> دانش‌افزایی دربخش کشاورزی موثرترین راهکار پشتیبانی از تولید است | قم نیوز
قم نيوز :  رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی قم گفت: با دانش‌افزایی درحوزه کشاورزی می‌توان در راستای پشتیبانی اساسی از تولید محصولات بیشتر در این بخش، بدون افزایش سطح به دلیل محدویت‌های اقلیمی، حرکت کرد.
به گزارش قم نیوز عباس خرمی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم ، با اشاره به نامگذاری سال‌جاری توسط رهبر معظم انقلاب به نام تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها، گفت: پشتیبانی و مانع زدایی از تولید امری است که نتایج مثبت آن با گذشت زمان به خوبی نمایان می‌شود و لازمه تحقق آن یک برنامه‌ریزی همه جانبه است.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم افزود: بخش کشاورزی به عنوان محور امنیت غذایی و یکی از پایه‌های مهم اقتصادی کشور همگام با سایر بخش‌های تولیدی بایستی تمام ظرفیت و توان خود را به منظور تحقق شعار سال و رفع موانع تولید به کارگیرد و در این مسیر ضروری است که دانش به عنوان موثرترین پشتیبان تولید بخش کشاورزی، از فرآیند انتقال و اشاعه مناسب برخوردار شود.

او ادامه داد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان به عنوان سازمان دانش محور بخش کشاورزی و همچنین مرجع صدور پروانه‌های واحد‌های تولیدی و خدماتی این حوزه و تنها مرجع قانونی صدور پروانه اشتغال دانش آموختگان رشته‌های کشاورزی، اقدام‌های موثری در راستای فراهم کردن بستر‌های مناسب برای ارتقاء ضریب نفوذ دانش و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی قم برداشته که از جمله نتایج آن عملیاتی ساختن مساله پشتیبانی و مانع زدایی از تولید در این بخش راهبردی است.

خرمی تاکید کرد: به طور کلی فاصله‌گیری از روش‌های سنتی و بهره‌گیری از شیوه‌های علمی و فناورانه برای پشتیبانی واقعی از تولید در بخش کشاورزی امری لازم است که این مهم در استان قم با تلاش کارشناسان و متخصصان حوزه کشاورزی و اقدام‌های صورت گرفته برای ارتقا سطح دانش و مهارت بهره‌بردارن پیگیری می‌شود.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم از تقویت جریان ورود سرمایه‌های مردمی به بخش کشاورزی و همچنین احصاء موانع تولید از منظر فرهنگی، قانونی و فنی به عنوان برنامه‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم در راستای تحقق شعار سال یاد کرد و بیان داشت: ما در فضای روستایی سراسر استان دارای یک شبکه منسجم تبلیغی و عملیاتی فعال به نام مراکز خدمات کشاورزی غیر دولتی هستیم که بر اساس رویکرد سازمان مرکزی، فعالسازی و توسعه آن‌ها به عنوان حلقه اتصال بین کشاورزان و کارشناسان را به جد دنبال می‌کنیم تا از فضای ایجاد شده برای انتقال هرچه بیشتر دانش روز در خط مقدم و احصاء موانع تولید استفاده و کشاورزی مدرن و فناورانه محقق شود.

نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت می‌کنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند. بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.


انتهای پیام/ 106
https://qomnews.ir/vdcae6no.49niu15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما