دوشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۵۵
کد مطلب : 8083
در آستانه ماه رمضان صورت می‌گیرد؛

تشدید نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی در قم

قم نيوز : قم نیوز: رییس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی مرسوم در ماه مبارک رمضان تشدید و با متخلفین به صورت جدی برخورد می‌شود.
تشدید نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی در قم
به گزارش قم نیوز، اصغر ابراهیم‌‌خانی امروز با اشاره به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: به دلیل اهمیت حفظ سلامتی روزه داران، نظارت و کنترل بهداشتی بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی قم بر تهیه و توزیع مواد غذایی مرسوم در این ماه به صورت شدیدتری انجام و با متخلفین به صورت جدی برخورد می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه معمولا در ماه مبارک رمضان مصرف مواد غذایی مانند حلیم، آش، کباب و شیرینی‌های سنتی مانند زولبیا، بامیه، انواع نان و خرما بیشتر از دیگر ایام سال است، گفت: نظارت بر این مواد غذایی بیش از سایر مواد به صورت جدی انجام می‌شود.

ابراهیم‌خانی از فروشندگان غذاهای مرسوم ماه مبارک رمضان خواست برای حفظ سلامتی روزه داران، غذاهای داغی مانند حلیم، آش، شیر، چای، فرنی و انواع غذاهای چرب و ترش مزه که حالت اسیدی دارند را در ظروف یک بار مصرف گیاهی عرضه کنند.

وی تصریح کرد: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید مواد غذایی آماده مانند حلیم، نان، کباب، کله پاچه، دل و جگر و انواع شیرینی سنتی، مانند بستنی، شربت آلبالو، شربت زرشک و... از دست فروشان و دوره‌گردان خودداری کنند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان قم به شهروندان هشدار داد هنگام خرید مواد غذایی به بسته بندی استاندارد، درج پروانه ساخت با شناسه نظارت بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای مصرف، نشانی دقیق کارخانه تولید کننده و سالم بودن بسته توجه کنند.

وی با بیان اینکه سبزی تازه در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره روزه داران است، از شهروندان خواست سبزیجات و میوه‌ها را شسته و سپس ضد عفونی کنند تا از بروز هرگونه بیماری جلوگیری شود.

ابراهیم خانی تاکید کرد: مواد غذایی طبخ و آماده شده نباید در دمای محیط بیش از دو ساعت نگهداری شود.

وی از روزه داران خواست برای تهیه مواد غذایی وعده سحری در منزل یا مساجد، بر تهیه غذا به صورت گرم هنگام سحر اهتمام داشته باشند و از تهیه غذا از شب گذشته برای وعده سحر خودداری کنند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان قم بر ضرورت رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط، نظافت محل کسب، بهداشت مواد غذایی تاکید کرد.

وی با اشاره به تهیه مواد اولیه محصولات غذایی در مساجد گفت: بهداشت ابزار و وسایل کار و همچنین بهداشت فردی خادمین و نظافت مساجد امری بسیار ضروری است.

ابراهیم خانی خاطرنشان کرد: با متخلفان برابر ضوابط و مقررات برخورد خواهد شد و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی شکایات و گزارشات خود را با شماره تماس ۶۶۰۶۰۵۱ مطرح کنند.

انتهای پیام/۱۰۵
https://qomnews.ir/vdca.anak49nwe5k14.html
نام شما
آدرس ايميل شما