قم نيوز : قم نيوز: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بازرسیها توسط مرکز بهداشت استان قم در ایام ماه رمضان با اولویت مراکز تهیه شیرینی و غذاهای سنتی در قالب پنج تیم از ساعت هشت تا 14 و 18 تا 30 دقیقه بامداد انجام میشود.
به گزارش قم نيوز، مرتضی آقاحسنی با اشاره به برنامههای مرکز بهداشت استان قم همزمان با ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بازرسیها توسط مرکز بهداشت استان در ایام ماه مبارک رمضان با اولویت مراکز تهیه شیرینی و غذاهای سنتی از جمله زولبیا، بامیه، آش و حلیم صورت میگیرد.
وی افزود: این بازرسیها از ابتدای ماه رمضان تا پایان این ماه در قالب پنج تیم از ساعت هشت تا 14 و 18 تا 30 دقیقه بامداد انجام میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط نیز به صورت ویژه بر تهیه و عرضه یخ، دخانیات و سرویسهای بهداشتی حسینیهها و مساجد نظارت میکنند.
آقاحسنی با بیان اینکه بازرسان بهداشت به دستگاههای مختلفی از جمله دستگاه تست پراکسید روغن در راستای بررسی کیفیت روغن در مکان و شوری سنج مجهز شدهاند اضافه کرد: با افزایش تجهیزات بازرسان، کیفیت بازرسیها افزایش یافته است.
وی استفاده از رنگهای غیرمجاز و تهیه غذا در شرایط غیر بهداشتی را بیشترین تخلف واحدهای صنفی عنوان کرد و گفت: به شهروندان توصیه میشود مواد غذایی از جمله زولبیا، بامیه، آش و حلیم را از مراکز معتبر و بهداشتی خریداری کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم بهترین ناظران مسائل بهداشتی واحدهای صنفی را خود مردم دانست و بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلفهای بهداشتی میتوانند با برقراری ارتباط با سامانه 190 که به صورت سراسری در کل کشور فعال است تخلفات را با این سامانه در میان بگذارند.