قم نيوز : مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با تأکید بر اینکه باید مراحل زیرسازی و انشعابات پروژه ۴۸ هکتاری پردیسان در سال گذشته تمام میشد و در سال جاری روند ساختوساز و توسعه را در پیش میگرفتیم، گفت: با این روال ممکن است این طرح را از استان بگیرند.
به گزارش قم نیوز حسن صبوری در جلسه بررسی وضعیت 48 هکتاری پردیسان در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری اظهار داشت: این مدل از واگذاری زمین با روشهای قبلی و آنچه در قانون آمده است کاملاً متفاوت است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم افزود: با توجه به این امر، هزینه آمادهسازی بر عهده شرکتهای خدماتی و دستگاههای اجرایی و شهرداری است تا در نهایت از منابع و منافع حاصل از رونق پروژه بتوان هزینهها را تأمین کرد.
وی بیان کرد: منفعت و سود توسعه 48 هکتاری پردیسان به نفع ساماندهی هسته مرکزی قم است و درآمد حاصل از آن به خزانه دولت نمیرود.
صبوری با بیان اینکه در پروژههای قبلی اداره کل راه و شهرسازی شبکهها را ایجاد میکرد خاطرنشان کرد: در این سیستم تاکنون اینگونه زمین واگذار نمیپذیرفت و این یک پروژه استثناء است و باید از آن به نفع رشد و آبادانی قم استفاده کرد.
وی عنوان کرد: بر همین اساس باید برای آمادهسازی و زیرسازی و ساختوساز از طریق شرکتهای خدماتی و دستگاههای اجرایی در قم وارد شد، اگر این زمین هیچ تغییر و تحولی نداشته باشد ممکن بوده آن را از قم بگیرند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم بیان کرد: ظرف یک سال گذشته که این زمین واگذار شده انتظار میرفت آمادهسازی انجام شود اما با تأخیر مواجه بودیم و فقط شهرداری تاکنون 60 درصد شبکههای اصلی و جدولگذاری را انجام داده است و نسبت به دیگر زیرساختها، بسیار عقب هستیم و وزارت راه و شهرسازی میزان پیشرفت آمادهسازی را مطالبه میکنند.
وی با تأکید بر اینکه باید مراحل زیرسازی و انشعابات در سال گذشته تمام میشد و در سال جاری روند ساختوساز و توسعه را در پیش میگرفتیم، گفت: اما هنوز آب و برق و فاضلاب انجامنشده است و با این روال ممکن است این طرح را از استان بگیرند.
صبوری افزود: سال قبل قرار بود زمین 48 هکتاری پردیسان پشتیبان یکی از طرحها در شهر دیگری باشد اما به منابع قم بازگشت و این فرصتی است که از زمین و ارزشافزوده آن برای رشد قم استفاده کنیم، نباید بگذاریم این فرصت طولانی شود.
وی تصریح کرد: انتظار داریم شرکتهای خدماتی و دستگاههای اجرایی هر چه زودتر منابع و امکانات را بیاورند و آمادهسازی هر چه سریعتر به اتمام برسد، شهرداری بدون هیچ قراردادی تنها با مصوبه شورای اسلامی شهر روند آمادهسازی را آغاز کرد و بیش از 6 میلیارد تومان هزینه کرده است اما خبری از سایر نهادها و شرکتهای خدماتی برای آمادهسازی و توسعه شبکهها و انشعابات نیست.