دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۱۳
کد مطلب : 8337

ولایت‌مداری از ویژگی‌های شاخص حضرت خدیجه بود

قم نيوز : قم نیوز: رییس مجمع جهانی شیعه‌شناسی ولایت‌مداری و ولایت محوری را از ویژگی‌های شاخص حضرت خدیجه معرفی کرد.
ولایت‌مداری از ویژگی‌های شاخص حضرت خدیجه بود
به گزارش قم نیوز، حجت‌الاسلام علی انصاری بویراحمدی امروز ضمن تسلیت وفات حضرت خدیجه(س) با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگ و معروف تاریخ هر کدام دارای خصوصیات و ویژگی‌های خاصی هستند، اظهار داشت: زنان پیامبر اسلام(ص) به ویژه ام‌المومنین حضرت خدیجه(س) دارای ویژگی‌های منحصر به فرد و از مفاخر روزگار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حضرت خدیجه(س) ستونی بسیار مستحکم برای پیامبر اسلام(ص) بود‌ و از نظر شخصیتی ابعاد و وجوه بسیار ارزنده و گرانقدری دارد.

رییس مجمع جهانی شیعه‌شناسی با اشاره به دیگر ویژگی‌های حضرت خدیجه(س) گفت: حضرت خدیجه(س) از نظر اوصاف کمال معنوی در درجه بالایی قرار داشت و از نظر اصالت خانوادگی، عزت و کرامت آنچنان در جایگاه رفیع و بلند مرتبه بود که به جز پیامبر اکرم(ص) کسی برای ازدواج با آن حضرت وجود نداشته است.

وی به ویژگی‌های منحصر به فرد حضرت خدیجه(س) اشاره کرد و افزود: ولایت‌محوری و ولایت‌مداری یکی از ویژگی‌های شاخص حضرت خدیجه(س) بود که با همین قدرت نسبت به بعثت پیامبر و آیین آسمانی اسلام درک و فهم صحیح داشت.

انصاری بویراحمدی خاطرنشان کرد: ویژگی ولایت‌مداری و شناخت صحیح وی از ولایت سبب شده بود که در برابر تمامی جبهه‌های کفر و نفاق و بت‌پرستی مشرکان با همه وجود استقامت و مقابله کند.

وی عنوان کرد: برخورداری از بصیرت دینی یکی دیگر از ویژگی‌های حضرت خدیجه(س) بود که استحکام ویژگی ولایت‌مداری را سبب می‌شد.

رییس مجمع جهانی شیعه‌شناسی با بیان اینکه دشمنان پیامبر اسلام(ص) تمام راه‌های انصراف حضرت خدیجه(س) از حمایت رسول خدا(ص) را امتحان کردند، ولی موفق نشدند، گفت: حمایت حضرت خدیجه(س) برای پیامبر اکرم(ص) و اسلام جنبه حیاتی داشت.

وی یادآور شد: حضرت خدیجه(س) نخستین بانوی مسلمان در تاریخ اسلام است که با حمایت‌های بی‌دریغ خود شجره طیبه اسلام را آبیاری کرد تا شاخ و برگ‌هایش در پهنه بلند آسمان سایه افکند.

انصاری بویراحمدی با بیان اینکه زنان پیامبر اکرم(ص) را می‌توان به سه گروه متفاوت تقسیم کرد، گفت: گروهی از زنان مانند حضرت خدیجه(س) و ام السلمه حمایت همه جانبه و بی‌قید و شرط تا پای جان از پیامبر اسلام(ص) داشتند و تا قیامت با افتخار نام آنها برده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: گروه دوم زنان پیامبر اکرم(ص) کسانی بودند که در ردیف زن‌های متعارف و معمولی جامعه مانند ام ابراهیم بودند.

رییس مجمع جهانی شیعه‌شناسی با اشاره به گروه سوم زنان پیامبر اکرم(ص) عنوان داشت: این گروه بر اساس مدارک معتبر اهل سنت تا حدود زیادی سبب آزار و اذیت پیامبر اکرم(ص) شدند تا جایی که آیاتی از قرآن علیه آن ها در زمینه دامن‌گیری غضب الهی نازل شد.

انتهای پیام/۱۰۵
https://qomnews.ir/vdcc.1q4a2bq1mla82.html
نام شما
آدرس ايميل شما