قم نيوز : قم نیوز: معاون آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفهای استان قم گفت: 136 نفر به مرحله استانی مسابقات ملی مهارت در قم راه یافتهاند.
به گزارش قم نیوز، علی جانقربان اظهار داشت: مسابقات ملی مهارت به منظور ایجاد رقابت سالم بین جوانان استان در زمینههای مهارت فنی و حرفهای و همچنین شناسایی و کشف استعدادهای برتر برگزار میشود.
وی ادامه داد: مسابقات ملی مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و ملی برگزار میشود که در صورت قبولی در تمام مراحل فوق، افراد منتخب در اردوی آمادگی ویژه المپیاد جهانی شرکت خواهند کرد.
معاون آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفهای استان قم با بیان اینکه نفرات برگزیده هر دو سال یک بار به مسابقات جهانی اعزام میشوند، گفت: سازمان فنی و حرفهای هر سال به منظور کشف استعدادهای برتر مسابقات ملی مهارت را در بین کارآموزان مراکز خود و دبیرستانهای کار و دانش و فنی و حرفهای برگزار میکند.
جانقربان به برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت اشاره کرد و ابراز داشت: این مسابقات در سال ۹۱ و ۹۲ برگزار میشود و نفرات برتر کشوری به مسابقات جهانی ۲۰۱۳ آلمان راه خواهند یافت.
وی با اشاره به شرکت ۲۰۰ نفر در مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات در قم اظهار داشت: این افراد در پنجم خرداد ماه به رقابت پرداخته و ۱۳۶ نفر به مرحله استانی راه یافتند که این افراد در روزهای ۲۹ تا ۳۱ تیر ماه به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
معاون آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفهای استان قم تعداد رشتههای این دوره از مسابقات را ۲۶ رشته عنوان کرد و گفت: این دوره از مسابقات شامل پلیمکانیک، شبکههای کابلی، ساخت و تولید، مکاترونیک، طراحی مهندسی مکانیک، کاشی کاری، نقاشی خودرو، جوشکاری، صافکاری خودرو، آجر پذیری و... است.
جانقربان با بیان اینکه مرحله کشوری این مسابقات نیمه دوم شهریور ماه برگزار میشود، عنوان داشت: با برگزاری مرحله استانی، ۲۶ نفر برای شرکت در مرحله کشوری انتخاب و به رقابت خواهند پرداخت.
وی اضافه کرد: با شناسایی و انتخاب نفرات برتر، دورههای آموزشی به منظور شرکت در مرحله کشوری برگزار میشود تا افراد با آمادگی بیشتری در این دوره از مسابقات شرکت کنند.
معاون آموزش و پژوهش اداره کل فنی و حرفهای استان قم بیان داشت: مسابقات جهانی مهارت این فرصت را برای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور فراهم میسازد تا همپای کشورهای صنعتی جهان به اصلاح نظام آموزش شغلی پرداخته و از تکنولوژیهای نوین در توسعه اقتصادی کشور استفاده کند.
ایجاد بستر مناسب برای رقابت نظاممند بین دانشجویان و دانش آموختگان نظامهای آموزش فنی و حرفهای کشور، صنعتگران و پیشهوران جوان در قالب برگزاری مسابقات ملی، امکان تراز یابی و مقایسه با یکدیگر و پیدایش شرایط بهبود و ارتقا نظامهای مذکور را فراهم میسازد.