قم نيوز : نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیامبر اکرم(ص) همواره فاطمه(س) را احترام میکرد و این امر نه بهعلت نسبت پدر و فرزندی بلکه به خاطر ارزشگذاری پیامبر به مقام و شأن دختر بزرگوارش بود.
حوزه/
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام والمسلمین علی اسلامی در جمع محققین وکارکنان انتشارات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه(س) زمانی که احساس کرد ضربهای به مقام امامت حضرت علی(ع) وارد میشود، نه بهخاطر اینکه علی(ع) همسر اوست، بلکه برای دفاع از امام زمان خود وارد صحنه شد و با کسانی که قصد ضربه زدن به این مقام را داشتند، برخورد کرد و در نهایت نیز به شهادت رسید.
وی افزود: این بانوی بزرگوار نه تنها در داخل خانه زنی نمونه بود، بلکه در عرصههای اجتماعی نیز بهوقت لزوم حضور یافته و شخصیت اجتماعی خود را نمایان میکرد ، که بهعنوان مثال در جنگ احد، حضرت زهرا (س) علیرغم فاصله زیاد مکه تا احد، عازم آنجا شده و به مداوا و درمان زخمیهای جنگ پرداختند.
این استاد حوزه ادامه داد: حضرت فاطمه اطهر (س) نمونه بینظیر تقوی، خداترسی و ولایت مداری هستند.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: حضرت زهرا که پیامبر اسلام (ص)، ایشان را نور چشم و ام ابیها نامیدند، الگوی پارسایی و ادب هستند ومبلغان، وعاظ، مداحان و پژوهشگران در توصیف حضرت زهرای مرضیه(س)، صرفا به بیان مصائب حضرت در پشت در بسنده نکنند؛ البته این موضوع نیز در جای خود، لازم و شایسته است اما باید فضایل و آموزه های دخت گرانقدر پیامبر (ع)، بیشتر تبیین شود.
وی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) همواره فاطمه(س) را احترام میکرد و این امر نه بهعلت نسبت پدر و فرزندی بلکه به خاطر ارزشگذاری پیامبر به مقام و شأن دختر بزرگوارش بود.
استاد حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه(س) در تمامی ابعاد، الگویی جاودان برای حیات طیبه انسانها هستند اما ولایت پذیری ایشان میتواند برای امروز و فردای همه پیروان مکتب اسلام الگو باشد.
عضو شورای حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: کلام پیامبر اسلام(ص) در مورد حضرت که فرمودند «فاطمه پاره تن من است» صرفا این رابطه پدر و فرزندی نیست بلکه بیان یک واقعیت است که فاطمه پاره ای از فضائل اخلاقی، دیانت، اخلاق و وفای به عهد می باشد
انتهای پیام/137