قم نيوز : دبیرکل جامعه اسلامی کارآفرینان کشور با انتقاد از عملکرد سازمان تأمین اجتماعی گفت: باید مجلس به این موضوع ورود کرده و مشکلات و موانع موجود را در این قوانین برطرف و نسبت به بازنگری اقدام کند.
قانون کار ‌با اقتصاد کوپنی و تفکر توده‌ای شکل‌گرفته / کارآفرین ‌شهامت به‌کارگیری جوانان را ندارد
قانون کار ‌با اقتصاد کوپنی و تفکر توده‌ای شکل‌گرفته / کارآفرین ‌شهامت به‌کارگیری جوانان را ندارد
به گزارش قم نیوز مجتبی بیگدلی در دیدار با دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل کشور با قدردانی از راه‌اندازی این دبیرخانه و رفع مشکلات قانونی مسائل مختلف کشور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امروز باید قوانین کار و تأمین اجتماعی تغییر کند، شرایط امروز طوری است که یک کارآفرین جرئت ندارد با این قانون چند کارمند اضافه کند، در واقع شهامت به‌کارگیری جوانان توسط یک کارآفرین گرفته‌شده است.

وی با اشاره به اینکه قانون کار به‌نوعی با اقتصاد کوپنی و تفکر توده‌ای شکل‌گرفته تصریح کرد: باید مجلس به این موضوع ورود کرده و مشکلات و موانع موجود را در این قانون برطرف و نسبت به بازنگری اقدام کند.

مدرس دانشگاه با بیان اینکه قانون کار نه در خدمت کارگر و در نه در خدمت کارآفرین بوده است، عنوان کرد: در این قانون بین کارگر، کارفرما و کارآفرین صف‌بندی شده است و این درحالی است که هر دوی این‌ها دو روی سکه و دوبال پرونده هستند و این صف‌بندی‌ها مربوط به‌نظام غربی است و لزومی به صف‌بندی نداریم.

وی تأکید کرد: چیزی که در حوزه کار می‌خواهیم، این است که کارگر کارآفرین است و کارفرما و یا سرمایه‌گذار نیز کارآفرین است و باید دست هردو را باید بوسید.

بیگدلی یادآور شد: امروز سرمایه‌گذار و کارآفرین شهامت ایجاد کار و تولید را ندارد و یکی از دلایل اصلی آن نیز قانون کار و تأمین اجتماعی است.

دبیر جامعه اسلامی کارآفرینان کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیش از 20 سال است رهبر معظم انقلاب در طلیعه هر سال نام‌گذاری برای آن سال دارند ابراز کرد: رنگ و بوی کلمات رهبری در تمام این نام‌گذاری‌ها مبتنی بر کارآفرینی و حمایت از اقتصاد است، اما متأسفانه آن طور که بایدوشاید مورد توجه مسئولان قرار نگرفته است.

وی با تأکید بر اینکه اقتصاد کشور ایران با مدیر کارمند‌سالار پیش نمی‌رود، افزود: اگر امروز می‌بینیم کشورهای مختلف دنیا پیشرفت کردند به این دلیل است که محوریت مدیریت آنان کارآفرین سالار بوده ‌بدین مفهوم که وزیر صنعت آنان صنعتی، وزیر بازرگانی آنان نیز یک بازرگان و دلسوخته است و به‌خوبی مشکلات را می‌داند.

بیگدلی تصریح کرد: متأسفانه امروز برخی از مدیران در تصمیم‌های اقتصادی که می‌گیرند حتی نمی‌دانند صفرهای آن چند عدد است و در عمر کاری خود تولید را تجربه نکرده‌اند، امروز اگر می‌خواهیم موفق باشیم باید زیربنای تمام امور و برنامه‌های کشور زیربنای کارشناسی داشته باشد.

وی اضافه کرد: مشکل اجرایی کشور این است که محور اجرایی امور بر مبنای کارمند سالاری است و باید این محور تغییر کرده و مبتنی بر کارآفرین سالاری باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی کارآفرینان کشور به تشکیل دبیرخانه مجمع مشوری نظام مسائل کشور در قم اشاره کرد و گفت: این موضوع مسئله‌ای مقدس است و می‌توان در آن امور را کارشناسانه پیگیری کرد.

بیگدلی تصریح کرد: دبیرخانه مجمع مشورتی نظام مسائل کشور فرصتی است تا در بخش‌های مختلف به‌ویژه کارآفرینی به‌صورت تخصصی مسائل و مشکلات را واکاوی و برای برطرف کردن مشکلات آن اقدام کرد.

در این نشست، دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل کشور در قم نیز به اهداف راه‌اندازی مجمع مشورتی استان که در راستای نظارت میدانی مجلس شورای اسلامی و مرکز پژوهش‌های مجلس شکل‌گرفته، اظهار داشت: این مجمع ذیل نظارت میدانی مجلس شورای اسلامی فعالیت کرده و هدف اصلی آن نیز تحقق و عینیت‌بخشی به بیانیه گام دوم و تأکیدات رهبری انقلاب در بحث نقش جوانان و استفاده از ظرفیت آن‌ها برای آینده کشور است.

 حجت‌الاسلام مرتضی زینلی افزود: این مجمع تصمیم دارد با سازمان‌دهی اندیشمندان، فعّالان و نخبگان جوان، در تمام میدان‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در قالب کارگروه‌های 9 گانه نسبت به احصاء مشکلات و ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه استان بخشی از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را عملی و محقق سازد.

زینلی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تشکیل تمام کارگروه‌های این مجمع مشورتی در استان قم که از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است بتوانیم شاهد رشد و توسعه این استان با حمایت نمایندگان مجلس باشیم.

انتهای پیام/ 106
https://qomnews.ir/vdcex78o.jh8pfi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما