قم نيوز : قم نیوز: عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: در عرصه انتخابات آینده مجلس دیگر کسی از مکتب ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل سخن نخواهد گفت و جریان فتنه و انحرافی شعار کرامت انسانی و دفاع از گفتمان امام و انقلاب و مردم را سر می‌دهند.
باقری‌لنکرانی: در انتخابات مجلس کسی از مکتب ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل دم نمی‌زند
به گزارش قم نیوز، کامران باقری‌لنکرانی چهارشنبه ‌شب در نشست سیاسی مجلس ایده‌آل در دهه چهارم انقلاب اسلامی که در مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار شد اظهار داشت: در نظام اسلامی باید همه فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی را به عنوان یک وظیفه و تکالیف دینی و شرعی بدانیم.

وی با بیان اینکه تشکل‌های اسلامی باید به دنبال ترویج اندیشه‌ها و آرمان‌ها و هدایت فکری و دینی جامعه باشند، خاطرنشان کرد: فردمحوری و دوری از آرمان‌ها و شاخص‌های اسلامی و انقلابی، آفتی است که سیاست دچار آن می‌شود و احزاب و تشکل‌ها را از اهداف متعالی دور می‌سازد.

وزیر بهداشت و درمان دولت نهم تصریح کرد: در انتخابات سال ۷۶ اجماع و ائتلاف اصولگرایان وجود داشت و ملت ایران همانند همیشه به دنبال آرمان‌گرایی دینی بودند، اما به دلیل آنکه کاندیدای اصولگرا شعار ادامه راه رئیس جمهور پیشین را عنوان کرده بود، مردم دچار اشتباه شدند.

وی در ادامه افزود: در حالی که مردم در دولت‌های پیشین بالاترین شکاف طبقاتی و نرخ تورمی را تجربه کرده و شبیخون فرهنگی دشمنان مورد غفلت واقع شده بود، کاندیدای اصلاح طلبان در باغ سبز نشان داده و ادعای احیای آرمان‌ها و ارزش‌های امام و انقلاب را داشت.

مردم در دوران اصلاحات ۸ سال خون دل خوردند
باقری لنکرانی گفت: مردم در هشت سال دوران اصلاحات خون دل‌های بسیاری خورده و همه باورها و آرمان‌های اسلامی و انقلابی در کشور مورد هجمه قرار گرفته بود، اما این واقعه باعث شد تا آنهایی که ادعای انقلابی بودن و اسلامیت داشتند برای مردم رسوا شده و نفاق آنها برای همگان عیان شود.

وی با بیان اینکه امروز در فضای سیاسی جامعه رویکردهای ارزشی و ضدارزشی بسیاری را شاهد هستیم، ا‌ظهار داشت: فقط جریانی در مسیر انقلاب و نظام اسلامی پایدار خواهد بود که وفاداری خود به اندیشه‌ها و آرمان‌های دینی و انقلابی را حفظ کرده و به اثبات برساند.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: ما باید همواره پایبندی به اعتقادات و آرمان‌ها را سنجیده و دلایل دوری از اندیشه‌های ناب و گفتمان انقلابی را آسیب شناسی کرده و بدانیم که چرا برخی افراد برای به دست آوردن قدرت و پیشبرد اهداف خود، از باورها و اعتقادات خود فاصله می‌گیرند.

وی با بیان اینکه افرادی نمی‌توانند شعار اسلامیت و انقلابی بودن را سر بدهند اما بر ضد آموزه‌های دینی و بر خلاف ارزش‌های امام و رهبری گام بردارند خاطرنشان کرد: امروز انقلاب اسلامی از دورانی که مردم برای نمایندگان مجلس به حداقل‌ها رضایت بدهند گذشته است، زیرا انقلاب اسلامی رویش‌های بسیاری داشته و نسل جوان و نوجوان کشورمان آبدیده شده‌اند.

باقری‌لنکرانی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم باید در یک جایگاه بلند و رفیع در عرصه پایبندی و دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی قرار گرفته و با تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی به دنبال توسعه ارزش‌ها و بسط عدالت در جامعه باشند و بر این اساس برنامه‌ریزی کنند.

