قم نيوز : قم نیوز: استاندار قم افزود: رسانه ملی بايد با استفاده از طرح ها و ايده های اثر بخش، خلاق و نو و پرهيز از كارهای كليشه ای زمينه حضور فعال و پر شور و نشاط مردم، احزاب و گروه های مختلف در انتخابات را فراهم نمايد.
به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام محمدحسين موسی پور پس از اين بازديد و در جمع مديران و كاركنان اين مركز طی سخنانی با اشاره به حضور پرشور و حماسی مردم در راهپيمايی باشكوه و بی نظير يوم الله ۲۲ بهمن، از تلاش رسانه ملی و صدا و سيمای مركز قم در خلق و انعكاس گسترده اين حماسه عظيم و بياد ماندنی قدردانی كرد.
وی به اهميت انتخابات نهمين دوره مجلس شورای اسلامی اشاره و تصريح كرد: مشاركت گسترده و پر شور اقشار مختلف مردم در اين انتخابات مهم ترين مساله است كه ضمن تقويت پايه های مردمی نظام، توطئه های دشمن را خنثی و هيبت و اقتدار و شكوه و عظمت نظام را به نمايش خواهد گذاشت.
استاندار قم نقش صدا و سيما را در فراهم كردن زمينه های حضور و مشاركت گسترده مردم در انتخابات ۱۲ اسفند را مهم و تعيين كننده دانست و افزود: رسانه ملی بايد با استفاده از طرح ها و ايده های اثر بخش، خلاق و نو و پرهيز از كارهای كليشه ای زمينه حضور فعال و پر شور و نشاط مردم، احزاب و گروه های مختلف در انتخابات را فراهم نمايد.
موسی پور با تاكيد بر ضرروت توجه به عوامل مشاركت زا در فعاليت های تبليغی رسانه ملی و شبكه های استانی در بحث انتخابات، تبيين اهميت و جايگاه مجلس، وظايف نماينده وشرايط و ملاك های انتخاب اصلح را از جمله نكات تاثيرگذار بر افزايش مشاركت عمومی برشمرد و گفت: اگر اين نكات به خوبی از طريق صدا و سيما و رسانه های ارتباط جمعی تبيين شوند به طور طبيعی حس مشاركت پذيری در جامعه تقويت خواهد شد.
وی به اهميت حضور مردم قم در انتخابات مجلس اشاره كرد و افزود: جايگاه ويژه قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی و درخشش اين خطه در صحنه های مختلف حمايت و پشتيبانی از نظام، می طلبد كه مشاركت مردم در انتخابات مجلس نهم نيز در كشور نمونه باشد و اين مساله اهميت رسالت رسانه ها و دستگاه های فرهنگی استان را مضاعف كرده است.
استاندار قم با اشاره به استراتژی دشمنان در تضعيف ارزش ها و باروهای دينی جامعه، رسالت رسانه ملی در مقابله با اين استراتژی دشمن را رسالتی خطير عنوان و خاطرنشان كرد: تقويت باورهای اعتقادی و دينی مردم بايد جوهره تمام برنامه ها و فعاليت های صدا و سيما بوده و با توجه به توانمندی ها و ظرفيت های فرهنگی، مركز قم می تواند تامين كننده اين نيازها و انتظارات باشد.
موسی پور همچنين با اشاره به اهميت و نقش مثبت الگو سازی در فرهنگ اسلامی، بر ضرورت توجه به اين مهم در برنامه های مختلف رسانه ملی تاكيد كرد.
وی با بيان اين كه هيچ ملتی بدون كار و تلاش به جايی نخواهد رسيد، به لزوم تقويت فرهنگ كار و تلاش در جامعه اشاره و تصريح كرد: اهميت كار و تلاش و تكاپو و نيز ضرورت برخورداری از روحيه مشاركت جمعی و فردی به عنوان پيش نياز عمران و آبادانی كشور و يك فرهنگ مقدس بايد با استفاده از شيوه های هنرمندانه و جذاب در قالب برنامه های مختلف رسانه ملی ترويج و تبليغ شود.
استاندار قم با اشاره به ضرورت شناسايی موضوعات مهم در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، تقويت روحيه قناعت، ساده زيستی، صرفه جويی، آموزش مسائل شهروندی، تقويت و آموزش نظم و انضباط اجتماعی و ضرورت احترام به قوانين و مقررات، فرهنگ مطالعه و كتاب خوانی را از جمله موضوعات اساسی و ضروری دانست و گفت: صدا و سيما بايد با يك برنامه ريزی هدفمند و حساب شده، پرداختن به اين موضوعات را در اولويت كاری خود قرار دهد.
موسی پور وصل جريان نخبگی به رسانه ملی را از ديگر موضوعات ضروری عنوان كرد و افزود: در اين راستا نخبگان در بخش های مختلف علمی و اجرايی بايد شناسايی و زمينه تشكيل اتاق فكری خلاق و تأثيرگذار فراهم شود.
وی اصلاح رويكردهای فعلی حاكم بر ورزش در صدا و سيما را ضروری دانست و خاطرنشان كرد: در مقوله مهم ورزش مسائل مهمی چون تقويت ورزش همگانی، اخلاق و ارزش ها در ورزش، نگاه متوازن به ورزش، پرهيز از مطرح كردن رشته ها و چهره های ورزشی خاص مورد توجه قرار گيرد.
استاندار قم با تاكيد بر ضرورت توجه به شرايط خاص فرهنگی اجتماعی قم در توليد و پخش برنامه ها گفت: اين مهم بايد در توليد و پخش فيلم ها، سريال ها و ديگر مضامين انتخابی برای شبكه استانی قم رعايت شود.
موسی پور به اهميت برنامه سازی در صدا و سيما برای قشر كودك و نوجوان اشاره و تصريح كرد: با توجه به حساسيت اين حوزه، بايد با برنامه ريزی دقيق و سنجيده بيشترين بها و سرمايه گذاری به اين بخش بشود.
وی با اشاره به اهميت و جايگاه صدا و سيمای مركز قم، لزوم توجه به آموزش، ارتقاء و به روز رسانی اطلاعات و آگاهی های عمومی و دانش حرفه ای دست اندركاران اين مركز را خواستار شد.
استاندار قم همچنين با تاكيد بر ضرورت توسعه كمی و كيفی مركز قم گفت: در سال های اخير تحولات خوبی را در عملكرد صدا و سيمای قم شاهد هستيم اما با توجه به جايگاه و اهميت قم، انتظارات از مركز بالا بوده و جا برای توسعه كمی و كيفی فعاليت های آن به ويژه در بخش اخبار و توليدات فاخر فرهنگی مذهبی وجود دارد.
موسی پور به ضرورت انعكاس ملی فعاليت های استانی اشاره كرد و بيان داشت: سهم قم از آنتن ملی بايد بيشتر از اين ها باشد و اميدواريم فعاليت های صورت گرفته از جمله افتتاح بخش جديد خبر حوزه زمينه اين افزايش را فراهم كند.