قم نيوز : قم نیوز: فرمانده نیروی انتظامی گفت: پلیسی کردن اقتصاد مسئله خوبی نیست زیرا در این صورت هزینه قاچاق افزایش یافته و اجناس از جمله ارز گران‌تر خواهند شد بنابراین اقدامات علیه مفاسد اقتصادی باید در قالب منظومه‌ای کامل بررسی شوند.
راهکار منظومه‌ای سردار احمدی‌مقدم برای مبارزه با مفاسد اقتصادی‌
به گزارش قم نیوز، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در نشست سیاسی با موضوع «بررسی راهکارهای حفظ و افزایش ثبات و امنیت کشور» که بعد از ظهر امروز در سالن همایش‌های مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد اظهار کرد: دشمنی دشمنان امری قطعی است و این مسئله در کنار تحریم‌ها و مشکلات ریشه‌ای اقتصاد کشور مشکلاتی را به وجود آورده است.

وی افزود: در گذشته دولت‌ها کمبودها را با فروش نفت جبران می‌کردند و پس از مدتی نیز دولتی با شعار دیده شدن درآمدهای نفتی در سفره‌های مردم بر سر کار آمد اما به تدریج این آسیب به وجود آمد که اقتصاد کشور به نفت وابسته شد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ایران از نظر کشاورزی توان تأمین عمده اقلام مصرفی مردم را دارد گفت: این امکان وجود دارد که سرمایه‌گذاری‌های کلان در زیرساخت‌های تولیدی فراهم شود و پس از آن دیگر دشمنان نخواهند توانست با تحریم‌ها، مشکلاتی را بر سر راه کشور ایجاد کنند اما مسئله این است که مردم همواره منافع آنی را بر منافع بلندمدت ترجیح داده و دولت نیز زیر فشار قرار می‌گیرد زیرا تحمل جامعه کم است.

وی ادامه داد: عدم مدیریت صحیح انتظارات بدون افزایش قدرت پاسخگویی، دلیل برخی از مشکلات اقتصادی کنونی کشور است.

احمدی‌مقدم با اشاره به تحریم‌های دشمنان و فرصتی که این امر برای ملت ایران برای خودکفایی به وجود آورده است عنوان داشت: زمانی که دشمنان قصد تحریم بنزین را داشتند، سهمیه‌بندی موجب ناکارآمدی نقشه آنان شد اما باید توجه داشت که در زمینه نفت ایران آسیب‌پذیر بود و دشمنان نیز از همین نقطه وارد شدند.

پلیسی کردن اقتصاد مسئله خوبی نیست

فرمانده ناجا گفت: پلیسی کردن اقتصاد مسئله خوبی نیست زیرا در این صورت هزینه قاچاق افزایش یافته و اجناس از جمله ارز گران‌تر خواهند شد بنابراین اقدامات علیه مفاسد اقتصادی باید در قالب منظومه‌ای کامل بررسی شوند.

وی با بیان اینکه هیچ کشوری نمی‌تواند همه نقدینگی داخلی را به ذخایر ارزی تبدیل کند تاکید کرد: اختلافات داخلی مطلوب دشمنان است و نباید در این شرایط وجود داشته باشد.

احمدی‌مقدم خاطر نشان کرد: فشارهای دشمنان، برخی غفلت‌های صورت گرفته، ساختارهای روانی و اقتصادی موجود و واقعیت‌های اقتصادی از جمله مواردی هستند که مشکلات کنونی را به وجود آورده‌اند.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه واردات بی‌رویه موجب نابودی تولید به ویژه در بخش کشاورزی می‌شود گفت: ثابت نگه داشتن قیمت ارز هم موجب می‌شود زمانی این قیمت همچون فنر از کنترل خارج شود.

وی با تاکید بر نگاه به اقتصاد به صورت یک مجموعه تصریح کرد: هیچ دولتی به دنبال گرانی نیست بلکه می‌خواهد ارزانی و افزایش تولید در کشور وجود داشته باشد.

کشور برای بازگشت به شرایط عادی مشکلی ندارد

احمدی مقدم با بیان اینکه باید برای حل مشکلات اقتصادی صبر و حوصله داشت اظهار کرد: کشور ما برای اداره امور و بازگشت به شرایط عادی مشکلی ندارد و در این زمینه همه باید با همفکری و همدلی، به مبارزه با دشمنان بپردازند زیرا بیگانگان اختلاف داخلی را یکی از اهداف خود می‌دانند.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: زمانی که مصرف ملی کاهش پیدا می‌کند نباید اجازه کاهش تولید داخلی را داد بلکه باید آن را تبدیل به صادرات کرد و زمانی که درآمد کشور به کار و تولید وابسته باشد، دشمنان نمی‌توانند از راه تحریم فروش نفت راه به جایی ببرند.

وی با بیان اینکه دشمنان همواره از راه‌های جدید به دنبال نفوذ به کشور ما هستند گفت: هشدار فتنه اقتصادی از سال گذشته توسط نیروی انتظامی داده شد زیرا آثار و شواهد آن دیده می‌شد و برخی کمبودها قابل مشاهده بود.

احمدی‌مقدم بیان داشت: برخی از مصارف مردم ایران امروز با واقعیات اقتصادی کشور و حتی واقعیت‌های اقتصادی اشخاص نیز سازگار نیست و عدم قناعت و سیری‌ناپذیری در کنار کام‌جویی بدون منتها که از مؤلفه‌های فرهنگ غربی هستند در قالب الگوهای زندگی و به منظور تغییر سبک زندگی ایرانی ترویج می‌شوند.

دشمنان به دنبال تغییر ذائقه زندگی ایرانی هستند

فرمانده ناجا با اشاره به تلاش دشمنان برای تغییر ذائقه زندگی ایران در قالب پروژه جهانی‌سازی افزود: زیرساخت تمام امور اقتصادی در این زمینه هم مسائل فرهنگی بوده و از طریق مدگرایی در سطوح مختلف تبلیغ می‌شود.

احمدی‌مقدم اظهار کرد: همواره فرهنگ سرآمد و پیشرفته دارای طرفداران بیشتری است بنابراین ملت ایران باید سعی کند رتبه‌های برتر جهانی را کسب کنند تا از تأثیرپذیری از غرب در امان باشند.

وی افزود: نیروی انتظامی وارد برخی صحنه‌ها شده که جزو وظایف تعیین شده برای این نهاد نبوده و در خصوص کادرسازی هم نیازمند زمان است ضمن اینکه برخی دستگاه‌ها به جای همراهی با پلیس در کار آن اخلال ایجاد می‌کنند.

ابلاغ رسمی برخی بیمارستان‌ها مبنی بر اجباری بودن کراوات

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به ابلاغ رسمی برخی بیمارستان‌ها در تهران مبنی بر اجباری بودن کراوات و نوع خاصی از پوشش برای زنان گفت: چه اتفاقی افتاده که این مسئله در جمهوری اسلامی روی می‌دهد؟

وی ادامه داد: امروز در زمینه برخورد با بی‌حجابی و ماهواره گروهی به شدت انتقاد کرده و گروهی دیگر به شدت حمایت می‌کنند و در این میان نیروی انتظامی با مشکلاتی مواجه شده است.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه بر اساس بیانات مقام معظم رهبری مقرر شده است همه دستگاه‌ها به منظور ساماندهی طرح عفاف و حجاب گردهم آیند گفت: امیدواریم مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد در آینده برطرف شود.

بخش دوم این نشست به پرسش و پاسخ طلاب با فرمانده نیروی انتظامی اختصاص داشت.

سؤال نخستی که از احمدی‌مقدم شد در خصوص دلیل استفاده از سگ در پست‌های نگهبانی بود که وی در پاسخ گفت: سگ‌های موادیاب سالانه بیش از ۴۰ تن مواد مخدر را در کشور کشف می‌کنند.

طلبه دیگری در خصوص آموزش کادر نیروی انتظامی برای برخورد با اغتشاشات پرسید که احمدی مقدم ابراز کرد: شورای امنیت ملی اعتباری ارزی برای خرید تجهیزات به منظور مقابله با آشوب‌ها تخصیص داده بود که البته هنوز واگذار نشده است اما در این زمینه نیروی انتظامی پیشرفت‌های خوبی داشته و این مسئله در سال‌های پس از فتنه ۸۸ رشد داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر حضور بیش از حد پلیس در شهرها به ویژه تهران گفت: حضور نیروی انتظامی در برخی کشورها عامل امنیت بوده و در برخی دیگر از کشورها نیز عاملی برای وحشت محسوب می‌شود و در کشور ما نیز احساسات مردمی از نوع اول است.

به دنبال کاهش حضور فیزیکی پلیس هستیم

وی با تاکید بر مدیریت روانی امنیت به عنوان عامل اساسی در ارتقای احساس امنیت خاطر نشان کرد: سعی داریم با افزایش اقدامات اطلاعاتی و نصب دوربین‌های جدید، حضور سخت‌افزاری پلیس را کاهش دهیم.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه گاهی اوقات مردم در جریان برخی تهدیدات نیستند گفت: در قضیه بازار تهران، نشانه‌هایی مبنی بر بروز التهاب وجود داشت و اگر پلیس در میدان حاضر بود شاهد هیچ اتفاقی نبودیم هر چند حضور به موقع نیروی انتظامی موجب شد که مشکلی به وجود نیاید.

یکی دیگر از طلاب که سؤال خود را به صورت شفاهی مطرح کرد، در خصوص مسائل درون‌ سازمانی نیروی انتظامی و ساز و کار انتخاب فرماندهان به ویژه در رده‌های میانی نظر احمدی‌مقدم را جویا شد.

شایسته‌سالاری در نیروی انتظامی رعایت می‌شود

در ادامه فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه شایسته‌سالاری در نظام گزینش نیروی انتظامی تبدیل به یک ساختار شده است اظهار کرد: سلوک فردی، انتظارات سازمانی و مسائلی از این دست با توجه به مشورت‌هایی که با حوزه‌ها صورت گرفت تهیه شده و در انتخاب فرماندهان به کار گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: طی بازدیدهایی که صورت می‌گیرد ظرفیت‌ها و عملکرد پرسنل ارزیابی می‌شود ضمن اینکه مطلوب بودن اشخاص در حد توان در دستور کار قرار دارد اما مردم می‌توانند نارسایی‌ها و تخلفات را از طرق قانونی گزارش کرده و نیروی انتظامی هم با توجه به ملاحظات سازمانی و امکانات خود به آن‌ها رسیدگی می‌کند.

انتهای پیام/115/
https://qomnews.ir/vdch.wnwt23n6vftd2.html
نام شما
آدرس ايميل شما