستين دوره جشنواره در سال گذشته اظهار كرد: تا رسيدن به گويش و جريان در نمادهاي شهري با نگاه به مباحث معنوي و معرفت رضوي فاصله نسبتاً معناداري داريم.
وي افزود: جريان نمادسازي در قالب آثار تجسمي و حجمي با مباحث معنوي و معرفتي هم فاصله زيادي دارد و ميتوان يكي از دلايل آن را نوع نگاه در آموزههاي شهرسازي دانست.
دبير جشنواره ملي نمادهاي شهري رضوي گفت: پس از سه دهه از انقلاب اسلامي اميدواريم با برگزاري اين جشنواره بتوانيم گامي مؤثر در راستاي ارتقاء شاخصهاي معنوي نمادسازي در كشور برداريم و قم ميتواند نقشي ويژه در اين زمينه ايفا كند.
وي با تاكيد بر اينكه معرفت افزايي بايد از حوزه جشنواره اي به معابر عمومي شهري آورده شود، تصريح كرد: بايد در قالبي فاخر و با نگاهي نو و خلاقانه الگوسازي شود و اين آثار تبديل به احجامي براي استقرار در فضاهاي شهري شود تا ضمن زيباسازي شهر معنويت را نيز ارتقا دهد.
گودرزي ديباج با بيان اينكه نگاه هنري و ديني در اين جشنواره غالب است، افزود: سعي داريم به عنوان يك جريان الگو بتوانيم يك مكتب هنري شهري را در حوزه زيباسازي پايه گذاري كنيم.
وي تصريح كرد: اميدواريم با محوريت قم و بارگاه حضرت معصومه(س) بتوانيم گامي اساسي در ارتقاء شاخصهاي هنر ديني و شاخصهاي معنوي جامعه برداريم.