جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۵
کد مطلب : 80905
منبع : خبرگزاری حوزه نیوز
حجت‌الاسلام قمی:

قریب به 100 هزار هیأت مذهبی ثبت شده در کشور وجود دارد

قم نيوز : رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: هیأت گام به گام به سمت اهداف انقلاب اسلامی پیش می‌رود که مسائل روز انقلاب اسلامی توسط هیأت‌های مذهبی باید حل شود چراکه درحال حاضر قریب 100هزار هیأت مذهبی ثبت شده وجود دارد.
قریب به 100 هزار هیأت مذهبی ثبت شده در کشور وجود دارد
قریب به 100 هزار هیأت مذهبی ثبت شده در کشور وجود دارد
به گزارش قم نیوز حجت‌ااسلام محمد قمی در یازدهمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده کشور  با رویکرد «هیأت و خانواده» که توسط جامعه ایمانی مشعر در قم برگزار شد، اظهار کرد: پرداختن به موضوع محوری خانواده در هیأت‌های مذهبی مستلزم بررسی تعمقی در این زمینه است.

وی با بیان اینکه تأکید رهبر انقلاب بر این موضوع وظیفه‌هیأتی‌ها را مشخص کرده، ادامه داد:  یکی از مباحثی که از سخنان رهبر انقلاب اینطور برمی‌آید که ضعیف عمل شده سبک زندگی اسلامی است  و باید بدانیم که سبک زندگی به موضوع خانواده پیوند دارد و این دو موضوع باهم مطرح هستند.

رئیس سازمان تبلیغات کشور عنوان کرد: اهتمام به امر خانواده باید به صورت جدی دنبال شود و متأسفانه شاهد هستیم که ازدیاد طلاق به عنوان معضل خانواده است و هیأت‌های مذهبی در این زمینه دغدغه دارند چراکه اساس روضه سیدالشهدا و مجلس اهل بیت علیهم‌السلام پیشبرنده مکتب است و در زمینه خانواده نیز این نقش را به خوبی می‌تواند ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: این عبارت که محرم و صفر اسلام را زنده نگه داشته است فرض زنده است و نشان می‌دهد که عامل ریشه‌ای پیروزی انقلاب اسلامی مجالس امام حسین‌(ع) است بنابراین سهم عظیم هیأت‌های مذهبی در جامعه غیرقابل انکار است.

* فرد، خانواده و جامعه به صورت متمسک به هم وصل هستند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اذعان کرد: هیأت گام به گام به سمت اهداف انقلاب اسلامی پیش می‌رود که مسائل روز انقلاب اسلامی توسط هیأت‌های مذهبی باید حل شود  چراکه درحال حاضر قریب 100هزار هیأت مذهبی ثبت شده وجود دارد.

وی گفت: در آسیب‌های اجتماعی با فرد و خانواده و جامعه رو به رو هستیم که سه موضوع فرد، خانواده و جامعه به صورت متمسک به هم وصل هستند و نباید فراموش کرد که همه ابعاد فرد و جامعه به خانواده ارتباط دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی بیان کرد:اینکه فرمودند بنایی محبوب‌تر از خانواده وجود ندارد، بنا به معنی صیانت است بنابراین خانوده بنایی است که از فرد و جامعه صیانت می‌کند و باید توجه کرد که خانواده امری فطری است.

وی اضافه کرد: دشمن بشریت به جنگ با خانواده پرداخته‌ است و نزاع گسترده پیچیده تمدنی ایجاد شده که نخستین جلوه آن خانواده است و مصرف پرداختن به موضوع خانواده  در هیأت‌های مذهبی گستره جهانی دارد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه عاطفه در هیأت مهم است، گفت: عاطفه به هیأت گره خورده و باید عواطف در مسیر معارف الهی قرار گیرد بنابراین عاطفه در هیأت نقش مهم و کلیدی دارد و باید با روضه‌خوانی سیدالشهداء عواطف را برانگیخت و در خانواده عاطفه نیز نقش اساسی دارد.

وی با بیان اینکه عاطفه مبتنی بر عقلانی مدنظر است، تصریح کرد: باید مسانخت داشت و توجه کنیم که خانواده‌ای بودند که سه روز روزه گرفتند و افطارخود را انفاق کردند حال هیأتی‌ها در این ایام به همراه خانواده خود روزه بگیرند تا اینگونه علی‌وار زیستن را در پیش بگیرند.

* تبلیغ و تبیین دین خدا بر عهده خانواده است

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی با تأکید بر اینکه: رهبر انقلاب به همه فهماند که علی‌وار زیستن افسانه نیست لذا باید مسانخت زیاد شود، ابراز کرد: تبیین دین خدا بر عهده خانوده گذاشته شده چراکه در زمان پیغمبر اکرم(ص) حضرت خدیجه تکالیف سنگینی بر عهده داشت و بعد پیامبر(ص) حضرت زهرا(س) به همراه فرزندان خود به در خانه انصار رفتند لذا مبارزه برای حق و حق‌طلبی خانوادگی است.

وی ادامه داد: وظیفه اقامه دین بر عهده خانواده و تبلیغ دین خانوادگی است که در هیأت‌ها باید تبلیغ دین به صورت خانوادگی انجام شود چراکه هیأت‌ها وظیفه تبلیغی بر عهده دارندحتی وجود امام‌زادگان نشان‌دهنده مبارزه خانوادگی آنها است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: هیأت مطلوب و مورد رضایت اهل بیت‌(ع) به امر خانواده توجه ویژه دارد که خوشبختانه با امر ولی فقیه درحال تحقق است و هیأت در مدار اصلی خود که بسط معرفت الهی است با پرداختن به موضوع خانواده هیأت‌ها پررونق تر خواهد شد.

وی در ادامه سخان خود به نشانه رفتن خانواده از سوی دشمن اشاره کرد و افزود: بخش‌های مهمی از جامعه ایرانی هم اکنون به واسطه هجوم طرح‌های لیبرالیستی دچار آسیب‌های جدی شده‌اند؛ به طور مثال«گسست بین نسلی» و «تضعیف پایه‌های خانواده» دست‌کم در شهرهای بزرگ مشکلات بزرگی را در ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین سازه اجتماعی ما ایجاد کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین قمی تأکید کرد:  آیا نمی‌توان هیأت به عنوان یک ساختار اجتماعی محبوب را به مرکزی برای آموزش حقوق همسرداری از نگاه اسلام در دوره‌های دو ساعته پایان تبدیل کرد؟

وی افزود: هم اکنون NGO های خانگی با موضوع تربیت کودک بر اساس اصول فرویدی یا همسرداری به شیوه لیبرالیستی با تاکید بر توانمندسازی زنان به شکل غربی، به مسیر نفوذ رسمی برای برهم زدن تعادل جامعه ایرانی تبدیل شده‌اند.
انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdcbs9bw.rhbggpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما