قم نيوز : قم نیوز: شرکت ذخیرهسازی گاز در واکنش به گزارشی با عنوان «علت تأخیر در افتتاح میدان ذخیرهسازی سراجه چیست؟» که در اول آبان ماه جاری منتشر شد توضیحاتی را ارسال کرد
به گزارش قم نیوز، شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی در پی انتشار گزارشی که اول آبان ماه جاری با عنوان " علت تاخیر در افتتاح میدان ذخیره سازی سراجه چیست؟" در فارس منتشر شد، توضیحی ۷ بندی را به خبرگزاری ارسال کرد که متن آن به این شرح است:
۱- ساخت و راهاندازی هر پروژه ذخیره سازی گاز طبیعی در دنیا بین ۳ تا ۵ سال به طول میانجامد. این در حالی است که کل عمر شرکت ذخیرهسازی گاز طبیعی به بهمن ماه ۱۳۸۶ برمیگردد که هنوز به ۵ سال هم نرسیده است و در طول این مدت با همت و تلاش و اعتقاد به شعار «ما میتوانیم» گامهای بلندی در راستای خودکفایی و مبازه با تحریمهای اقتصادی برداشته است. از آن جمله میتوان به طراحی، ساخت و تکمیل نخستین طرح ذخیرهسازی گاز طبیعی ایران و خاورمیانه در سراجه قم اشاره کرد که طی مراحل آزمایشی آماده افتتاح رسمی است، مطالعه حدود ۲۲۰ مخزن در سراسر کشور، پیشرفت چشمگیر پروژه شوریجه در خراسان رضوی و دیگر پروژهها تنها بخشی از اقدامات این شرکت طی عمر کوتاه خود است.
۲- به جز یکی دو مورد، مابقی چاههای موجود در میدان گازی سراجه قم قدمتی حدود ۴۰ تا ۵۰ سال دارند.
۳- در طراحی و ساخت توربو کمپرسورهای بسیار منحصر به فرد سراجه قم، مطالعات دقیق و ساعتها کار کارشناسی صورت گرفته است.
۴- با وجود شدیدترین تحریمها از سوی کشورهای غربی و دشمنان، توربوکمپرسورهای ساخته شده و به کار رفته در سراجه قم، فشار ۳۳۰ بار تولید میکنند. این در حالی است که در جهان هیچ مورد مشابهی وجود ندارد و تنها یک مورد در کشور اوکراین وجود دارد که فشار خروجی آن ۵۰۰ بار است. در این خصوص کشورهای صاحب نام و شرکتهای مطرحی همچون زیمنس نیز فاقد توانایی ساخت اینگونه توربوکمپرسورها هستند.
۵- از اواخر سال گذشته به طور متناوب، گاز به تعداد معدودی از مخازن و توسط شرکت نفت مناطق مرکزی تحویل شرکت ذخیرهسازی گاز طبیعی گردیده که تزریق و تاکنون حدود ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز ذخیره شده است.
۶- سئوال این است که چرا در شرایط کنونی که کشور از سوی دشمنان مورد تهدید و فشار قرار گرفته است با طرح اینگونه مسائل که عمدتا غیر کارشناسی است علاوه بر تضعیف روحیه کارکنان شریف این بخش موجب تشویش اذهان مردم شریف کشور عزیزمان را فراهم مینمائیم.
۷- پیشنهاد میگردد همکاران ارجمند آن رسانه وزین، تمامی زوایا را مد نظر قرار دهند و به نظرات غیرکارشناسی و غیرواقع افرادی که فاقد پتانسیل و دانش در حوزههای فنی و تخصصی در زمینه صنعت نفت و گاز هستند و بعضا مغرض، اعتماد نکنند تا گزارش خروجی آن خبرگزاری به غیر کارشناسی بودن و شتابزدگی موصوف نشود و اوقات ارزشمندی که میباید برای شما به عنوان رسانه صرف اطلاعرسانی شفاف و مطمئن و برای ما به عنوان یک صنعتگر صرف به انجام رساندن پروژهها شود بیدلیل هزینه نگردد.