قم نيوز : قم نیوز: رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مسوولان خصوصا نمایندگان مجلس باید به جای پرداختن به حواشی و قال و قیل های سیاسی به فكر رفع مشكلات مردم باشند.
به گزارش قم نیوز، دكتر علی لاریجانی چهارشنبه شب در مراسم تجلیل از خدمات دو دوره نمایندگی حجت الاسلام بنایی در مجلس شورای اسلامی در قم خاطرنشان كرد: شاید برای برخی افراد جنجال های سیاسی جنبه سرگرمی داشته باشد و روزگار بر آنها بگذرد ولی نیازهای مردم بیش از هر چیزی مهم و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در شرایط كنونی گرانی و بیكاری به عنوان دو چالش بزرگ باید مورد توجه مسوولان خصوصا نمایندگان مجلس قرار گیرد، توجه به مسائل اقتصادی كشور، تلاش برای تحقق عدالت، توسعه كشور و معیشت مردم بسیار جدی است.
لاریجانی همچنین گفت: در هر دوره ای كه مجلس مستقل بوده شرایط كشور از این اهمیت برخوردار بود كه می تواند روی پای خود بایستد، بنابراین مجلس نهم با توجه به گذشته خود، استقلال را حفظ خواهد كرد.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسائل زیادی در كشور داریم و امید است نمایندگان به جای پرداختن به مسائل جانبی و حاشیه ای، به مشكلات مردم برسند.
لاریجانی داشتن روحیه مشورت پذیری و استفاده از ظرفیت نخبگان را بسیار مهم دانست و گفت: ما ظرفیتی در مجلس نهم ایجاد خواهیم كرد كه نخبگان در حوزه انتخابیه بتوانند از طریق نمایندگان مجلس آراء ونظرات خود را مطرح كنند و قطعا این ارتباط نخبگان استانی با نخبگان ملی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.
وی افزود: تندروی در برخی امور شرایط نامتعارفی را در كشور ایجاد می كند و این می تواند شرایط كشور را به صورت بلاوجه در مسیری قرار دهد كه سایش شخصیتی ایجاد نمایدو این عقلانی نیست و به كشور نیز آسیب می رساند.
لاریجانی خواهان توجه همه مسوولان به توصیه های رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال امام راحل شد و گفت: ایشان به قوا و مسوولان توصیه كرده كه دچار غرور نشوند، از ظرفیت هم استفاده كنند، دچار وهم و خودشیفتگی نشوند، متواضع باشند اینها مطالب بسیار مهمی است.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: همانگونه ایشان فرمودند اشرافی گری و رفتن به سمت امور رفاهی برای حاكمان ممنوع است این مباحث باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
لاریجانی گفت: در شرایط حساسی قرار داریم فضا را باید آرام نگه داریم تا از ظرفیت فكری خردمندان و تعامل فكری آنها استفاده شود و امید است مجلس نهم پایه گذار این حركت باشد.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیر تحولی مجلس در ادوار مختلف گفت: مجلس اول تا هفتم، مجالس قوی بودند ولی از مجلس هفتم تا سیزدهم در دوره پهلوی، دوره سیاه پارلمان ایران بود.
لاریجانی خاطرنشان كرد: در دوره بعد از انقلاب اسلامی دوره شكوفایی مجلس در ایران بود كه حساسیت های دینی و اراده برای تحقق مبانی دینی جدی بوده و همه آرای فكری هم در مجلس ساری و جاری بوده است.
وی گفت: بسیاری از ظرفیت های فكر اسلامی هنوز در صحنه قانونگذاری مدون نشده است بر همین اساس ما مركز تحقیقات اسلامی مجلس را در شهر مقدس قم راه اندازی كردیم تا با جدیت این كار دنبال و منظومه ای از از فكر دینی اخذ و شكل قانونی به خود گیرد.
لاریجانی خاطرنشان كرد: اینگونه نیست كه ما بر اساس عرف، شرایط را بسنجیم و قانون وضع كنیم كه مخالفتی با شرع نداشته باشد بلكه با تحقیق و پژوهش، از درون قرآن و سنت با همكاری اسلام شناسان منظومه ای تشكیل و مورد بهره برداری قرار می گیرد و این كار به تئوری پردازی سنگینی نیاز دارد، باید روی این تامل و كار كرد.
وی از خدمات حجت الاسلام بنایی در مجلس هفتم و هشتم تقدیر كرد و گفت: ایشان بسیار فعالانه و با جدیت كارهای مربوط به قم را پیگیری كرده و از نمایندگان فعال مجلس بود.