قم نيوز : جشنواره تولیدات هنری و رسانه‌ای عفاف و حجاب به همت ستاد راهبری عفاف و حجاب حوزه های علمیه و نهادهای مختلف آغاز به کار کرد.
جشنواره هنری و رسانه‌ای عفاف و حجاب با عنوان «حورسا» آغاز به کار کرد
جشنواره هنری و رسانه‌ای عفاف و حجاب با عنوان «حورسا» آغاز به کار کرد
به گزارش قم نیوز حجت‌الاسلام سیدعباس سیدنژاد امروز در نشست خبری جشنواره تولیدات هنری و رسانه ای عفاف و حجاب که در خبرگزاری حوزه برگزار شد، گفت: این جشنواره از امروز به همت ستاد راهبری عفاف و حجاب حوزه های علمیه، حوزه علمیه خواهران، جامعة‌الزهرا(س)، موسسه عفاف و حجاب و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علیمه قم آغاز به کار می‌کند.

وی افزود: با توجه به تولیدات گسترده علیه فرهنگ عفاف و حجاب و نگاه اصیل به زن در جامعه غربی که متاسفانه آثار بسیار زیان‌باری در طرز تفکر و حتی ظواهر مرتبط به موضوع بانوان در سراسر دنیا داشته است، باید کارهای عمیق تر و مثمر ثمرتری در این حوزه ارایه کرد.

دبیر جشنواره تولیدات رسانه ای عفاف و حجاب (حورسا) بیان کرد: قطعا کارهای پایه‌ای و کف خیابانی در موضوع عفاف و حجاب قابل انکار نیستند، ولی بر این باور هستیم که بخش مهمی از تفکرات مرتبط به عفاف و حجاب در شرایط فعلی معلول فعالیت گسترده رسانه‌ای است که یک طرز تفکر را در میان مردم بسط و گسترش داده است و اگر بخواهیم نگاه اصیل به فرهنگ بانوان و نگاه اصیل دین و فرهنگ مان را نسبت به نیمی از جامعه انسانی ترویج کنیم، باید از همین ابزار استفاده کنیم.

وی گفت: این جشنواره در قالب‎های تولیدی مختلف به دنبال شناخت و حمایت از آثار فاخر در حوزه عفاف و حجاب است و برای اولین بار سعی شده است که حتی نگاه منتقدان به عفاف و حجاب را نیز در این فعالیت ها داشته باشد.

حجت الاسلام سیدنژاد بیان کرد: علاقه‌مندان برای ارسال آثار می‌توانند آثار خود را از درگاه اینترنتی حوزه(پیشخوان) به نشانی ismc.ir در قالب ها و رشته های‌مختلف ارسال کنند که این قالب‌ها شامل قالب های اصلی تجسمی، نمایشی، شعر و داستان است.

وی بیان کرد: موضوعات اصلی جشنواره شامل مواردی چون، زن، خلقت و جمال، زن، مادر و خانواده، زن اسلام و غرب، زن، تحصیل و پیشرفت، زن، جامعه و کنشگری، زن، رسانه و سینما، زن، ورزش، سلامت، زن، تکنولوژی، فضای مجازی و موضوعات آزاد هستند.

دبیر ستاد راهبری عفاف و حجاب حوزه‌های علمیه اظهارکرد: قالب‌های اصلی و مورد تأکید این جشنواره شامل فیلم کوتاه و بلند، انیمیشن و موشن، طراحی، عکاسی، عکس نوشته، نقاشی و کاریکاتور، شعر، نثر ادبی، طنز نوشته، داستان و روایت گری و.. است.

دبیر این جشنواره اظهار کرد: جایزه بخش‌های اصلی این جشنواره ۵ میلیون تومان برای نفر اول است که البته در بخش نمایشی این رقم بیشتر خواهد بود.

وی گفت: دو فعالیت جدیدی در این جشنواره صورت گرفته است که اولین آن، داوری برگزیده توسط مخاطبان عام جشنواره است. داوری بخش اصلی و نامزدها توسط اساتید رشته‌های مختلف صورت می‌گیرد، ولی انتخاب برنده نهایی را مخاطبان جشنواره از طرقی که معرفی می‌کنیم انجام خواهدداد.

حجت‌الاسلام سیدنژاد اظهارکرد: یکی دیگر از فعالیت های خاص این جشنواره آن است که آثار منتقدان نسبت به موضوع اصلی جشنواره نیز قطعا دریافت و داوری علمی و هنری خواهد شد.

وی گفت: در این فقره کاملا بر این باور هستیم تا وقتی نظرات دیگران و مخالفان و شبهات را به خوبی شناسایی نکنیم نمی‌توانیم پاسخ‌های دقیق و روشن نیز به این مطالب بدهیم و به همین دلیل از آثار مخالفان و منتقدان این حوزه استقبال می‌کنیم.

دبیر جشنواره حورسا در پایان اظهار کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از روز دوشنبه هفته جاری تا پایان اسفندماه ۱۴۰۱به آدرس ismc.ir ارسال کنند. داوری آثار در ماه فروردین و اردیبهشت ادامه می‌یابد و مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان نیز در اواخر اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

گفتنی است: در پایان این نشست از پوستر رسمی جشنواره و همچنین کتاب «دور برگردان» که حاوی دیالوگ‌های مخالف و موافق حجاب است و در ۷۲ صفحه توسط ستاد راهبری عفاف و حجاب حوزه‌های علمیه تنظیم شده است، رونمایی شد.

پایان پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcjvaevauqeymz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما