دوشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۳
کد مطلب : 50360
منبع : جهان نیوز
دستگاه های فرهنگی در خواب و اقتصاد در رکود:

آتش بس میانبری برای پیشرفت اقتصادی و رونق فرهنگی

قم نيوز : قم نیوز: در آستانه ورود به سده پانزدهم شمسی و به پایان سند چشم انداز 1404، ایران می بایست در عرصه های مختلف در منطقه و جهان حرف های بیشتری برای گفتن داشته باشد.
آتش بس میانبری برای پیشرفت اقتصادی و رونق فرهنگی
آتش بس میانبری برای پیشرفت اقتصادی و رونق فرهنگی
به گزارش قم نیوز، در آستانه ورود به سده پانزدهم شمسی و به پایان سند چشم انداز 1404، ایران می بایست در عرصه های مختلف در منطقه و جهان حرف های بیشتری برای گفتن داشته باشد. اما رسیدن به اهداف و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی در سایه جنجال های بی حاصل و حاشیه سازی های جریان های سیاسی امکان پذیر نخواهد بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران که می توان آن را یک انقلاب فرهنگی بزرگ در جهان نامید، کشور پس از چندین قرن آماده جهش بزرگ در عرصه پیشرفت شد و دشمنان با علم بر این موقعیتی، تا به امروز هر آنچه را برای متوقف کرد ایران می توانستند انجام داده اند. از جنگ و تحریم گرفته تا توطئه داخلی و حمایت از گروه های معاند و کودتا... همگی از توطئه های شوم دشمنان برای جلوگیری از جهش بزرگ بوده است.

در دهه چهارم انقلاب اسلامی و پس از پشت سر گذاشتن سختی ها و مشقت های فراوان در نتیجه مقاومت و تدبیر نظام ولایت فقیه، می توان اذعان کرد که ایران در چنین شرایطی می بایست بر قله پیشرفت قرار گیرد. این امر تنها در صورتی امکان پذیر است که تمامی جریان های سیاسی و اقشار مختلف مردم در کنار هم با وجود سلایق مختلف و اختلافات متعدد قرار گیرند و در سایه چنین قدرتی به سمت پیشرقت میانبر زد.

ذکر این نکته نیز ضروری است که در مسیر اتحاد ملت ایران برای پیشرفت، موانع زیادی چه در داخل و چه از سوی دشمنان وجود دارند. خوشبینی است که اگر گمان شود به سادگی می توان تمامی جریان های سیاسی را گردهم جمع کرد؛ چرا که یکی از کارکردهای وجود احزاب سیاسی دستیابی به قدرت است که این امر باعث ایجاد رقابت میان آنها می شود و در در برخی از مواقع این رقابت ها از تعادل خارج شده و به افراط می گراید. در این شرایط است که مصلحان اجتماعی و سیاسی وارد گود می شوند و پرچم گفتگو یا آتش بس را بلند می کنند تا اصول و ارزش های اصلی نظام همچنان اولویت باشد. در ماههای اخیر و با افزایش تب تند انتخابات بازی های سیاسی برای ایجاد دوقطبی سازی های کاذب جهت دستیابی به قدرت شروع شد. این بازی ها همچنان نیز ادامه دارد و به خاطر همین امر اولویت ها و فوریت های فرهنگی و اقتصادی در حاشیه قرار گرفته اند.

اقتصاد ایران علی رغم شعارها و وعده های دولت یازدهم بار دیگر به سمت تورم دو رقمی در حال حرکت است. رکود اقتصادی همچنان بر بازارهای سرمایه ای سایه افکنده و فضا برای سرمایه گذاری های کلان داخلی و خارجی نیز مهیا نشده است. در حالیکه دولت وعده ایجاد شغل داده بود، نرخ رشد بیکاری به 12 درصد رسیده و نزدیک به 6 میلیون نفر بیکار در کشور وجود دارند. بدتر از این آمارها، افزایش آمار مربوط به آسیب های اجتماعی همچون فقر، طلاق، اعتیاد، جرایم، جمعیت زندانیان، زنان سرپرست خانوار و زنان و مردان کارتون خواب است که اوضاع را نیازمند اقدامات فوری برای خروج از بحران اجتماعی کرده است. بحران اجتماعی در صورتی که کنترل و ساماندهی نشود تبدیل به فاجعه امنیتی خواهد شد. در کنار چنین معضلاتی، بخش فرهنگی کشور نیز با وجود بودجه های کلان، باری به هر جهت باقی مانده و یکی از مهمترین بخش های انقلاب اسلامی نیمه تعطیل است. دستگاه های متصدی دولتی و عمومی مسئول در بخش فرهنگ به خاطر وجود روحیه روتین اداری و بی انگیزگی ها، تلاش چندانی برای بهبود اوضاع فرهنگی کشور صورت نمی دهند. به همین خاطر بود که رهبر معظم انقلاب در بیاناتی در زمینه فرهنگی خواهان اقدامات آتش به اختیار شدند. اقداماتی که با هدف ارج نهادن به فرهنگ انقلابی و اسلامی و آنهم به صورت تمیز و به دور از افراطی گری و جنجال و توهین باشد.

انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdcdzs0k.yt0z96a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما