قم نيوز : قم نیوز: عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: کمتر از 25 درصد قوانین ایثارگران اجرا میشود و 75 درصد آنها اجرا نمیشود و به طور نادرست به جامعه القا میشود که هر چه در این کشور است، به خانواده ایثارگران و جانبازان میدهند.
به گزارش قم نیوز، احمد امیرآبادی فراهانی در جلسه شورای استانی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در تالار امام جواد استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: این شورا میتواند جایگاه مناسبی باشد تا برنامههای ایثار و شهادت در آن بحث، بررسی و تصمیمگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: متولیان امور در بحث ایثار و شهادت در سطح کلان بیشتر دنبال مسئله معیشتی خانوادههای شهدا و رزمندگان به ویژه جانبازان در حوزه مسکن، اشتغال و تحصیل هستند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متولیان اصلی و مسؤولان دیگر به مقوله فرهنگ ایثار و شهادت نپرداختند، گفت: در دانشگاهها از طرح مسائل سیاسی ناراحت میشوند، ولی همه به مسئله شهدا احترام میگذارند و به آن توجه دارند.
وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در زمینه وصیتنامه شهدا و خاطرات دوران دفاع مقدس کار کنیم، بدون تردید برای جوانان تأثیرگذار است، کسانی که رفتند و جان خود را از دست دادند، چیزی جز رضایت خداوند در نظر نداشتند، به این دلیل موثر است.
امیرآبادی عنوان کرد: به بنده کمیته ایثارگران کمیسیون تلفیق سپرده شد تا بستهای از مسائل ایثارگری و مباحث رزمندگان تهیه کنم تا به کمیسیون تلفیق برای برنامه پنج ساله ارائه دهیم، هیچ موضوعی درباره فرهنگ ایثار و شهادت نیاوردند، تنها مسئله پرداخته شده مسکن، اشتغال و تحصیل آنها است که حق آنها محسوب میشود.
وی یادآور شد: در پیشنهاد دولت به مجلس شورای اسلامی موضوع ایثارگران نیست، مسئله، تحصیل و اشتغال نیز وجود ندارد، مسئله فرهنگ ایثار و شهادت جای خود دارد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کمتر از 25 درصد قوانین ایثارگران اجرا میشود و 75 درصد آنها اجرا نمیشود و به طور نادرست به جامعه القا میشود که هر چه در این کشور است، به خانواده ایثارگران و جانبازان میدهند.
وی ادامه داد: در برنامه ششم به این موضوع دقت داریم و مطالبی را تصویب میکنیم که بدون تردید در پنج سال آینده ظرفیت اجرایی دارد.
امیرآبادی با بیان اینکه جانبازان نیز پیگیر مسائل فرهنگی هستند، گفت: باید پیشنهادات لازم در این زمینه ارائه شود تا به تصویب نهایی برسد.
وی از تصویب شورای فقهی بانک مرکزی در کمیسیون تلفیق خبر داد و افزود: پنج نفر از مجتهدان که در موضوع مالی و بانکی تبحر دارند، معرفی میشوند و مسائل بانکها را به عنوان رکن اصلی بانک مرکزی نظارت میکنند تا معاملات ربوی در بانکها صورت نگیرد.