بازخوانی پیروزیهای غرورآفرین جبهه حق در برابر جبهه باطل و مرقومه ماندگار رهبر انقلاب در پاسخ به نامه سردار سلیمانی، نشان می دهد که «کار فرهنگی بصیرت افزا» باید همچنان مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد؛ کاری که پایه آن در حوزههای فقهی معرفتی و بویژه حوزه علمیه قم طرح ریزی میشود.
یادمان نرفته که در راستای همین دغدغه مندی، چند وقت پیش نامه انتقاد آمیز جمعی از حوزویان نسبت به طرح جدید نظام بانکداری بدون ربا منتشر شد و این مساله تذکر به این نکته است که اگر مسئولان به این مسایل توجه جدی از خود نشان ندهند، قطعاً در آینده با مشکلات حادتری در این عرصهها روبهرو خواهیم شد.
عباس عبدی، اصلاح طلب پشیمان اخیرا در کانال تلگرامی خود نوشته است که طرفداران احمدی نژاد اگر خودکشی کنند، نباید آنان را سرزنش کرد این در حالی است که موضع گیریهای احمدی نژاد به سبب طرد شدن وی از سوی طرفداران واقعی نظام است و در آینده نیز قطار طرفداران واقعی نظام، عباس عبدیها و احمدینژادهای دیگری را به بیرون پرتاب میکند تا لشگری خالص تر به قدس برد....
شرایط فعلی تحریم چیزی جز تکرار سناریوی پیشین نیست و بدون تردید نظام اسلامی با هدایت رهبری معظم انقلاب و تدبیر دولت اسلامی و هوشیاری امت از آن هم عبور خواهد کرد.
با توجه به وضعیت کنونی بازار و ضرورت حفظ آرامش و ثبات اقتصادی در جامعه و کاهش ضریب افزایش قیمت در سبد هزینه خانوار، ستادی در استان تشکیل شده که وظیفه اش مبارزه با احتکار و اختفاء کالاهای اساسی و مورد نیاز جامعه است.
حوزه فرهنگی در گذشته در شهرداری قم به شکل یک معاونت اداره میشد که این مجموعه چند سالی است که به صورت یک سازمان مستقل فعالیت میکند که شاید دستان مدیر این سازمان برای اقدامات فرهنگی و استقلال در تصمیمسازی و برنامهریزی بیش از گذشته باز باشد.
استاد حوزه علمیه قم گفت: بهترین رفتار ممکن در عصر امام حسن(ع) صلح با معاویه بود و اگر هریک از ائمه(ع) بودند همین کار را میکردند و این صلح در نهایت هوشمندی و عقلانیت بود.
با نگاهی بر تقویم یادمان میآید که امروز روز کسانی است که دلهایشان روشن است اما به خاطر کوله بار مشکلاتشان، هر ساله شعار «راهم را هموار کن» را تکرار میکنند.
مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی قم به مناسبت شهادت گروهی از فرزندان این مرز و بوم درحادثه تروریستی اهواز ، یادداشتی تحت عنوان 'عظمت عاشورائیان درجهان و جنایت تروریستی یزیدیان در اهواز' را به رشته تحریر درآورده است.
رسانههای جمعی با پخش برنامههایی در زمینه طلاق، در بیشتر موارد سبب قبحزدایی از آن میشود؛ برای مثال در برخی فیلمها، زنان مطلقه را قهرمانی به تصویر میکشد که خودش یکتنه از پس تمام مشکلات برمیآید و به عنوان نقش اوّل فیلم، محبوب بینندگان قرار میگیرد.
سکولاریسم، مغلوب قیام و نهضت حسینی است، گرچه کوفیانِ حرامی ، سر برترین خلق خدا را بر نیزه کرده و خانواده مظلوم ایشان را به اسارت بُردند اما به راستی کیست که نداند خون مقدس عاشوراییان بر خدعه و نیرنگ و مثلث شوم زر و زور و تزویر یزیدیان ظفر یافت
افرادی هم در جریان قیام سیدالشهداء (ع) گوشهگیری کردند و با آن حضرت همراه نشدند، نه مشکل طمع مال داشتند و نه مشکل بیماردلی؛ یعنی انسانهای بدی نبودند، اما بهخاطر ضعف تحلیل و ضعف مبانی دینیشان اهل شک بودند و در مواقع حساس نمیتوانستند تصمیم درست را بگیرند.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه قم مطرح کرد: امروزه جهان غرب با استفاده از ابزار هنر توانسته به اهداف خود دست یابد؛ بنابراین ما نیز باید ازظرفیت هنر جهت رسیدن به اهداف مقدس خود بهره ببریم.
مرتضی نجفی قدسی، مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) در یادداشتی از اهمیت حوزه علمیه و مرجعیت و سکولاریسمناپذیری حوزههای علمیه سخن گفته است که متن آن را در زیر میخوانید:
گودال قتلگاه سیدالشهدا(ع) ، کانون قیامت خاک است و این راز و رمز را شهیدان بیش از همه درک کردند ، چه آن که در واپسین نفس های این دنیایی ، آخرین و زیباترین ذکرشان در آن شهود معنوی این بود" یا حسین(ع)" .
اکنون و در آستانه ماه عزاداری اباعبدالله الحسین (ع)، توجه ویژه به رهنمودهای راهبردی مراجع معظم تقلید می تواند برای همه عزاداران و به ویژه اهل وعظ و مدح مثمرثمر باشد.
وقوع ماجرای «مباهله»، به نوعی مؤید ترجیح مذهب شیعه است ولی از معدود وقایع تاریخی جهان اسلام است که باور به آن، خاص پیروان مذهب شیعه نیست بلکه محدثان بزرگ اهل سنت به نقل آن پرداختهاند.