قم نيوز : علی خضریان نماینده مجلس، در اظهارات جدید خود پا جای پای مصطفی میرسلیم گذاشته و مخالفت با خصوصی سازی ایران خودرو پرداخته است.
علی خضریان و مصطفی میرسلیم، دو
 مخالف خصوصی‌سازی خودروسازی در کشور
علی خضریان و مصطفی میرسلیم، دو مخالف خصوصی‌سازی خودروسازی در کشور
به گزارش قم نیوز، مصطفی میرسلیم سال‌ها با شعار حمایت از تولید ملی، مخالف واردات خودروهای خارجی بود، اما در عمل، کیفیت محصولات داخلی همچنان مورد انتقاد مردم، مسئولان و رهبر انقلاب است. با مدیریت دولتی، خودروسازان هم خودروهای گران و بی‌کیفیت عرضه می‌کنند و هم زیان‌ده هستند.
 
اکنون که بحث خصوصی‌سازی خودروسازان مطرح شده، برخی نمایندگان به دنبال جلوگیری از آن هستند؛ مشابه اقداماتی که میرسلیم انجام می‌داد. اینکه چرا چند نماینده خاص حامی دولتی ماندن خودروسازی برخلاف نظر مردم هستند لازم به بررسی است اما قطعا خصوصی‌سازی می‌تواند اعمال نفوذها را از بین ببرد، نوآوری را افزایش دهد و کیفیت و رقابت‌پذیری را بهبود بخشد، چرا که سود و زیان، مستقیماً متوجه بخش خصوصی خواهد بود.
https://qomnews.ir/vdccxsqsp2bqsm8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما