قم نيوز : قم نیوزک مدیرکل نظارت و هماهنگی خدمات شهری شهرداری قم از آمادگی شهرداری قم برای برگزاری جشنهای دهه کرامت خبر داد.
آمادگی شهرداری قم برای برگزاری جشنهای دهه کرامت
به گزارش قم نیوز، محسن میرهادی در جلسه ستاد تسهیلات زائرین و خدمات سفر استان، با اشاره به اسکان زائرین در شهر قم، اظهار کرد: یکی از موضوعهای مهم در شهر بحث اسکان زائرین است که در این راستا بوستانهای شهر قم را برای پذیرایی از زائرین آماده کردیم.
وی ادامه داد: بوستان فدک استراحت گاه اصلی شهر قم است و پارکینگ، سرویسهای بهداشتی و امکانات لازم در این بوستان فراهم شده است تا زائرین بتوانند در بوستان فدک اقامت داشته باشند.
میرهادی افزود: تصمیم شهرداری قم برای جلوگیری از نصب چادرهای مسافرتی در سطح بوستانهای شهر هنوز پابرجاست و اجازه نصب چادرها را در این بوستانها نمیدهیم.
وی با اشاره به آمادگی شهرداری قم برای برگزاری جشنهای دهه کرامت در شهر، اظهار کرد: نیروهای مجموعه خدمات شهری شهرداری قم، نیروهای آتشنشانی و پرسنل مجموعههای مختلف شهرداری در ایام دهه کرامت برای خدمت رسانی به شهروندان شهر قم و زائرین آمادگی کامل را دارند. انتهای پیام / 137