يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۲
کد مطلب : 64880
منبع : خبرگزاری فارس

آیت الله سبحانی: فضایل ناب امیرالمومنین (ع) را باید از دریچه آیات و روایات بشناسیم

قم نيوز : یکی از مراجع تقلید گفت: ویژگی‌ها و فضایل ناب امیرالمومنین علی(ع) را باید از طریق آیات نورانی قرآن و روایات اهل بیت(ع) به خصوص کلام پیامبر(ص) بشناسیم.
فضایل ناب امیرالمومنین (ع) را باید از دریچه آیات و روایات بشناسیم
فضایل ناب امیرالمومنین (ع) را باید از دریچه آیات و روایات بشناسیم
به گزارش قم نیوز آیت الله سبحانی طی سخنانی در مراسم ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) که با حضور اساتید و شخصیت‌های مطرح حوزوی همچون آیات حسینی بوشهری و غروی برگزار شد، با تاکید بر لزوم شناخت ابعاد مختلف شخصیت و خدمات و برکات امیرالمومنین (ع) از منظر آیات و روایات اظهار کرد: برای شناخت مولی الموحدین علی (ع) گاهی نیاز به مراجعه به آیات نورانی قرآن وجود دارد و گاهی نیز باید به روایات اهل بیت(ع) و نیز به خصوص فرمایشات حضرت رسول اکرم(ص) در وصف ایشان مراجعه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بعد از رسول الله (ص)، علی بن ابیطالب(ع) از حیث عبادت و زهد و تقوا، سرآمدترین انسان در زمان خود و همه زمان‌ها به شمار می‌روند، افزودند: امام علی (ع) هم در عرصه عبادت خدای متعال و هم در زمینه شجاعت در جنگ‌ها و هم در امورات اخلاقی، فردی و مسایل خانوادگی و اجتماعی و... بهترین بندگان بودند و به عنوان امیرمومنان(ع) در همه زندگی خویش هدایتگر بشریت به سمت نورانیت و سعادت حقیقی بودند.

این استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: مطالعه نهج البلاغه یکی از بهترین شیوه‌هایی است که می‌توانیم به واسطه آن فصاحت و بلاغت امیرالمومنین (ع) را دریابیم و در ضمن به نکات مهم اخلاقی و اجتماعی و عبادی ایشان که در این کتاب شریف گردآوری شده ، پی ببریم.

وی با تاکید بر ضرورت شناخت سیمای امام علی (ع) از منظر قرآن کریم گفت: امیرالمؤمنین (ع) نخستین شخصیتی است که به پیامبر اکرم(ص) ایمان آورد و البته این به آن معنا نیست که ایشان نعوذ بالله پیش از این کافر بوده بلکه قبل از اسلام نیز طبق آئین رسول خدا (ص) رفتار می‌کرده‌اند.

آیت الله سبحانی در ادامه با اشاره به آیه مودت ابراز کرد: بر اساس آیه مودت که آیه 23 سوره مبارکه شوری است، اجر رسالت مودت ذی القربی بیان شده که یکی از بارزترین مصادیق آن شخص امیرالمومنین (ع) است چرا که مودت و محبت به ایشان و تبعیت از این بزرگوار، اجر رسالت شناخته شده است.

وی با اشاره به گفتاری از مرحوم علامه طباطبایی در وصف مقام رفیع مولی الموحدین (ع) گفت: مرحوم علامه در این خصوص می‌گوید امام علی (ع) انسانی سخنگو است که 11 هزار کلمه و خطبه و کلمه قصار از ایشان وجود دارد اما در زمان پیامبر(ص) به جهت ادب و تواضع، ایشان حتی یک کلمه هم سخن نگفته‌اند که این‌ها هم نشانه ای بر فضیلت حضرت است چه آن که علی بن ابیطالب(ع) 23 سال بعد از رسالت نبوی همراه حضرت رسول(ص) بوده اند اما حتی یک کلمه هم در این دوران سخن نگفته‌اند.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcfxcdv.w6djcagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما