چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۳۵
کد مطلب : 13564
مرکز آمار گزارش سال ۹۲ را اعلام کرد:

هزینه خانوار شهری ۲میلیون و ششصد هزار تومان/ "قم" کم هزینه ترین استان کشور

قم نيوز : قم نیوز: بررسی منابع تامین درآمد خانوارهای شهری نشان می دهد که ۵۳.۳ درصد درآمد از محل درآمدهای متفرقه، ۳۰ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری و ۱۶.۷درصد از درآمد محل مشاغل آزاد تامین شده است.
هزینه خانوار شهری ۲میلیون و ششصد هزار تومان/ "قم" کم هزینه ترین استان کشور
به گزارش قم نیوز، مرکز آمار ایران هزینه خانوار شهری را در سال ۹۲ معادل ۲ میلیون و ۵۹۸ هزار و۲۰۰ تومان اعلام کرد که ۲۶.۷ درصد از هزینه خانوار مربوط به هزینه های خوراکی و دخانی و ۷۳.۳ درصد مربوط به هزینه های غیرخوراکی است.

به گزارش عصرایران، از نتایج آمارگیری از هزینه و درآمد خانوارهای شهری در سال ۹۲ که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافته است، متوسط هزینه خانوار شهری در مقایسه با رقم مشابه در سال ۹۱ معادل ۲۵.۴ درصد افزایش داشته است. هزینه های خوراکی و دخانی خانوار در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ معادل ۲۳.۳ درصد و هزینه های غیرخوراکی معادل ۲۶.۲ درصد افزایش داشته است.

مسکن ۴۵ درصد بودجه خانوار ها را می بلعد
- هزینه های خوراکی و دخانی یک خانوار شهری برابر با ۱۵۱ میلیون و ۲۹ هزار ریال بوده که در مقایسه با سال قبل افزایشی ۲۶.۲ درصدی داشته است.

- هزینه مسکن با سهمی معادل ۴۵.۳ درصد از کل هزینه های غیرخوراکی بیشترین سهم را دارا است.

- هزینه های حمل و نقل و ارتباطات با ۱۴.۳ درصد، بهداشت و درمان با ۱۲.۵ درصد، کالاها و خدمات متفرقه با ۱۱.۴ درصد و پوشاک و کفش با ۶.۳ درصد در مراتب بعدی قرار دارند.

- در سال ۹۲ 'لوازم،اثاث و خدمات' ۴۱.۲ درصد، هزینه های 'بهداشت ودرمان' ۳۳.۲درصد، 'پوشاک و کفش' معادل ۲۹.۳ درصد ، 'کالاها و خدمات متفرقه' با ۲۴.۷ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

افزایش ۲۲درصدی درآمد خانوار در سال ۹۲
- متوسط درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری در سال ۹۲ برابر با ۲۰۴ میلیون و ۵۴۹ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل ۲۲.۳ درصد افزایش داشته .

- منابع تامین درآمد خانوارهای شهری: ۵۳.۳ درصد درآمد از محل درآمدهای متفرقه، ۳۰ درصد از مشاغل 'مزد و حقوق بگیری' و ۱۶.۷درصد از درآمد محل مشاغل آزاد تامین شده .

بررسی متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری بر حسب فعالیت اصلی محل کار سرپرست خانوار نشان می دهد خانوارهایی که فعالیت اصلی محل کار آنها 'بهداشت و مددکاری اجتماعی' است با درآمد اظهار شده سالانه ۳۷۸ میلیون و ۵۶۳ هزار ریال بیشترین درآمد و خانوارهایی که فعالیت اصلی محل کار از سرپرست آنها خانوارهای معمولی دارای مستخدم است با درآمد اظهار شده سالانه ۱۱۶ میلیون و ۵۳۲ هزار ریال کمترین درآمد را در سال ۹۲ داشته اند.

تهران بیشترین و قم کمترین هزینه را داشته است
- متوسط هزینه کل سالانه یک خانوار شهری: استان تهران با ۲۷۴ میلیون و ۶۳۸ هزار ریال بیشترین و استان قم با ۱۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار ریال کمترین هزینه را در سال ۹۲ داشته اند.

- استان تهران با ۲۲۱ میلیون و ۲۱۱ هزار ریال بیشترین و سیستان و بلوچستان با ۸۸ میلیون و ۸۱۵ هزار ریال کمترین متوسط هزینه های خوراکی سالانه یک خانوار شهری را در سال ۹۲ دارا می باشند.

وضعیت هزینه متوسط خوراکی و دخانی
- استان خوزستان با ۸۲ میلیون و ۹۸۲ هزار ریال بیشترین و استان قم با ۲۷ میلیون و ۶۵۲ هزار ریال کمترین هزینه متوسط خوراکی و دخانی را دارند.

- استان تهران با ۲۸۵ میلیون و ۹۹۰ هزار ریال بیشترین و استان مرکزی با ۱۴۵ میلیون و ۱۳۶ هزار ریال کمترین متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری را داشته اند.

انتهای پیام/ 105
https://qomnews.ir/vdci5waz.t1apq2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما