پنجشنبه ۴ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۰۰
کد مطلب : 55346
منبع : خبرگزاری فارس
در همایش آموزشی مبلغان اربعین مطرح شد

ضرورت توجه به نقاط اشتراک در مراسم زیارت اربعین

قم نيوز : قم نیوز: در همایش آموزشی مبلغان اربعین بر ضرورت توجه به نقاط اشتراک بین مردم در مراسم زیارت اربعین تاکید شد.

به گزارش قم نیوز همایش آموزشی مبلغان اربعین ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسن نبوی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه در سالن همایش غدیر برگزار شد.
حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در ابتدای این همایش با اشاره به ضرورت دوری از مسائل اختلافی در مراسم زیارت اربعین اظهار کرد: نباید در این مراسم به سراغ مسائل اختلافی برویم، مراسم زیارت اربعین موجب ایجاد پیوند قوی بین مردم ایران و عراق شده، این در حالی است که دشمنان به دنبال جدا کردن عراق از ایران هستند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: مبلغان باید به صورت برنامه ریزی شده مسائل را در مراسم زیارت اربعین را مطرح کنند، آن‌ها باید در این مراسم مطالب اخلاقی را بگویند، مردم نیاز به این مطالب دارند، باید جلوه‌های زیبای مذهب اهل‌بیت(ع) در مراسم زیارت اربعین مطرح شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین نبوی در ادامه همایش با اشاره به اثرات پیاده رفتن به زیارت اربعین گفت: در این پیاده روی یاد می‌گیریم که برای دین فداکاری کنیم و بتوانیم در زمان سختی، دین خودمان را حفظ کنیم، مراسم زیارت اربعین، بزرگترین اجتماع دینی جهان است و میلیون‌ها نفر از کشورهای مختلف برای شرکت در زیارت اربعین به عراق می‌روند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه افزود: مردم جنوب عراق برای شرکت در مراسم زیارت اربعین صدها کیلومتر پیاده می‌روند، این مراسم بزرگترین اجتماع مردم جهان است و مراسم زیارت اربعین برای مکتب تشیع عظمت آورده است.
وی خاطرنشان کرد: مبلغان برای ایجاد رابطه حسنه و عاطفی با مخاطب باید از نقاط اشتراک استفاده کرده و به بهانه این نقاط اشتراک صحبت با او را شروع کنند، گذشتن از خطاهای مخاطبان یکی از روش‌های ایجاد رابطه حسنه و عاطفی است. مبلغان باید در برخورد با خطاهای مخاطبان تا حد امکان تغافل کنند، همچنین باید مخاطب را آن گونه که هست، بپذیریم.

انتهای پیام/136
 
https://qomnews.ir/vdcce1qp.2bqp08laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما