قم نيوز : رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم گفت: حدود 4 هزار دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند و 17 مرکز آموزشی علمی کاربردی فعال در سطح استان وجود دارد.
به گزارش قم نیوز محمدحسن نادری با اشاره به برپایی چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم اظهار کرد: این نمایشگاه برای معرفی آثار دانشجویان و ایجاد کسب وکارهای دانشجویی پیشبینی شده و هدف آن شناسایی و معرفی کارآفرینان موفق دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشآموختگان است.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان در این نمایشگاه با فرصتهای شغلی جامعه آشنا شدند؛ به عنوان مثال برخی از دانشجویان محصولاتی را ایجاد کردند یا خدماتی ارائه میدهند که در مرحله نخست بهترین نیست ولی جای پیشرفت دارد که نمایشگاه امکان چنین ارتقایی را فراهم میکند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با بیان اینکه در چنین نمایشگاههایی سعی میشود فضایی برای ایجاد و بهبود فرصتهای شغلی ایجاد شود گفت: بخشهای مختلفی در این نمایشگاه پیشبینی شد؛ از جمله کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی است که به صورت رایگان ارائه خدمت کرد.
وی خاطرنشان کرد: در واقع کسانی که میخواهند فعالیتهای کارآفرینانه یا تولید داشته باشند و سرمایهگذاری کنند از مشاوره متخصصان بهرهمند میشوند تا بتوانند با حمایت علمی و تجربی در واقع پیشرفت قابل ملاحظه داشته باشند.
نادری با بیان اینکه برخی از محصولات نمایشگاه دارای ابعاد فرااستانی و فراملی است گفت: برخی از دانشجویان فعالیت شغلی نداشتند ولی با شرکت در دورههای آموزشی مهارتهای مشترک نحوه ایجاد ارتباط اقتصادی با جامعه را آموختند که سبب شده ایدهای که فکر میکردند خیلی مؤثر نیست همان ایده را دنبال کرده و به محصول تبدیل کنند.
وی خاطرنشان کرد: با این نمایشگاه و دورههایی که در دانشگاه برگزار شده ایدهها پرورش پیدا کرده و در کارگاهها و همایشها به محصول تجاری تبدیل میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاه نماینده نظام آموزش علمی کاربردی است گفت: این نظام تلاش میکند علاوه بر آموزشهای نظری آموزشهای عملی نیز به دانشجویان ارائه دهد. اگر دانشجویان این آموزشهای عملی را جدی بگیرند و مشارکت فعال داشته باشند میتوانند پیشرفت خوبی در ایجاد کسب و کارهای جدید یا توسعه آنها داشته باشند.
وی با بیان اینکه حدود 4 هزار دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند و 17مرکز آموزشی علمی کاربردی فعال در سطح استان وجود دارد گفت: رشتههای تحصیلی نظام علمی کاربردی بر اساس نیاز یک شغل ایجاد شده و سبب میشود به دانشگاه کارآفرین نزدیکتر شویم.
نادری یادآور شد: اگر بنا است دانشجویان و دانشآموختگان کسب و کار موفق داشته باشند باید با جامعه ارتباط برقرار کنند بنابراین بخشی از فعالیتها مانند فعالیتهای کاریابی یا تأمین سرمایه به دانشجویان برای توسعه کسب و کار کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: در طول برگزاری نمایشگاه کسانی که از نمایشگاه بازدید میکنند میتوانند به طور رایگان از مشاورههای شغلی، حقوقی، بورس و سرمایهگذاری، امور مالیاتی و برخی کارگاههای آموزشی در حوزه کسب و کار و کارآفرینی به صورت رایگان استفاده کنند.