پنجشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۴۸
کد مطلب : 2

انهدام شبکه دین ستیزان کافی نیست!

قم نيوز : انهدام شبکه دین ستیزان در فضای مجازی، توجه روات حدیث، پایگاه اطلاع رسانی تخصصی حوزه دین را برانگیخته است. این پایگاه در یادداشتی به بررسی این حرکت وزارت اطلاعات و لزوم تکمیل آن با اطلاع رسانی به متولیان اصلی حوزه دین، روحانیون پرداخته است. متن کامل این یادداشت را در زیر می خوانید.
صفحه نخست سایت روات حدیث
صفحه نخست سایت روات حدیث
بالاخره آن چیزی که ما طلبه ها مدت ها در انتظار آن بودیم، اتفاق افتاد. مساله ای که سالیان سال، مراجع عظام تقلید از دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور به صورت آشکار و پنهان درخواست می کردند، مقابله با هجوم دین ستیزان و ضد مذهب ها در فضای مجازی و فضای حقیقی بود، امری که به دلیل دغدغه‌های متعدد این دستگاه‌ها، هر بار با وعده ای همراه می شد، اما عملی نمی شد.

در بهترین حالت، آن طور که برخی از طلاب شاغل در مراکز پاسخ گویی به پرسش های دینی یا مراکز تخصصی نقل کرده اند، فردی از یک دستگاه امنیتی با مقداری مدرک از فعالیت های ضد دین یا ضد مذهب در جلسه‌ای نسبت به این فعالیت ها هشدار می داد. مدارکی که خود طلاب به سبب فعالیت گسترده تبلیغی و پاسخ گویی دائم به شبهات، چند برابر آن را در اختیار داشته و دارند.

به هر حال، از قرائن چنین بر می آید که این بار وزارت اطلاعات، با عزمی جزم برای برخورد با گروه های ضد دین وارد میدان شده است. عزمی که احتمالا از سابقه فعالیت وزیر آن، حجت الاسلام و المسلمین مصلحی در سازمان اوقاف بیشتر نشأت می گیرد تا از میل مدیران میانی چرا که این مدیران در زمان وزرای قبلی نیز بر همین مسندها تکیه زده بودند اما کاری در خور صورت نداده اند.

از این مساله که بگذریم، کشف و برخورد با دین ستیزان و ضد مذهب‌ها، دو نکته حائز اهمیت دارد، نکته دوم این است که این شبکه ها براساس اطلاعات کمی که از آنها منتشر شده است، تمرکز فعالیت خود را در فضای مجازی قرار داده بودند. یعنی به جای استفاده از سایر شیوه های تبلیغی، از میان خیل رو به رشد افرادی که در فضای مجازی، به خصوص شبکه های اجتماعی، حضور دارند، اقدام به عضو گیری و فعالیت کرده اند. این یعنی اهمیت فضای مجازی، کمتر از دیگر محیط ها نیست و شایسته است طلاب و روحانیون، تبلیغ و تبشیر در فضای مجازی را در سرلوحه فعالیت های خود قرار دهند.

اما نکته اول که جای بحث بیشتری دارد، ابهام و مجمل گویی در اطلاعات داده شده نسبت به برخورد اخیر وزارت اطلاعات با دین ستیزان است. البته این ابهام و مجمل گویی از ذاتیات کار اطلاعاتی است اما متاسفانه وزارت محترم اطلاعات در سال های اخیر رعایت این ذاتی کار امنیتی را به جایی رسانده است که دیگر نمی شود به راحتی حکم به درستی آنچه گفته است، داد.

به جا بود در هنگام اطلاع رسانی، وزارت اطلاعات به نکات زیر ولو به طور مجمل اشاره می کرد:

1ـ دین ستیزی آن گونه که در این اطلاعیه از آن ذکر شده است، یعنی چه؟ آیا شبکه یا شبکه های کشف شده در ضدیت مستقیم با دین اسلام و مذهب شیعه بوده اند یا اینکه دیگر ادیان یا مذاهب اسلامی نیز هدف حمله و تخریب ایشان بوده اند؟

2ـ درصد تاثیر و شیوه های این دین ستیزان در مقابله با طلاب و روحانیونی که در فضای مجازی به روشنگری و پاسخ گویی به خصوص در سایت های خود این دین ستیزان مشغول هستند، چه بوده است؟ پاسخ به سوالاتی در این زمینه، باعث می شود تا طلاب و روحانیون مشغول در این عرصه، ضعف ها و کاستی های فعالیت خود را بدانند و نقاط ضعف و قوت حریف را نیز فرا بگیرند و سپس با اطلاعات و انرژِی دو چندان، به مقابله با موج های بعدی بپردازند.

4ـ مغزهای متفکر این شبکه چه کسانی با چه خصوصیاتی بوده اند؟ پاسخ به این سوال ضروری است چرا که از این سو طلاب عالم و گرانقدری به کار مقابله این افراد مشغولند و اگر اشراف اطلاعاتی ای که وزارت اطلاعات اکنون به آن رسیده است، در دست این طلاب باشد، به یقین مفید خواهد بود.

5ـ برخورد این دین ستیزان با مراجع و علما و شیوه های آنها در بی اثر کردن سخنان روشنگرانه ایشان، چگونه بوده است؟ از چه استدلال هایی برای بی اثر کردن کلام ایشان استفاده کرده اند؟

در کنار این سوالات، به جا بود مسوولین وزارت اطلاعات قبل از رسانه ای کردن این پرونده، با اطلاعات جامع و کامل به خدمت علما و مراجع عظام می رسیدند چرا که این مساله قبل ازینکه مطالبه عموم مردم باشد، مطالبه این عزیزان بوده است. از سوی دیگر مسوولین امنیتی که وقت و بی وقت در بیوت علما حضور پیدا می کنند و با ایشان مشورت می کنند یا نسبت به مسائل روز توضیحات مورد نیاز را ادا می کنند یا اینکه از این حضور استفاده تبلیغاتی می کنند، بایستی در چنین مواردی که با افکار عمومی مردم به ویژه مردم خدا جوی و مذهبی ایران اسلامی سر و کار دارد با علما و مراجع مشورت می کردند! این دیگر یک به اصطلاح “کیس” فقط امنیتی نبوده است که تصمیم گیری آن در دستان تعدادی از مدیران امنیتی کشور باشد، بلکه با دین مردم سر و کار داشته است.

یادآوری این حدیث شریف از حضرت حجت (عج) که نام پایگاه روات حدیث نیز از آن گرفته شده است، شاید بی مناسبت نباشد که فرموده اند: در حوادث و مسائل روزگار، به راویان حدیث ما (همان علمای شیعه) رجوع کنید! و چه واقعه ای از این که عده ای با هدف و عامدانه، تیشه به ریشه دین مردم زده اند؟

جا دارد مسوولان امنیتی کشور، به سرعت نسبت به پاسخ گویی به مسائل بالا اقدام کنند و از شخص حجت الاسلام و المسلمین مصلحی، وزیر روحانی اطلاعات، که در کسوت ریاست اوقاف، حشر و نشر دائم با علما و مراجع عظام داشته اند، انتظار می رود شخصا با حضور در بیوت مراجع عظیم و موسسات مطرح حوزوی، مانند جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، لایه های مختلف این تلاش دین ستیزانه را بشکافند.

انتهای پیام /ط
https://qomnews.ir/vdcjufe8suqe.zf.html
نام شما
آدرس ايميل شما