دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۰۱
کد مطلب : 62749
منبع : خبرنامه دانشجویان ایران
روایت تازه دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان از یک حاشیه مهم در جلسه اخیر با وزیر علوم؛

منتقد نقش حلقه تصمیم‌ساز در عزل و نصب‌های وزیر علوم هستیم

قم نيوز : ما به آقای غلامی گفتیم که متاسفانه برای دکتر فرهادی این اتفاق افتاد و ما می دانیم که شما شخص قانون مداری هستید و یک پیشنهاد به عنوان برادر کوچکتر به وزیر علوم دادیم که مراقب باشید که این چنین تیم هایی برای شما تشکیل داده نشود.
منتقد نقش حلقه تصمیم‌ساز در عزل و نصب‌های وزیر علوم هستیم
منتقد نقش حلقه تصمیم‌ساز در عزل و نصب‌های وزیر علوم هستیم
به گزارش قم نیوز در روزهای پایانی سال 96 بود که جمعی از نمایندگان انجمنها و اتحادیه های علمی دانشجویی، کانون های فرهنگی و هنری و برخی از نمایندگان نشریات دانشجویی با منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و درباره مسائلی مهم دانشگاهی از جمله "تشکیل اداره انجمنهای علمی در دانشگاهها"، "افزایش سقف امتیازات فرهنگی در آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه"، "تدوین آیین نامه برای انتخاب نخبگان فرهنگی"، "ادغام کانونها و انجمنهای علمی"، "لزوم بازنگری در برخی از آیین نامه های مربوط به کانونها و انجمنهای علمی" و "احیای حمایتهای مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انجمنهای علمی" به گفتگو پرداختند.

اما در کنار مسائل مطرح شده در این نشست، اظهارات مهم دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پیرامون دخالت افرادی در عزل و نصب های اخیر وزیر علوم بود. موضوعی که حسین اخگرپور در گفتگویی با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» به آن اشاره کرد. او گفت: "در این جلسه بحث و گفتگو های مختلف در ابعاد و مسائل خاصی پیش آمد ولی یک موضوع خاص و مهم که در این جلسه از سوی اتحایه جامعه اسلامی  ر خصوص نقش عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم در وزارتخانه مطرح شد".

اخگرپور با اشاره به صحبت های خود در آن جلسه ادامه داد: "تحلیلی ما این است که در دوره قبل، وزارت علوم بابت دانشگاه های بزرگ بسیار هزینه دادند و از سوی دیگر دانشگاه های کوچک که در شهرستان ها بودند برای اینکه هزینه سازی صورت نگیرد بسیار محتاطانه رفتار کردند. اما امسال مشاهده می کنیم که وزیر علوم حکم روسای دانشگاه های بزرگ را تمدید می کند و ما در این مسئله  برای روسای دانشگاه های کوچک احساس خطر می کنیم. که آن گزینه هایی که گاها در برخی از دانشگاه ها حکم سرپرستی خورده اند و گزینه هایی که برای برخی از دانشگاه ها مطرح شده اند، با کمی تامل و بررسی به این نتیجه میرسیم که هر کدام از این گزینه ها می آیند و در داخل وزارتخانه به بعضی از افراد وصل می شوند این ذهنیت را در ما ایجاد می کند که برخی افراد دارند با سیاسی کاری هایشان در کار اقای وزیر دخالت می کنند!"

او افزود: "به همین ترتیب روند امور در وزارت خانه را مهندسی می کنند و این چه در داخل خود وزارت خانه و چه در سطوح انتخاباتی که در این وزارت خانه شکل می گیرد و حتی چه در سطح دانشگاه ها رخ می دهد".

اخگرپور در ادامه به دیگر صحبت های خود در آن جلسه اشاره کرد و گفت: "در دوره گذشته وزارت علوم یک حلقه ای تشکیل شد که تصمیم ساز و مدیریتی بودند که افرادی همچون فرجی دانا، توفیقی، نیلی احمد ابادی، ضیا هاشمی، معتمدی و امید که آن را شکل داده بودند که طی برداشت های ما وزیر وقت به عنوان یک فرد اجرا کننده تصمیمات این افراد عمل می کردند".

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه ضمن اشاره به بازگوکردن این موارد و تشریح کامل فضای تصمیم گیری در دوره قبل به وزیر علوم گفت: "ما به آقای غلامی گفتیم  که متاسفانه برای دکتر فرهادی این اتفاق افتاد و ما می دانیم که شما شخص قانون مداری هستید و یک پیشنهاد به عنوان برادر کوچکتر به وزیر علوم  دادیم که مراقب باشید که این چنین تیم هایی برای شما تشکیل داده نشود و حلقه مدیریتی برای مدیریت ارگان و نهاد تحت مدیریت شما تشکیل ندهند و شما را به انزوا نکشانند و احساسی هم که داریم اشخاصی که قائم مقام شما هستند ولی ظاهرا در برخی از انتصابات دخالت می کنند و از حسن نیت و اعتماد شما سو استفاده می کنند. ما منتقد نقش حلقه تصمیم‌ساز در عزل و نصب‌های وزیر علوم هستیم".

اخگرپور در خصوص عکس العمل وزیر نسبت به این صحبت ها افزود: "وزیر علوم امیدوار بودند که انشالله این اتفاقات در این دوره نمی افتد و بنا بر عکس العمل های ایشان این برداشت می شد که ایشان بعضا از این داستان ها با خبر هستند و بعضا بی خبر"

دبیر اتحادیه جامعه سالامی دانشجویان در پایان گفت: "سال های 97 و 98 سالهای بسیار حساسی برای دانشگاه های کشور خواهد بود، در سال 96 آن فتنه هایی که شکل داده شد و گاها برخی از مسئولین دانشگاه هم کم کاری کردند چرا که میتوانستند به نحو بهتری مدیریت کنند در واقع طوری مدیریت نکنند که با روی کار آمدن مدیران سیاسی و کار نابلد، ما سالهای آینده فتنه هایی را با غالب های مختلف در دانشگاه ها شاهد باشیم  فتنه هایی که گاهی رنگ صنفی، سیاسی و ... به خود  میگیرد و این فتنه شکل نمی گیرد مگر این که مدیران حرفه ایی و خبره بر سر کار باشند و این نیازمند یک مدیریت قوی از جانب دکتر غلامی و همین طور انتخاب مدیران خوب و کاربلد و کارآمد از سوی وزیر برای قسمت های مختلف و در واقع اجازه دخالت هایی را که رنگ و بوی سیاسی میدهد را به افراد و معاونین و سایر افراد در وزارت علوم را ندهند.
انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdchwqn-.23nikdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما