قم نيوز : رئیس ستاد اقامه نماز گفت: با مدرک گرایی در حوزه مخالف هستم و اینکه مدارکی را در حوزه به عنوان معادل مدارک دانشگاهی به طلاب میدهند قبول ندارم.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام محسن قرائتی عصر امروز در یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد در پژوهشکده علامه طباطبایی با اشاره به انواع علوم اظهار کرد: برخی از علوم نافع هستند، اما برخی علوم فایدهای ندارند.
وی ادامه داد: باید برنامه ریزی حوزههای علمیه خواهران متفاوت از حوزههای علمیه برادران باشد، چون طلاب خواهر معمولا در سالهای ابتدایی تحصیل حوزه ازدواج میکنند و بچه دار میشوند، به همین دلیل فرصت کمتری برای فراگیری دروس حوزوی دارند.
رئیس ستاد اقامه نماز افزود: باید طلابی که معمم نمیشوند هم در فرآیند تبلیغ مورد استفاده قرار بگیرند، اکنون طلابی که معمم نباشند در طرحهای تبلیغی همچون طرح هجرت پذیرفته نمیشوند در حالی که سالها درس حوزه خواندند.
وی اکتفا به دروس حوزه برای طلاب را کافی ندانست و تصریح کرد: با مدرک گرایی در حوزه مخالف هستم، اینکه مدارکی را در حوزه به عنوان معادل مدارک دانشگاهی به طلاب میدهند قبول ندارم.
قرائتی ادامه داد: هر علمی باید موجب رشد شود، علمی که بی فایده باشد، مورد توبیخ قرآن قرار گرفته است، باید از علوم بی فایده پرهیز کنیم و چنین علومی باید از محافل علمی حذف شود.
رئیس ستاد اقامه نماز افزود: باید به صورت جدی به دنبال تلخیص و خلاصه نویسی کتابهای مفید باشیم تا مردم به مطالعه این کتابها اقبال پیدا کنند.
وی ادامه داد: اصل بر خنده است و خندیدن به هیچ وجه کار بدی نیست، ما همان طوری که عزاداری و گریه میکنیم، باید سایت خنده هم داشته باشیم.
قرائتی خاطرنشان کرد: باید برای کم کردن تعطیلات گام برداریم و توجیه عقلی و نقلی برای تعطیلی پنجشنبهها وجود ندارد.