قم نيوز : استاد حوزه علمیه با بیان اینکه احیای غدیر از عاشورا و اربعین مهمتر است، گفت: همه رسانهها برای احیای عید غدیر به میدان آمده و به این روز مهم توجه کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام عبدالله فرحزاد ظهر امروز در نشست خبری کاروان شادی غدیر که با عنوان «از غدیر تا ظهور» در دفتر خبرگزاری فارس در قم برگزار شد، با بیان اینکه متاسفانه به موضوع غدیر کمتوجهی داشتیم و در این زمینه غفلت کردیم، گفت: اگر به قرآن و روایات مراجعه کنیم، متوجه اهمیت بالای غدیر خواهیم شد و اینکه پیامبر اسلام 23 سال زحمت کشید ولی خداوند به ایشان تاکید داشت اگر این کار(واقعه غدیر خم) را انجام ندهی، زحمات شما بینتیجه است، اهمیت بالای این موضوع را نشان میدهد.
وی با تاکید بر اینکه باید به موضوع غدیر توجه کنیم، ابراز کرد: قطعاً واقعه غدیر از عاشورا، اربعین، همه اعیاد مذهبی و ولادتهای ائمه معصومین(ع) مهمتر است چراکه نتیجه همه زحمات پیامبر و ائمه در غدیر به ثمر نشسته است.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه باید غدیر در اولویت برنامهها باشد، عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) فدای غدیر و اثبات امیرالمونین(ع) شدند؛ حضرت زهرا(س) فرمودند اگر مردم غدیر را احیا میکردند، اختلاف، خون ریزی، فساد، ظلم و ... در جامعه نبود و قطعاً هرچه در عالم صدمه میخوریم، از کوتاهی در مورد غدیر است.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با اشاره به اینکه ما در احیای واقعه غدیر کوتاهی کردیم، گفت: برای گرامیداشت حضرت علیاصغر(ع) روز شیرخوارگان را در نظر گرفتیم، این مراسم را در دهها کشور برگزار میکنیم و باید این اتفاق 10 برابر هم شود چراکه امر مهمی است ولی اهمیت روز غدیر از روز شیرخوارگان بسیار بالاتر است.
وی ادامه داد: رسانهها مراسمهای روز شیرخوارگان را بازتاب گستردهای میدهند ولی نیاز است تا همه رسانهها برای احیای غدیر به میدان بیایند؛ همانطور که در حال حاضر بعضاً کلیپهای زیبایی برای احیای امر غدیر پیاده کردند.
استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام هشتم میفرمایند در عید غدیر خم خداوند دو برابر ماه رمضان، شبهای قدر و شب آخر ماه رمضان، انسانها را میآمرزد و از آتش جهنم آزاد میکند.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد با تاکید بر اینکه تبلیغ غدیر خم از نماز، روزه و ... واجبتر است، عنوان کرد: واقعه غدیر اصول و هویت مکتب و تشیع و حفظ نظام دین ما است؛ از سوی دیگر مهمترین سؤال روز قیامت، این است که امام، پیشوا و رهبرت چه کسی بوده است.
وی اضافه کرد: بعضیها فقط به غدیر نگاه میکنند که این کار همانند نظارهگر بودن در روز عاشورا است؛ امامان ما فدا شدند تا یزید و یزیدیان روی کار نیامده و امیرالمونینها روی کار باشند.
این استاد حوزه علمیه ابراز کرد: استقبال از ماه محرم باید دو سه روز باشد نه اینکه از هفتهها و ماههای قبل این کار انجام شود؛ باید در ماه ذی الحجه به ایام اعیاد غدیر و روز مباهله توجه شود چراکه اگر این کار صورت نگیرد، واقعه غدیر فراموش خواهد شد؛ جشنهای عید غدیر را باید حداقل 15 روز برگزار کنیم و از عید قربان تا روز مباهله این کار را انجام دهیم.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد یادآور شد: طبق هماهنگی با آستان قدس رضوی و آستان کریمه اهل بیت(س)، برنامههایی از عید قربان تا روز مباهله پیشبینی شده و قرار است در هر دو آستان مقدس، هر شب جوایز سفر به کربلا را به حاضرین در جشنها اهدا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مراسمهای شادی ما کم است، گفت: 90 درصد مراسمهای ما عزاداری شده و فقط 10 درصد برای گرامیداشت اعیاد برنامه داریم؛ چه اشکالی دارد برای میلاد امام حسین(ع) در ماه شعبان 10 شب جشن بگیریم و در ایام عید غدیر نیز 15 شب این برنامهها را اجرا کنیم.