در انتخابات آینده کسی از مکتب ایرانی دم نمی‌زند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انتخابات مجلس همواره مورد نظر همه تشکل‌ها و احزاب است تصریح کرد: امروز سران فتنه آنچنان در نگاه مردم منفور شده‌اند که بدون شک این جریان با نقاب و با شعارهای آرمانی و متعادل وارد عرصه انتخابات شده و بخشی از اصلاح‌طلبان را به عنوان مجاری ورود، انتخاب کرده‌اند.

وزیر بهداشت و درمان دولت نهم گفت: در عرصه انتخابات آینده مجلس دیگر کسی از مکتب ایرانی و دوستی با مردم اسرائیل سخن نخواهد گفت و جریان فتنه و انحرافی شعار کرامت انسانی و دفاع از گفتمان امام و انقلاب و مردم را سر می‌دهند.

وی انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی را امتحان سختی برای مردم و خواص جامعه دانست و گفت: همه وظیفه دارند شعارهای کاندیداها و شاخص‌های درست و اصولی برای انتخاب کاندیداهای اصلح را به دقت کنکاش و واکاوی کرده و به ظواهر دقت نکنند.

باقری لنکرانی در ادامه افزود: در این میان نباید اصولگرایان از اصول و ارزش‌ها غافل شوند، زیرا با این غفلت‌ها و دوری از گفتمان انقلاب شکست در انتخابات حتمی خواهد بود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: نمی‌توان شعار ولایتمداری و دفاع از گفتمان انقلاب را بدون در نظر گرفتن عمل افراد به عنوان شاخص قرار دهیم.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: نشست‌های سیاسی نباید به محفلی برای بدگویی دیگران تبدیل شود، بلکه در این نشست‌ها و هم اندیشی‌ها باید به ترویج باورها و اندیشه‌های دینی پرداخته و ارزش‌های اسلامی و انقلابی را مورد توجه قرار دهیم، زیرا این مهم در صحت و سلامت فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی مثمر‌ثمر خواهد بود.

وی اظهار داشت: متاسفانه گاه برخی افراد برای حضور در قوه مجریه و مقننه نسبت به عمل به تکلیف و دینداری شفافیت خود را از دست می‌دهند و به کارهایی دست می‌زنند که هیچ ربطی به تکالیف شرعی و وظایف دینی و انقلابی ندارد.

وزیر بهداشت و درمان دولت نهم گفت: امروز حجت شرعی ما بر این اساس شکل گرفته که گفتمان اصیل انقلاب را با بصیرت و آگاهی شناخته و با تشخیص درست معیارها و شاخص‌ها کسانی را که می‌توانند در این صراط مستقیم گام بردارند بشناسیم، چه از گروه ما باشد و چه نباشد.

باقری لنکرانی با اشاره به مواضع جبهه پایداری انقلاب اسلامی در انتخابات اظهار داشت: جبهه پایداری انقلاب اسلامی در انتخابات آینده به دنبال تبیین درست و اصولی گفتمان انقلاب و روشنگری و آگاهی‌بخشی به جامعه بوده و در خصوص حضور کاندیداهای خود در انتخابات تصمیم نگرفته است.

جریان انحرافی در انتخابات مجلس کارها را پیچیده کرده است
وی با بیان اینکه وحدت با جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات آینده مجلس را به شرط آنکه واقعا اصولگرایی باشد خواهیم پذیرفت، خاطرنشان کرد: کسانی که به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جریان فتنه ۸۸ لبیک نگفته و در برابر فتنه گران سکوت اختیار کرده و مواضع خود را به طور صریح مشخص نکردند، چگونه می‌توان در آینده به آنها اعتماد کرد و عدم ائتلاف و وحدت با اصولگرایان، قرار گرفتن این افراد مسئله‌دار در پیشانی این جریان است.

وزیر بهداشت دولت نهم گفت: جریان انحرافی برای حضور در انتخابات آینده مجلس کارها را پیچیده کرده و ما باید در برابر آنها با تدبیر عمل کرده و فضای کار و فعالیت را از آنها بگیریم، زیرا آنها با احصاء نقاط ضعف برخی افراد در جریان اصولگرایی علیه آنها خبرسازی می‌کنند.

وی در ادامه افزود: توفیقات اندک جریان انحرافی در جذب افراد و برخی جوانان ناشی از همین اشتباه جریان اصولگرایی است که پرچم وحدت و ائتلاف اصولگرایان را با وجود افراد مسئله دار در این جریان به اهتزاز درآورده‌اند، البته ما ادعا نمی‌کنیم اعضای جبهه پایداری معصوم و بی‌اشتباه هستند، اما مهم دفاع از ارزش‌ها و گفتمان انقلاب و رهبری است.

باقری لنکرانی همچنین تصریح کرد: مجلس هشتم نقاط مثبت و اقدامات ارزشمند بسیاری همچون تصویب قانون هدفمندی یارانه‌ها را انجام داده است، اما برخی حرکات سینوسی و تصویب قانون و لغو آن پس از یک هفته، زمان ارزشمندی را به هدر می‌دهد و این درست نیست.

در برابر رفوزه‌های فتنه اغماض نمی‌کنیم
وی با اشاره به دیدار اعضای فراکسیون اصولگرا با رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار بر تعامل و اغماض در برابر جبهه اصولگرایی تاکید داشتند، اما منظور از اغماض به معنای کوتاه آمدن از اصول و ارزش‌ها نیست، بلکه تحمل یکدیگر برای پیشبرد اهداف نظام و موفقیت کارهای گروهی است و ما هیچگاه نباید در برابر رفوزه‌های فتنه و صحنه‌های حساس انقلاب اسلامی اغماض داشته باشیم.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه این جریان به دنبال سهم‌خواهی و جذب کرسی‌های مجلس شورای اسلامی نیست اظهار داشت: جبهه پایداری به دنبال راه یافتن اصولگرایان حقیقی و وفاداران به گفتمان انقلاب و رهبری به مجلس است، البته برخی اعضای این جریان با توجه به تجربیات و تاثیرگذاری آنها در برخی عرصه‌ها، شاید در انتخابات مجلس حضور یابند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسشی پیرامون جریان سحر و جادوگری در دولت دهم خاطرنشان کرد: مطرح شدن سحر و جادوگری از سوی برخی افراد و این نوع نگاه به مسایل سیاسی به خوبی نشان می‌دهد کسب پیروزی و قدرت در انتخابات برای این آنها چقدر مهم و ارزشمند است و این معضل فرسنگ‌ها با فرهنگ تکلیف محوری و عمل به وظیفه فاصله دارد.

وزیر بهداشت و درمان دولت نهم تاکید کرد: پرچمداری و تئوری‌پردازی در نظام مقدس جمهوری اسلامی با علمای دین و حوزه‌های علمیه به سردمداری رهبر معظم انقلاب اسلامی است و هیچ کس حق ندارد حتی اگر از اقبال عمومی مردم برخوردار باشد ادعای نظریه‌پردازی دینی داشته باشد.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر ارتباط داشتن جریان انحرافی با جریان فراماسونری تصریح کرد: جریان فراماسونری پشتوانه فکری و فرهنگی تمام انحرافاتی است که در اعصار گذشته در جهان اسلام برای کمرنگ ساختن تفکر دینی بوقوع پیوسته است و بی تردید ترویج تاریخ ایران پیش از اسلام و انقلاب خطی از جریان فراماسونری است که برخی ناخودآگاه مورد تاثیر آن قرار گرفته‌اند.

باقری لنکرانی در ادامه افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی همه افتخار و تکیه ما بر مکتب والای اسلام است و آموزه‌های دینی و اسلامی در همه سطوح و شئون مسایل اجتماعی و سیاسی کشورمان جریان دارد.

وی بدنه دولت دهم و اکثریت وزیران را از افرادی خدمتگزار و مومن دانست و گفت: دولت نهم و دهم خدمات گرانقدر و شایسته‌ای را تا کنون برای کشور انجام داده است، اما این خدمتگزاری به نظام اسلامی و مردم باید همواره به عنوان اصل و اساس قرار گرفته و آنچه در دولت دهم به عنوان یک ضعف و نقطه منفی بشمار می‌رود، حاشیه سازی‌ها و تکیه بر حاشیه‌هاست.

انتهای پیام/ ۱۰۳
https://qomnews.ir/vdcg.q9qrak9ytpr4a.html
نام شما
آدرس ايميل شما