دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۳۰
کد مطلب : 83989
منبع : خبرگزاری تسنیم

طراوت در کتب دینی مهم‌ترین دغدغه نویسنده کتاب حوزه کودک است

قم نيوز : نویسنده و پژوهشگر کتاب حوزه کودکان گفت: تلاش کردم کارهایم تکراری نباشد و نگاه نو و جدیدی را به مخاطبان ارائه بدهم و در ویترین کتب دینی طرواتی را ایجاد کنم.
طراوت در کتب دینی مهم‌ترین دغدغه نویسنده کتاب حوزه کودک است
طراوت در کتب دینی مهم‌ترین دغدغه نویسنده کتاب حوزه کودک است
به گزارش قم نیوز حجت‌الاسلام‌ غلامرضا حیدری ابهری اظهار داشت: افرادی که از سن کودکی با کتاب آشنا می‌شوند ذهن فعال و پویایی دارند و از خلاقیت بیشتری برخوردار هستند.

وی با اشاره به نقش کتب در تربیت کودکان بیان کرد: والدینی که از کودکی فرزندان خود را با کتاب آشنا می‌کنند در رشد و تربیت فرزندان موفق‌تر هستند.

نویسنده و پژوهشگر کتاب حوزه کودکان تصریح کرد: ترویج کتاب‌خوانی یکی از دغدغه‌های فرهنگی جامعه است و توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی برای کودکان و نوجوانان از جمله موضوعاتی است که همواره مورد تأکید است.

 حیدری ابهری با تأکید بر اینکه تربیت فرزندان از کودکی و نوجوانی شکل می‌گیرد، ادامه داد: کتاب نقش مهم و مؤثری در این زمینه‌ دارد و علی‌رغم توسعه فضای مجازی و تولید فیلم و سریال‌های مختلف برای کودکان، کتاب همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است.

وی افزود: کتاب‌های حوزه کودک و نوجوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحول و رشد عمیقی پیدا کرد، نویسندگان متعهد و دغدغه‌مند نقش مؤثر و مهمی در این زمینه ایفا کردند.

نویسنده و پژوهشگر کتاب حوزه کودک و نوجوان عنوان کرد: برخی نویسندگان در زمینهٔ کودک مطالعه‌ای نمی‌کنند و به همین دلیل است که نتیجه مطلوب و دلخواهی به دست نمی‌آوریم، از طرفی مسئولیت والدین آن‌قدر سنگین شده که تربیت فرزندان با مشکل روبه‌رو است.

حیدری ابهری با بیان اینکه نویسندگان کودک در آغاز کار باید به موضوعات تربیتی تسلط و شناخت داشته باشند، گفت: برخی از نویسندگان تنها به این نکته توجه دارند که نویسنده خوبی هستند در حالی‌ که توجه به روش‌های تربیتی باید در اولویت باشد.

این نویسنده بیش از 100 جلد کتاب کودک تصریح کرد: نویسندگان در حوزه تعلیم و تربیت باید کارشناس خبره و صاحب‌نظر و اندیشه باشند و یا از نظرات صاحب‌نظران استفاده کنند تا آثار تولیدی منجر به رشد کمال و فضیلت‌ها شود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر همکاری در تألیف کتاب‌های درسی در سه حوزه خداشناسی، سبک زندگی و ضرب‌المثل نیز به نگارش کتاب پرداخته‌ام و اعتقاد دارم که حوزه علمیه با آن بضاعت عمیق علمی در حوزه کودک و نوجوان ورود پیدا نکرده و آن‌طور که باید معارف دینی را در اختیار کودک و نوجوانان قرار نداده است.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcgyy97.ak9w74prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما