قم نيوز : قم نیوز: رئیس اداره خدمات زائر آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گفت: روزانه حدود ۴ هزار پرس افطاری گرم در مهمان سرای آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها طبخ و بین زائران و مجاوران توزیع میشود.
به گزارش قم نیوز، به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت معصومه(س)، علی افتخاری گفت: طبق روال سالهای قبل در ماه مبارک رمضان، هر روز حدود ۱۲ هزار افطاری ساده در صحن حضرت صاحب الزمان(عج) و شبستان نجمه خاتون(س) بین برادران و خواهران توزیع میشود.
رئیس اداره خدمات زائرآستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها افزود: در روز سوم و چهارم ماره مبارک رمضان، زائر سرای کوثر پذیرای ۷۰۰ نفر از زیارت اولیها برای ضیافت افطار خواهد بود و همچنین روزانه ۷۰۰ نفر نیز از ترتیل خوانان مهمان سفره افطار کریمه اهل بیت خواند بود.
وی خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی که انجام گرفته است از مساجد سطح شهر نیز برای حضور در ضیافت افطار حرم حضرت معصومه سلام الله علیها دعوت به عمل میآید و سفره افطاری خادمین ضیافت نیز در شبستان نجمه خاتون هر شب برای ۲۵۰ نفر از خادمان بر پا میشود.
افتخاری در ادامه با اشاره به نحوه خدمت رسانی در ایام ماه مبارک رمضان گفت: از ساعت ۹ صبح بسته بندی افطاری شروع میشود و تا ساعت ۱۰ شب خدمت رسانی ادامه دارد و ایستگاههای صلواتی در صحن جواد الائمه علیه السلام نیزاز ساعت ۱۶ چای و خرما و حلیم را برای توزیع بین زائران و مجاوران آماده میکنند.
رئیس اداره خدمات زائر حرم مریمه اهل بیت(ع) افزود: با توجه به توزیع ۱۲ هزار افطاری ساده، روزانه حدود ۴ هزار پرس افطاری گرم نیز در مهمانسرای آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها طبخ و بین زائران و مجاوران توزیع میشود.