قم نيوز : قم نیوز: مدير درمان تأمين اجتماعي استان قم گفت: استان قم در زمينه درمان سرپايي با اجراي 99.5 درصدي طرح نسخه الكترونيك رتبه دوم كشوري را كسب كرده است.
به گزارش قم نیوز، داوود علی محمدی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی یک نهاد عمومی غیر دولتی است که بر مبنای هزینهها و درآمدها فعالیت دارد و این سازمان به دو بخش مجزا بیمهای و درمان تقسیم میشود.
وی خاطرنشان کرد: بخش درمان تأمین اجتماعی به درمان غیرمستقیم با مراکز طرف قرارداد، دانشگاهها، پزشکان، مؤسسات پزشکی و درمانی و بخش درمان مستقیم در قالب مراکز ملکی شامل بیمارستان امام رضا و مراکز بوعلی، 22 بهمن و دکتر غرضی تقسیم میشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم با اشاره به هزینه درمان تأمین اجتماعی گفت: در بخش درمان غیرمستقیم بیمه شده با پرداخت فرانشیز درمان میشود و در بخش درمان مستقیم تمام خدمات رایگان است.
وی عنوان کرد: بودجه درمان مستقیم از 6.5 تا 7 میلیارد تومان در سال 90 به 76 میلیارد تومان در سال جاری رسیده بنابراین جهش 10 برابری در درمان مستقیم مشاهده میشود. اکنون هزینه درمان غیرمستقیم 300 میلیارد تومان است و در مجموع بودجه درمان استان قم به بالغ بر 370 میلیارد تومان رسیده است.
علیمحمدی با اشاره به وضعیت درمان در سال 91 گفت: استان قم در سال 91 بین 32 مدیریت درمان کشور رتبه 30 تا 32 را دارا بود در حالی که اکنون وضعیت بهتر شده و بدترین رتبه در شاخصها از 24 بالاتر نیست.
وی خاطرنشان کرد: بالغ بر 40 درمانگاه در بخش درمان غیرمستقیم خدمات ارائه میکنند که این امر سبب شده از استانهای پیشرو در بخش درمان غیرمستقیم باشیم و اکنون بسیاری از استانها به استان قم برای دریافت خدمات شیمیدرمانی و رادیوتراپی مراجعه میکنند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم عنوان کرد: بالغ بر 720 هزار بیمه شده تأمین اجتماعی در استان وجود دارد که از این میزان 62 هزار نفر در بیمارستانهای سطح شهر و 12 هزار و 700 نفر در بیمارستان امام رضا بستری شدند.
وی با بیان اینکه بیش از 5 میلیون و 600 هزار بار مراجعه در سال گذشته در مراکز طرف قرارداد وجود داشته است، گفت: از این تعداد 2 میلیون و 200 هزار نفر به پزشکان و باقیمانده آنها به پاراکلینیک ها مراجعه کردند که 200 هزار نفر این بیماران سخت و صعب العلاج بوده و شرایط خاص داشتند.
علیمحمدی خاطرنشان کرد: 2 میلیون و 150 هزار بار مراجعه در درمان مستقیم در سال گذشته صورت گرفته و مراجعهکنندگان خدمات دریافت کردند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه اقتصاد مقاومتی گفت: در بخش درمان هزینهها راهبری میشود و خریدها از مراکز تولید داخل انجام میشود و تا حد امکان خرید از شرکتهای خارجی صورت نمیگیرد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم خاطرنشان کرد: در زمینه مباحث هتلینگ فعالیتهایی انجام شده و توریست درمانی به عنوان یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی مطرح شده تا خدمات کیفیتر شود.
وی با اشاره به پیگیری ارائه خدمات کیفی گفت: سال گذشته 300 مورد تعویض مفصل صورت گرفت که متقاضیان خدمات رایگان در این بخش دریافت کردند.
علیمحمدی با اشاره به طرح نسخه الکترونیک گفت: در این طرح فردی که مراجعه میکند با کد ملی احراز هویت میشود و نیازی به دفترچه ندارد البته در آینده کارت سلامت برای بیمهشدگان صادر میشود تا بیمهشدگان از این طریق خدمات دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: این امر صرفهجویی در زمان را به همراه دارد و نیروی انسانی در بخشهای مورد نیاز دیگر استفاده خواهد شد و همچنین پرونده بیمار در رایانه ثبت میشود بنابراین از تجویز آزمایش تکراری برای بیمار جلوگیری خواهد شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم عنوان کرد: استان قم در زمینه درمان سرپایی با اجرای 99.5 درصدی طرح نسخه الکترونیک رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.