قم نيوز : قم نیوز: به گفته یک متخصص طب سنتی، اگر روزهداران در لیوان آبی که میخواهند زمان افطار بیاشامند، سه قاشق گلاب اضافه کنند میزان عطش و تشنگی آنها طی روز کاهش مییابد.
به گزارش قم نیوز، روزه داران خوردن برخی از نوشیدنیها را برای جلوگیری از تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان در دستور کار خود قرار دهند.
علی میرزازاده گفت: گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودای» که دارد خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است.
این متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه افراد بلافاصله بعد از افطار آب یخ نخورند، اظهار کرد: متأسفانه افراد بلافاصله بعد از آغاز افطار، آب سرد و یخ، مینوشید اما این روش از منظر طب سنتی ایرانی مذموم است.
وی ادامه داد: معده خالی توانایی نگهداری و جذب آب خیلی سرد را ندارد و بلافاصله آب را وارد روده میکند.
میرزازاده خاطرنشان کرد: توصیه میشود افراد خوردن شیر ولرم را در دستور کار خود برای خوردن در وعده افطار قرار دهند.