قم نيوز : قم نیوز: مشاور فرهنگی استاندار قم گفت: فعالیتهای مساجد باید برای مردم تشریح شود تا مردم با نقش محوری این پایگاههای دینی بهتر آشنا شوند.
به گزارش قم نیوز، حجتالاسلام عبدالله هاشمی پیش از ظهر امروز در جلسه کار گروه بیست و یکمین اجلاس سراسری نماز با عنوان نماز و نهضت مسجدسازی که در ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد، با اشاره به کارکردهای مساجد اظهار کرد: مساجد هنگامی میتوانند نقش تاریخی خود را در تربیت دینی، عبادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایفا کنند که بتوانند مخاطبان خود و به ویژه نسل جوان را جذب و حفظ کنند.
وی ادامه داد: مسجد به عنوان اصلیترین پایگاه اسلامی در جامعه نقش مهمی در تربیت، آموزش و ایجاد اخوت میان مسلمانان دارد.
مشاور فرهنگی استاندار قم افزود: امروزه با تغییر نیازهای نسل جوان و تحول روحیات آنان، نقش بارز مساجد به عنوان کانون تربیت دینی بیش از پیش اهمیت یافته است.
وی ابراز داشت: مسجد میتواند به روح پرسشگر و کنجکاو جوان پاسخ درخور و شایستهای بدهد و الگوی شایسته زندگی و دینداری را به او معرفی کند.
هاشمی ادامه داد: ایمان و باور دینی حتی در ظاهر اعمال، حرکات و رفتار انسانها تاثیر میگذارد و مساجد با ارائه الگوی صحیح در تمام این جنبهها به جوانان میتوانند نقش شگرفی در تغییر فضای جامعه داشته باشند.
وی گفت: هیئت امنای مساجد در این زمینه نقش بسزایی دارند و میتوانند با همفکری و همدلی از عهده این وظیفه شرعی به خوبی برآیند.
مشاور فرهنگی استاندار قم با اشاره به عواملی که موجب اصلاح کارکرد مساجد میشود، اظهار کرد: امام جماعت یکی از ارکان هر مسجدی است که نقش مهمی در انجام ماموریتهای آن دارد.
وی خاطرنشان کرد: امام جماعت عامل مهم پیشرفت و اعتلای مسجد در زمینههای مختلف است.
هاشمی با اشاره به اینکه برنامههای مساجد باید مطابق با سلایق اقشار مختلف جامعه باشد، اذعان داشت: فعالیتهای مساجد باید در میان مردم منعکس شده و مردم با این فعالیتها آگاه شوند.
وی گفت: فرهنگ انس گرفتن با مسجد و نماز به عنوان یک حرکت ارادی، آگاهانه و مستمر در نظامتربیتی خانه، مدرسه و جامعه باید به عنوان یک اصل مهم تربیتی مدنظر قرار بگیرد.
مشاور فرهنگی استاندار قم ابراز داشت: از مهمترین و اساسیترین روشهای تربیت دینی در مساجد و عامل اساسی توسعه فرهنگ نماز، عمل به روش محبت و ترسیم چهرهای جذاب و زیبا از مسجد و نمازگزاران آن است.