قم نيوز : قم نیوز: برای نخستین بار این مسئله اثبات شده است که گوشت فرآوری شده با آسم در ارتباط است.
به گزارش قم نیوز، گوشت فرآوری شده یکی از محبوبترین غذاها برای همه مردم محسوب میشوند. ولی این طور که بررسیها نشان داده است، خوردن آنها چندان هم به صلاح نیست.
دانشمندان فرانسوی به این نتیجه رسیدهاند که وعدههای غذایی حاوی گوشتهای فرآوری شده میتوانند عوامل بیماری آسم را تشدید کنند که البته این نخستین باری است که چنین مسئلهای مشخص میشود.
محققان در یک بررسی روی ۱۰۰۰ شهروند فرانسوی به این نتیجه رسدند که مصرف چهار وعده گوشت قرمز در طوی یک هفته میتواند احتمال ابتلا به آسم را افزایش دهد و نکته جالب اینجاست که تاکنون دانشمندان هیچ رابطهای بین آسم و گوشت قرمز نمیدیدند.
دانشمندان میگویند نوعی ماده نگهدارنده به نام نیتریت به گوشت اضافه میشود تا مدت ماندگاری آن افزایش یابد و معمولا در سوسیس، کالباس، همبرگر و ... نیتریت به میزان زیاد مورد استفاده قرار میگیرد.
البته قرار است در این زمینه مطالعات بیشتر صورت بگیرد و دانشمندان به اطمینان بیشتری برسند. ولی در مجموع این مسئله اثبات شده است که گوشت فرآوری شده با آسم در ارتباط است و هرچه میزان مصرف آن افزایش یابد، احتمال تشدید بیماری آسم در افراد افزایش میابد.
دانشمندان میگویند به جای آنکه قرار باشد افراد نگران مصرف یک نوع غذا باشند، بهتر است غذاهای سالم بخورند و مواد غذایی مختلف را مورد استفاده قرار دهند.