قم نيوز : رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: 600 هزار بلیت سینما سال 97 در قم فروخته شد که این میزان رشد 15 درصدی نسبت به سال 96 را نشان می دهد.
به گزارش قم نیوز محمدکاظم رضوانی افزود: تعداد تماشاگران سینمایی قم از 178 هزار تن در سال 92 به حدود 600 هزار تن در سال 97 افزایش یافته است که نشان از رشد حدود 340 درصدی دارد.
وی با بیان این که رکوردهای فروش بلیت سینمایی در استان در این سال ها همواره در حال جا به جایی است، ادامه داد: تعداد تماشاگران سینمایی قم در سال های 92 تا 97 به ترتیب 178، 197، 300، 400 ، 520 و 600 هزار تن بوده است.
رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، با اشاره به شکستن رکورد فروش بیش از 2 میلیون بلیت طی هفت سال گذشته اظهار داشت: در فاصله زمانی سال 92 تا 97 ، بیش از 2 میلیون و 196 هزار تن اقدام به خرید بلیت و تماشای فیلم های سینمایی در سینماهای استان کرده اند که نشان از حال خوب سینما در قم دارد.
رضوانی افزود: پنج موسسه تولید فیلم، 2 آموزشگاه آزاد سینمایی و بیش از 90 مرکز عرضه محصولات فرهنگی در سال 97 به ظرفیت های موجود استان افزوده شد.
وی ادامه داد: 42 فیلم سینمایی در سال 97 در سینماهای قم اکران شد ضمن اینکه در این سال 80 مجوز تولید فیلم کوتاه توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
وی ،برگزاری جشنواره های مختلف سینمایی در استان را از جمله شاخص ترین اقدام های صورت گرفته در سال 97 دانست و اظهار داشت: برگزاری 5 جشنواره از جمله اکران همزمان فیلم های جشنواره های کودک، سینما حقیقت، فیلم کوتاه تهران و جشنواره فیلم فجر و همچنین برگزاری هیجدهمین هفته سینما و عکس و فراخوان جشنواره نماز و نیایش برنامه های شاخص سینمایی در سال گذشته است.
وی ادامه داد: یک هزار و 414 اثر در سه بخش فیلم، فیلم نامه و عکس به دبیرخانه جشنواره نماز و نیایش قم ارسال شده است که این جشنواره در اوایل اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.
پنج سینمای ونوس با 300 صندلی، تربیت با 500 صندلی، آیه با 140 صندلی، آوینه با 220 صندلی و شهر آفتاب با 620 صندلی هم اکنون در شهر قم فعال هستند.
وی در ادامه ساماندهی مراکز بازی های رایانه ای در این استان را از جمله مهمترین اقدام های سال 97 دانست و گفت: ستاد ساماندهی مراکز بازی های رایانه ای درقم تشکیل و با اقدامات مستمر این ستاد در یکسال گذشته مراکز بازی های رایانه ای قم ساماندهی شده و در وضعیت قابل قبولی از نظر نظارت قرار دارند.
وی با اشاره به وجود 252 مرکز بازی رایانه ای، 54 مرکز فروش لوح فشرده (سی دی) و 72 مرکز عرضه فیلم و سرالد در سطح استان افزود: با توجه به وجود آسیب ها و فرصت های بازی های رایانه ای و افزایش علاقه مندی کودکان، نوجوانان و جوانان به این عرصه، آموزش و نظارت بر این مراکز بسیار اهمیت دارد ضمن اینکه در سال گذشته برای 120 مرکز جدید مجور فعالیت صادر شد.